kafanızda bitirdiğiz halde kalbinde bitiremediğiniz ya da olmayacağını bildiğiniz halde vazgeçemediğiniz biri var mı?

kafanızda bitirdiğiz halde kalbinde bitiremediğiniz ya da olmayacağını bildiğiniz halde vazgeçemediğiniz biri var mı?
Herkesin olmuştur bir zamanlar lakin onlar da tarihin tozlu sayfalarına karışmıştır, hoş bir sada bırakanlar ise yüreklerimizde dostçane kalacaktır lakin kendini vazgeçilmez sanan a. ptal narsistler aşağılık kompleksinde olanlar tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya mahkumdur. İnsan bazen öyle bir girdaptadır ki yaşadığı duyguyu aşk sanat, halbuki özlemini çektiği duygular vardır o aşk sandığı duygu da. Kendini tanımayan bir insan aşkı ne bilsin, ben de kendimi tanımayan bi biçareydim toy bir çocukken, çok sevdim onu, yüreğime değdi bakışları, yüreğime yüreğiyle dokundu, çok sonra anladım ki aslında aşık değilmişim ona, evet çok sevdim, hâlâ da çok seviyorum, yetişmem de onun katkısı çok büyük, minnet ve hasretle anıyorum çocukluğuma değen o masal kahramanımı, kaderime dokundu, iyi geçti hayatımdan, hep yüreğimde kalacak minnetle, şükranla. İnsan olanlar her zaman hatırlanır, kalbimizde iz bırakır, güzel ve tatlı izler, kaderimize dokunur lakin tabii ki aşk ya da aşk sandığımız duygu da biter, çünkü hayat devam ediyor lakin müsveddeler, belki de aslında hiç sevmediklerimiz lakin bir şekilde ağından kurtulamadıklarımız da kendi başını yiyor bizim yokluğumuzda, herkes kalbinin ekmeğini yesin.
Ah bu kalp, değil mi? Mantık "artık git" dese de, duygular bir köşe başında bekliyor... İnsanın en büyük savaşı hep kendiyle aslında. 🖤 Ben de bir zamanlar mantığımın "çoktan bitmeli" dediği bir hikayeye kalbimle tutunmuştum. Ama bazen de insan, zor bir yerden geçse bile kendine dönüp "Ben mutlu muyum? İçim huzurlu mu?" diye sormalı.
Yoluna devam etmek zor ama bazen en çok huzur veren şey o oluyor. Sen nasıl mücadele ediyorsun? 🌙
Cevap
4Cevap
hayır yok,.
Uzunca bi zaman alıyor ama sonunda kalpte de tamamen bitiyor merak etme :)))
Soru benle alakalı değil 🥺
İkna oldum ahahshshdhd
Yemin et 😂
Zamanında olmuştu, zamanın dersini aldık ve geçtik:)
Tekrarı olmaz mı diyon 😀
Seviye atladın.. tekrarıda olur, attığın adımların bu sefer güçlü olacağından eminim
var evet. bu durumdan çok rahatsızım ama maalesef onu unuttaracak daha büyük bir aşk da çıkmadı karşıma
Yaşın daha genç çıkar çıkar benim çıkmaz asıl;
yok çıkmıyor çok sene geçti. umarım çıkar umudum yok pek. ama aşkın da yaşı yok sizin için de her an ne olacağı hiç belli olmaz
Çok sene geçti derken ne kadar? Senin olmamış benim nasıl olsun :))
5 sene
Unutmadın yani hala
unutmadım derken hala onu yoğun bir aşkla sevmiyorum. hayatıma giren çıkan da oldu bu süre içerisinde. sadece ondan daha yoğun bir aşk yaşatan olmadığı için kalbimin derinliklerinde o kaldı
Anladım.. umarım sana tüm güzellikleri yaşatan onu unutturacak biri çıkar karşına..
umarım sizin de..🙏🏻
İnş.. kim bulursa haber etsin 😛
anlaştık😅
Yok şükür. Aman olmasında öyle biri. Buna odaklanırsak, bizi bekleyen çok daha iyilerin gelişini kapatırız.
Ya bu kadar looser takilma hayat kisa yeni birileri cikar karsina tanimaya calis bence zamanla kafandan atarsin o dusunceyide
Soru sadece :)) yaşın benim yaşıma gelince anlarsın
Yok öyle biri kafamda bittiyse bitmiştir. O saate sonra kalbime söz hakkı yok
Hayır, yok... Kimse vazgeçilmez ve unutulmaz değildir...
Evet var hala unutamıyorum seviyorum ama onunla olmazdı
Öyle biri yok senin var mı
Soru benle alakalı değil kafamda takılı kaldığım bi olayımda yok
Cevap veriyorum: var 😬
Kimmmm
Sen biliyon zaten, ne soruon 😔
Haa şu mesele
Mesele o mesele iste
Balonlara takılıp gitmeyiz artık maalesef
Patladı mı balonlar
Saldım hepsini gökyüzüne
En güzeli hiç olmazsa umutlanmazsın bi daha
Umutlar her daim olur yoksa yaşayamayız.
Kafamda bitirdiğim ann geçmiş olsunn
Bende tamamen biter
Ne biter sevgi mi aşk mı 🙃
Bu sorunun cevabını ben bile bilmiyorum
Yok heralde
Var.
Olmamalı
Kimse yk
maalesef var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?