hoşlandığım kişi benim olduğum şehire geldi. onu bir hafta gezdirdim. gayet her şey güzeldi, beraber güldük eğlendik. çok uyumluyduk birçok konuda. bana iyi davranıyordu, hoş davranışlarda bulunuyordu, biraz flört ediyor gibiydi de açıkçası, hafif kıskançlıklar, takılmalar gibi gibi.
iki gün önce ona açıldım, konuştuk baya ve reddedildim değer verdiği sevdiği bir arkadaşı olarak görüyormuş beni başından beri. öncesinde de konuşuyorduk zaten. ama ne olduğumuz benim açımdan belli değildi. belirsizlikten yoruldum konuşmamız lazım artık dedim ama o ben net olduğumu düşünmüştüm aslında, eğer ümit verdiysem özür dilerim dedi.
onunla konuşmak, beraber gezmek, gülmek çok hoşuma gitmişti ve bana iyi gelmişti, daha da bağlandım açıkçası ona. ama şimdi duygularımı biliyor. garip bir durum oluştu aramızda. senin iyiliğin için istersen bir süre konuşmayalım da dedi. ama ben onu kaybetmek istemiyorum çünkü gerçekten ben de ona değer veriyorum ve seviyorum.
sizce ne yapmalıyım? hislerim olmasına rağmen arkadaş olmaya devam mı etmeliyim yoksa vaz mı geçmeliyim unutmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer