Güncellemeler
+1 yıl
Ben arkadaş kalmak istediğimi söyledim ama o ben seden hoşlanıyorum seni seviyorum falan diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşırı mide bulandırıcı yaklaşım olarak geliyo bana. En son bitane hanımefendiyi baya azarlamak zorunda kaldım. Hem ilgisi olmadığını söyleyip hemgtümden ayrılmıyo.
Biri hoşlanıyor biride hoşlanmıyorsa arkadaş kalınmaz hisler aynı olmayınca rahat olunamaz karşılıksız ilişkiler bitirilmelidir hep
Abla burası Türkiye burada kimse ile arkadaş kalamazsın benim yaşımdakiler bile fırsatını bulsa yürür sana😂
Kalınmaz boş ver ama çok kötü bişi arkadaş yerine koyuyosun ne güzel sonra birden aşka ceviriyolar
İşte o kırmızı çizgi eğer onu da atlatırsalar ki çok sancılı bir süreçtir sonra kardeşten öte olursun da beceren zordur bunu
Yok ben güzel götürüyorum arkadaşlığı hiç uzun süreli bir erkek arkadaşım olmadı mesela aşka cevirdikleri anda uzaklaşıyorum üzgünüm
Gtun kalkmis baskasindanda hoslanir mk. sen kimsin gorursun bak
Tek kalıp curuycen ilerde bak gor keşke farkında olsan bırak arkadaşı vs git kadikoye falan in orada Erkek cok git yapis birine ben sana diyim hadi by
Benim. fıtratın seven sevdiğinden baz geçmezüzeesin kırRARSİN HADDA KOVARS8N YİNE VAZGEÇMEZ TAKİ EVLENENE KADAR , KİŞİYE. BAĞLI,,.,,
Tehlikeli. Karşı tarafa biraz zor olabilir
Kalınır aslında ama zordur o dengeyi tutmak.
Eziyet etmiş olursun , yapma
O çocuk bunun şeyine takacakmi ama buda var kiz kendi kendine kurmuş yazık 😂
@Sensizasla34 durumu detaylı bilmiyorum ama konuştun mu sen olayı
Kalınır neden olmasın haddini bildikten sonra
kalınmıyor
Kalinmaz
Kalamazsın
kalinmaz
Kalınmaz.
Aynen hep bir sorun çıkar rahat hareket edemez ya da başkasını sevse araya girip sorun çıkarır
Kalinmaz
Zor.
hayır
Şartlara bağlı
Kalınır
kalınmaz