Tarkan’ın evlendiği yıl ben evden uzakta 100 km bir yerde kafayı yiyordum hata kırmıştım sonra 💄 kırmızı rujla camlaraaa TARKAN yazıyordum, şehir şehir sokak sokak “deliye döndüm” .. kısaca “ delirdim” 🤮, sonra eve geldim ailemle kavga etmek için sonra Annem bana Tarkan evlendi dedi ve haber kanalını açtı.. Kaynar suylar döküldü başımdan aşağı 👇 ve o gün bugün 🌙 geceleri uyuyamıyorum ve tüm gece boyunca onun şarkılarını dinliyorum şu an bile kullandığımda vs
soruma gelince.. Allahım onu mutlu 🤩 etsin ama sizce eşi benim kadar onu seviyor mudur?
ps: ilk defa itiraf ediyorum; Tarkan sayesinde emekli oldum:)) onu sevdiğim için yani
Güncellemeler
1 yıl
kulağımda yani kulaklık 🎧 onu dinliyorum demek istedim:))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tarkan sevgisiyle nasıl emekli oldunuz o kısma takıldım
onu anlatırım birazdan ama şöyle bir şey 😕 de olmuştu..
Pınar tevet.. halası benim kuzenimin kankası ve günün birinde Muğla’ya gittik ve Annem bana bak Tarkan’ın eşinin halası dedi ve halası beni çok tatlı buldu ve bende ona Tarkan’a selammmm söyle dedim ama içimden nefret akıyordu:((
Halası sonra beni face den ekledi ama onu ya engelledim ya da sildim. 😒 nefret ediyordum bazen kendimden onu sevdiğim için://
Çünkü tüm herkese sevgime bizzat şahit oluyor://
Ben kendimi evlatlık sandım uzun bir öykü bu sonra Tarkan’ı tesadüfen face de gördüm sonra fanleriyle yazıştım , git gide sosyal medyaya kendimi kaptırdım ve kafayı yedim ona dokunamadığım için ve hayal kırıklığına uğradığım için emekli oldum cinnetler üstü üste geliyordu ve kimse hocalar dahi beni iyileştirmedi edememişti
Düşününüz saplantıya dönüşmüş olabilir mi? Tarkan'ın eşini bilmiyorum açıkçası ama Tarkanla tanissaniz siz mi evli okacaktiniz onu mu diyorsunuz
keşke saplantı olsa ama değil çünkü ilaçlar 💊 alıyorum ve ona rağmen hala devam 🔛 ediyor yani:)) depokin diye bir ilaç vermişti ailem bana dr yazmıştı o hapı bana ve ölü gibi 4 ay yatalak yatırdılar beni o aklıma gelmesin diye
Söke de bir hoca vardı öldü mekânı cennet olsun ki bana üzerinde büyü 🪄 var demişti ama ailem de çareler içinde çaresiz kalmış çünkü hocanın yazdığı hiç bir dua 🤲 ayet bana etki tehsir etmedi etmiyordu
Durumunuzun hiç bir şekilde tedavi olmaması bunu gerçek bir aşk yapmıyor. Siz onu gözünüzde büyütüp onu üstün bir yere koyup ona ulaşmaya çalışmışsınız ama olmamış. Bundan sonraki hayatınızda ne yapmak istiyorsunuz bu konuda?
bilmem 🤷♀️ öylesine yaşıyorum hiç geleceği de düşünmüyorum yani:)) . Yaz tatilini yalnızca uzatacağım kafa dağıtmak için ve 3,4 ay babamın yanında kalacağım annemle birlikte ve ne bileyim işte ama her şey nafile geçiştirmiyor çünkü orada da 24 saat aklımın köşesinde kalıyor:)
İlaç tedavisi almışsınız peki bu takıntı halini alma durumu ilk ne zaman başladı bir kırılma olmuş gibi ve sonrasında o boşluğu Tarkan doldurmuş olabilir mi?
Sebebini bende bilmiyorum 🤷 desem yalan olmaz 🙅♀️ çünkü mahalledeki x de aynı sene karşıma çıkmıştı ama bir farkla , Tarkan 2016 da evlenince diğer kişiyle uzaktan devam edince belkide haklı olabilirsin yani belkide onunla iletişim kopukluğum olduğundan muhtemelen Tarkan’a yoğunlaşmış olabilirim ama sevgiye geldiğimde Tarkan’ı ve xi aynı yıl içerisinde fark etmiştim. Tarkan’ı tabiki doğduğum günden bu yana biliyorum ama sevgi ve bağ açısından 2008/2009 da bu sevgi kalbime düşmüştü
x'e olan sevgi yoğunluğunu ona kaydırmış olabilir misiniz?
olabilir 🤔 olabilirim çünkü xi ayda belki bir defa arabasıyla kapımdan geçerken görüyorum ama Tarkan’ı 7/24 nette
😥
şu an da onun şarkısı açık misal?
Bence bu rmdueumu çözüp olayin xle olan bağlantısını tedavi eder iyileştirirseniz psikolojik olarak sorunu çözebilirsiniz. Hacı Hocalik işler vardır bir de doktorluk işler vardır.
Çok güzel, duru ve nezih bir Türkçe. Tebrik ederim.
Dalga mı geçtin:))?
Teşekkürler 🤩 beklemediğim yerden geldi hehe 🤭
Allah kimseyi aklıyla sınamasın
öyle
Sonra mahalleden birisi uzaktan sevdi ama açılmadı oda etken olmuştu
Ama Tarkan’a olan sevgim öyle derin uçsuz bucaksız ki , bunu hayatımda hiç kimseye karşı hissetmiyorum hissetmedim
hata birgün Tarkan’a yazdım ama mesaj kime gitti bilmiyorum 🤷♀️ ben Eyüp Sultan dayım yazmıştım ve o gece 🌙 Eyüp Sultan da sokakta kala kalmıştım ve cinnetler geçirmiştim😥