İnternet & Teknoloji Bişey sorcam ya nolursunuz? mavipembekızz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor samsung glaxy a11 kullanıyorum hafızası 32 gb ve hafızası bana yetmiyor kaç gb lık hafıza kartı kullanmalıyım Güncellemeler+1 yıl hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon Bişey sorcam ya nolursunuz? Cevapla Samsung Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Googledan araştır. Kaç gb destekliyorsa o kadarını al. 128 gb destekliyordur muhtemelen 0 6 Yorumla mavipembekızz +1 yıl hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon hani korkuyorum Yorumla mavipembekızz +1 yıl telefonu değiştirsem bile 6000 tl bütçem vardı Yorumla theofi +1 yıl Değiştir en iyisi Yorumla mavipembekızz +1 yıl zam iptal oldu onu biliyorumm ki almaya kalksam abim yardımcı olur ama benim değiştirmeye niyetim yok Yorumla theofi +1 yıl Değiştir. Seçimden sonra zamlanır Yorumla mavipembekızz +1 yıl 600 tl bütçem var Yorumla
Genco164921 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl O telefon kaç GB kabul ediyorsa o kadar kullanabilirsin 0 6 Yorumla mavipembekızz +1 yıl hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon Yorumla Genco164921 +1 yıl Hafıza kartı al telefon ne kadar kabul ediyor ona göre al Yorumla mavipembekızz +1 yıl hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon hani korkuyorum Yorumla mavipembekızz +1 yıl telefonu değiştirsem bile 6000 tl bütçem vardı Yorumla Genco164921 +1 yıl Değiştirmeye gerek yok git telefoncuya 32 GB hafıza kartı iste veya telefonuna uygun hafıza kartı iste Yorumla mavipembekızz +1 yıl zam iptal oldu onu biliyorumm Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben 16gb lik kullanıyorum idare ediyor 0 10 Yorumla mavipembekızz +1 yıl hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Samsungun A serisi çöp A 50 ve sonrası idare eder Yorumla mavipembekızz +1 yıl hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon hani korkuyorum Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Normal benimkide kasıyor artık Yorumla mavipembekızz +1 yıl napsam ya Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Paran varsa tel degistirecen baska yolu yok Yorumla mavipembekızz +1 yıl 6000 yeter mi Yorumla mavipembekızz +1 yıl telefonu değiştirsem bile 6000 tl bütçem vardı Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Şuanki telefon piyasasını takip etmiyorum Araştır bak Yorumla mavipembekızz +1 yıl zam iptal oldu onu biliyorumm Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl 128; 0 1 Yorumla mavipembekızz +1 yıl telefonu değiştirsem bile 6000 tl bütçem vardı Yorumla
Deniz179750 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Minimum 64 0 2 Yorumla mavipembekızz +1 yıl hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon Yorumla mavipembekızz +1 yıl telefonu değiştirsem bile 6000 tl bütçem vardı Yorumla
Sudeflwr Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl 128 gb 0 1 Yorumla mavipembekızz +1 yıl hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Googledan araştır. Kaç gb destekliyorsa o kadarını al. 128 gb destekliyordur muhtemelen
hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon hani korkuyorum
telefonu değiştirsem bile 6000 tl bütçem vardı
Değiştir en iyisi
zam iptal oldu onu biliyorumm ki almaya kalksam abim yardımcı olur ama benim değiştirmeye niyetim yok
Değiştir. Seçimden sonra zamlanır
600 tl bütçem var
O telefon kaç GB kabul ediyorsa o kadar kullanabilirsin
hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon
Hafıza kartı al telefon ne kadar kabul ediyor ona göre al
Değiştirmeye gerek yok git telefoncuya 32 GB hafıza kartı iste veya telefonuna uygun hafıza kartı iste
zam iptal oldu onu biliyorumm
Ben 16gb lik kullanıyorum idare ediyor
hafızası yetmiyor kasıyor 2 kere kastı telefon
Samsungun A serisi çöp A 50 ve sonrası idare eder
Normal benimkide kasıyor artık
napsam ya
Paran varsa tel degistirecen baska yolu yok
6000 yeter mi
Şuanki telefon piyasasını takip etmiyorum Araştır bak
zam iptal oldu onu biliyorumm