Diğer Soru sorayım cevaplayın neler dersiniz ? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Soru sorayım sizlere yanıtlayin herhangi bir konuda 😂 #prenseyanitlar Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Güncellemeler+1 yıl #prenseyanıtlar Soru sorayım cevaplayın neler dersiniz ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lavinia0001 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Sor istediğini derdim :D 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne düşünüyorsun hakkımda :D Yorumla lavinia0001 +1 yıl Bence iyi birisin, çok pozitivsin ve bu da bazılarının hoşuna gitmiyor Yorumla lavinia0001 +1 yıl :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çekemiyolar fhf Yorumla lavinia0001 +1 yıl Kimi? Yorumla lavinia0001 +1 yıl Tabii ki de seni soru yanlış nsnslhgsh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet ben 😂 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sor bakim işime gelmezse cevaplamam 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Işine gelcek ne sormam lazım dhdf Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Gelmedi mesela şu an Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne ilgini çeker dhf Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Hicbisi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben çekerim bence djfj Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Yoğoo Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Deneyelim :p Yorumla
willywonka01 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tabii ki sorabilirsin 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl geçiyor günlerin Yorumla willywonka01 +1 yıl Fena değil, kimi zaman iyi kimi zamansa kötü. Değişiyor sürekli :D Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Genel olarak mı :D Yorumla willywonka01 +1 yıl Genel olarak bu şekilde, aynen. Senin nasıl geçiyor? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olduğu gibi işte :) Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sor hadii 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nerelerdesin kız fgf Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl sorrr 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl gidiyor fjfh Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl b* gibi senin jshbadjwsdw Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Oyle gitmiyor benim dhd Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl ne güzel sajhdmbwsjkd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kosbela Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Olur prens 1 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Zaman nasıl geçiyor senin için Yorumla Kosbela +1 yıl Geçmiyor. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye ki :) Yorumla Kosbela +1 yıl Sevdiklerimi kaybediyorum. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasil Yorumla Kosbela +1 yıl Gidiyorlar işte birer birer Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur öyle belki daha sonra farklı şeyler olur :) Yorumla Kosbela +1 yıl Farklı şeyler istemiyorum. Sadece kaybetmek istemiyorum. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Denemek lazım bunun için Yorumla Kosbela +1 yıl Çok denedim neyse yorum için teşekkür ederim. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Herkesin deneyimleri farklı olabiliyor :) Yorumla Kosbela +1 yıl Evet. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :) Yorumla
YeniGlados Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Sor haydi bakalım 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni şeyler mi ariyosun gjg Yorumla YeniGlados +1 yıl Evet doğru 🤪 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl aha sor 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nerelerdesin fhfg Yorumla
Spectaculair Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl gidiyor 😂 Yorumla Spectaculair +1 yıl Baya yaratıcı bi soru sordun ya djsjx Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne sorayım istersin kiz gjg Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sorr 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularım nasıl sence dhfg Yorumla xbutterfly +1 yıl ehh işte Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Sor💁♂️ 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl gidiyor senin için fhc Yorumla ouzinyo +1 yıl İtekliyorum da gitmiyor 🤷🏽♂️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O kadar diyosun fhfg Yorumla ouzinyo +1 yıl Biraz abartmış olabilirim bilemem 💁♂️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla
BaysmacK Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Buyrunuz. 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl gidiyor site fgdg Yorumla BaysmacK +1 yıl Site normal gidiyor ya pek takılmıyorum zaten buraya. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla BaysmacK +1 yıl Evet öyle basitçe gidiyor işte senin nasıl gidiyor site? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Oldugu kadar 😂 Yorumla BaysmacK +1 yıl İyi bakalım kolay gelsin :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Olaaar 1 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uslu kız olmayı niye denemiyosun fhf Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ya sllcphöşsclhçsğvl ekşın seviyorum ben Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu eksinlar yüzünden bu hallere düşüyorsun zaten dhdt Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ehehehee Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız Beyza 😂 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Bende sana sorim mi bi tane Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Pi*çlik yapma derecen yüzde kaç wpcpöhepfplh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir tahminin var mı dhdh Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl 60.. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nerden esti bu soru fhfh daha yüksek dersin gibi gelmişti Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl 90 diyesim vardı da abartma dersin diye korktum oeocgmdşlv haa ben öyle sevdiğin renk ne falan diye klasik sorular sormam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belli oluyor 😂😂 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl sor.. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl En sevdiğin renk mavi mi fhf Yorumla lbimavi +1 yıl lerden biri. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl bildim fhf Yorumla
günselll Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. bekliyore 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yalnız mısın genelde fhc Yorumla günselll +1 yıl değilim de. fhc ney Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu işte fhdgsg Yorumla
snowflake12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sorr 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl gidiyor fhf Yorumla snowflake12 +1 yıl Gitmiyor Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden ki dgd Yorumla snowflake12 +1 yıl Çok monoton Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benle takılman lazım senin fhf Yorumla
Tılsım9 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Süper olur :) 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl hissediyorsun :) Yorumla Tılsım9 +1 yıl Nötr Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye :) Yorumla Tılsım9 +1 yıl Öyle ya sıkıldım herşeyden Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benle takılman lazım fhf Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Diğer konusunda 514 cevap paylaştı. Buyur 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni mi mod oldun fjg Yorumla kafeinsever +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl bildim 😂 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. olur 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl gidiyor vhcg Yorumla mdrx592 +1 yıl ne nasıl gidiyor örneğin? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Genel işte :) Yorumla
xwzxwz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl sor hadi 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kendi halinde misindir genelde kız gjh Yorumla xwzxwz +1 yıl evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sor istediğini derdim :D
Ne düşünüyorsun hakkımda :D
Bence iyi birisin, çok pozitivsin ve bu da bazılarının hoşuna gitmiyor
:)
Çekemiyolar fhf
Kimi?
Tabii ki de seni soru yanlış nsnslhgsh
Evet ben 😂
Sor bakim işime gelmezse cevaplamam
Işine gelcek ne sormam lazım dhdf
Gelmedi mesela şu an
Ne ilgini çeker dhf
Hicbisi
Ben çekerim bence djfj
Yoğoo
Deneyelim :p
Tabii ki sorabilirsin
Nasıl geçiyor günlerin
Fena değil, kimi zaman iyi kimi zamansa kötü. Değişiyor sürekli :D
Genel olarak mı :D
Genel olarak bu şekilde, aynen. Senin nasıl geçiyor?
Olduğu gibi işte :)
Sor hadii
Nerelerdesin kız fgf
sorrr
Nasıl gidiyor fjfh
b* gibi senin jshbadjwsdw
Oyle gitmiyor benim dhd
ne güzel sajhdmbwsjkd
😂😂
Olur prens
Zaman nasıl geçiyor senin için
Geçmiyor.
Niye ki :)
Sevdiklerimi kaybediyorum.
Nasil
Gidiyorlar işte birer birer
Olur öyle belki daha sonra farklı şeyler olur :)
Farklı şeyler istemiyorum. Sadece kaybetmek istemiyorum.
Denemek lazım bunun için
Çok denedim neyse yorum için teşekkür ederim.
Herkesin deneyimleri farklı olabiliyor :)
Evet.
:)
Sor haydi bakalım
Yeni şeyler mi ariyosun gjg
Evet doğru 🤪
😂😂
aha sor
Nerelerdesin fhfg
Olur
Nasıl gidiyor 😂
Baya yaratıcı bi soru sordun ya djsjx
Ne sorayım istersin kiz gjg
sorr
Sorularım nasıl sence dhfg
ehh işte
😂😂
Sor💁♂️
Nasıl gidiyor senin için fhc
İtekliyorum da gitmiyor 🤷🏽♂️
O kadar diyosun fhfg
Biraz abartmış olabilirim bilemem 💁♂️
😂
Buyrunuz.
Nasıl gidiyor site fgdg
Site normal gidiyor ya pek takılmıyorum zaten buraya.
Diyosun :)
Evet öyle basitçe gidiyor işte senin nasıl gidiyor site?
Oldugu kadar 😂
İyi bakalım kolay gelsin :)
:))
Olaaar
Uslu kız olmayı niye denemiyosun fhf
Ya sllcphöşsclhçsğvl ekşın seviyorum ben
Bu eksinlar yüzünden bu hallere düşüyorsun zaten dhdt
Ehehehee
Kız Beyza 😂
Bende sana sorim mi bi tane
Olur
Pi*çlik yapma derecen yüzde kaç wpcpöhepfplh
Bir tahminin var mı dhdh
60..
Nerden esti bu soru fhfh daha yüksek dersin gibi gelmişti
90 diyesim vardı da abartma dersin diye korktum oeocgmdşlv haa ben öyle sevdiğin renk ne falan diye klasik sorular sormam
Belli oluyor 😂😂
sor..
En sevdiğin renk mavi mi fhf
lerden biri.
Nasıl bildim fhf
bekliyore
Yalnız mısın genelde fhc
değilim de. fhc ney
Bu işte fhdgsg
Sorr
Nasıl gidiyor fhf
Gitmiyor