Simdi size ne soracam cevaplayın?

Ya benim bı tane eski erkek arkadaşım vardı ama biz bunla telegramda tanıştık neyse farklı sehirdeydik telde konuştuk msjlastik ben buna bağlandım. Sonra sabaha kadar konuşmalar falan filan ben buna aşık oldum. Bı buçuk sene ilişkimiz oldu ama hep ben çabaladım ben yürüttüm ben birakmadim ben sevdim ben saydım herşeyi ben ben ben ben yaptım öyle böyle değil ama hiç gorusmemistik yanına bile ben gittim bı kere olsun görüşmek için. Bı buçuk senenin sonunda beni terk etti heryerden de engelledi 7 8 ay oldu bı kere bile yazmadı. Ha bekliyor muyum hayır çünkü zaten bende de her şey bitti ve sonrasında kendime ne kadar yazık ettiğimi bı zmanlar ne kadar canım olduğumu anladımm kendime kızdım şükür bitti ve kurtuldum o duygulardan. Herneyse sorum şu ki cidden bir insan bı buçuk sene birinin hayatında kalıp ona umutlar verip sonra nasıl bı anda yok oluyor hiç aramiyo yazmiyo merak etmiyo yani hicmi aklına gelmiyorum hicmi dur bı özür dileyim demiyor. Gerçekten insanlar böyle mi ya benim artık ne inancım ne de güvenim kaldı bazen düşünüyorum diyorum gerçekten bu mudur ya o kadar sevmişim değer vermişim cabalamisim pat git ve sonra kaybol. Ben dönsün falan demiyorum sadce merak ediyorum bu ne demek?

Simdi size ne soracam cevaplayın?