Çok yoruldum? # Evlilik #ilişki?

Kalbimi kırıp arkasını dönüp uyuyan bi adamdan bıktım gercekten, zerre aynı açıdan bakmıyoruz ben derdimi anlatabiliceğim birini istiyorum ama ben agzimi açsam dalgaya vurucak bi adan var yani baska bi konuysa eger, ilişkimizle ilgiliyse zaten ya hemen saldırganlaşır ya da hemen sıkılır kaçar. Kendi kendime boguşmaktan çok yoruldum, telefondan asla kafasini kaldirmaz kaldirdiginda da dısari cikar zaten. O kadar yalnız hissediyorum ki. Ha şunu da söyleyim çok severek evlenmistik benim için çok ağlamisti çok yalvarmisti ama git gide bu duruma geldik. Ve bu oyunmus dısarı cikmakmis falan 10 yıl agzımı açmayim 10 yilin sonunda bi kere konusuyum işte mesela bırak şu telefonu diyim ya da disari cikma diyim hemen saldırganlaşıyor asla sakin sakin iki insan gibi konusamiyoruz asla. Umursamazligindan, sinirinden, herseyden çok bunaldim. Çocukta var bitane temek ihtiyac zaten annede olur tamam ama cocukla aksama kadar o kadar işin arasinda bi de sürekli oyun oynuyorum üstune yaptigim yemek begenilmiyor. Kendini ne sanıyor anlamış degilim ben bu adamın egosuyla boguşmaktan çok sıkıldım haklı oldugum halde sesini yükseltmesinden çok bunaldım çok yalnız hissediyorum konusmak isyiyorum ama geri kendi kendime vaxgeciyorum çunku konussam bırak rahatlamayı daha çok bunalıcam. Tek yol boşanmak biliyorum zaten düşünme asamasindayim ama o kadar bunaldım ki birileriyle paylaşmam gerekiyordu.

Çok yoruldum? # Evlilik #ilişki?