Çok yoruldum bu evlilikten?

Uzun süredir anksiyete, depresyon, panik atak gibi seylerle ugrasıyorum. Ve eşimin hiç birinden haberi yok. İnanabiliyor musunuz? Artık baş edemiyor vücudum tepki gösteriyor her yerim agrıyor kemik agrısı, gögüs ağrısı her türlü bölüme gittim bişey yok çünkü biliyorum zaten psikolojik, şimdi diyiceksiniz ki psikoloğa niye gitmiyosun? , bunu söylediğim anda dalga geçicek ya da dalga geçmese de önemsemicek bi eşim var evet şaka gibi ama ismi eş bunun , cok severek evlendik ya da ben öyle sanmışım çok iyi oynamış. Bazen görünmez miyim acaba diyorum aramızdaki uçurum her zaman böyle değildi ama git gide açıldı hele son bi kaç aydır bu kadar oldu. Çok yoruldum görülmemekten, sevgisizlikten, yalnızlıktan, çok bunaldım. Bi de hastalıkta saglıkta diyoruz evlenirken. Ben uzun zamandır bunlarla mücadele ediyorum ruhu bile duymuyor. Bosanmayı düşünüyorum tabi ki ama o da birden olmuyor kolay bisey değil işte. Ben çok yoruldum yalnızlıktan. Konuşurum dinlemez, giyinirim süslenirim görmez tek güzel kelime duymadim şimdiye kadar agzından, özel günlerde falan hediye alir ama normal zamanda böyle yaptiktan sonra ne anlami var ki bunlarin. Beni mutlu edicek ne varsa küçümser, asla ama asla destek olmaz. Bi kouda ayni fikirde olma hemen azarlar tarzda konuşur. Sevilen kadınları görüyorum gercekten cok özeniyorum gözlerinden belli oluyor yani gözlerinin içi gülüyor. Son zamanlarda bi bakiyorum benim bakislarim degismiş gözümün içi gülerdi eskiden. Gözünün feri gitmiş derlerya resmen öyle olmusum. Çok yoruldum içim çürüdü resmen, bu umursamazlığa dayanamıyorum artık.

Çok yoruldum bu evlilikten?