Ayrıldıktan 2 gün sonra exine dönen biri hiç sevmişmidir? hala ayrılmamıza rağmen bana bakıyor bu ne demek oluyor?

Beni çok sevdiğini asla ayrılmayacağını söylemişti ve biz bununla son zamanlar kavga etmiştik ama bu beni çok kırıyordu bana değer vermiyordu bende ona bunu söyledim bana zaman bile ayırmıyordu sürekli arkadaşlarıyla buluşuyordu bana bahane arıyordu telefon larımı açmıyordu ve bu bana ayrılalım şakası yaptı ama ben de artık dayanacak gücüm kalmadığı için peki dedim bu cıldırdı ve saka yapmıştım ama böyle diyorsan ayrılalım dedi ve biz ayrıldık sonra 2 gün geçti ben hala ağlıyorum kendime gelemiyorum çünkü okadar şey yapmasına rağmen onu hala seviyordum bu 2 gün sonra eski sevgilisine dönmüş biz bunlarla karşılaştık ve bana bakarak elini tuttu ben gülüp geçtim ama her şeyi içime atmıştım sonra oradan ayrılıp ara sokak ta ağlamaya başladım bana yasattıgını yaşarmı sizce ve eski sevgilisi ile barışınca sevgilisi bana sürekli fotoğraf atıyor delirtmeye çalışıyor

Ayrıldıktan 2 gün sonra exine dönen biri hiç sevmişmidir? hala ayrılmamıza rağmen bana bakıyor bu ne demek oluyor?