Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım istiyor diğer yanım istemiyor. Çok çaresizim. Aşkım yok sevgim yok. Onun beni sevmesini seviyorum. Hiç
Bu şekilde evlenen var mı aranızda?
Bu şekilde evlenen var mı aranızda?
yani bi başkasını bulsaydın ayrılacak mıydın? bence bunu acilen düşün taşın.. benzer şeyleri yaşamış ve çok geç farketmiş biri olarak söylüyorum ben sadece cinsellik için o kızla beraberdim.. cinsel ilişki yaşamıyorduk ama oral felan yapıp sevişiyorduk. sonrası evliliğe doğru gidiyordu ama kızı çok kötü yarı yolda bırakmam gerektiğini çok geç fark ettim. devamını anlatmaysacağım. ama çok pişmanım o bunu hak etmiyordu sonuçta.
Hiç bir şey anlamadım inan ki
Duruma bagli. Senin kalbinde baskasi varsa evlenmek eziyet olur. Mantikli bir evlilikse mesela ise gitmek istsmkyorsundur. Onubda maddi durumu cok iyidir. Aile evi degil ayri bir evdir. Kibar biridir ozaman evlenirsin. Ama kimdigi nd idugu belirsiz biriyse once iyice tani. Bunun icinde hemen karar verme. Onunla zaman gecir huyu suyu anlasilir
Teşekkür ederimmm
Rica ederim bebegim
hangi özelliklerinin dört dörtlük olduğu önemli ve senin hayattaki önceliğin ne? güç mü başkaları ne der mi para mı aşk mı bunlara bağlı, hem bu yaşına hem de ilerideki yaşlarında da mutlu olacağın biri mi
İşte sırf bu yazdıkların için buraya sormak istedim. Gül para filan bende var çalışıyorum yani. Aşıkta değilim. Bilmiyorum eğer evet dersem ilerde sorunlar yaşayacağım
Sevmediğim biriyle evlenmem. Sende evlenme. Sonuçta yuva kuracaksın sevmediğin biriyle olmaz. Bi süre sonra boşanmak bile isteyebilirsin. Ağrısız başına dert alma derim
Ah be güzelim, koca bir hayata sevmediğin biriyle adım atmak ciddi bir karar… 🙃 Seni seviyor, sana değer veriyor evet ama sen ne hissediyorsun, önemli olan bu. Üstelik bu evlilik bir ömür boyu sürecek, her günün onunla geçecek. Aşk, sevgi, tutku olmadan sırf mantıkla yürür mü dersin?
Belki biraz daha zaman tanıyabilirsin kendine. Duyguların değişir mi, içten bir sevgi gelişir mi diye gözlemle. Ama kimseyi üzmek istemiyorsan ve o sevgi, aşk oluşmayacaksa o da üzülmesin diye doğru zamanda açıkça konuşabilirsin. Unutma ki bu senin hayatın ve hislerin önemli! 🩷
Peki genel olarak aşık olmadan evlilik yapmak sence ne kadar mantıklı? Bunu merak ettim, belki tecrübeli biri de yanıtlar buraya. 😊
Evet yanıtlarsa güzel olur 💕
Kesinlikle, başkalarının fikirlerini ve deneyimlerini duymak kafa karışıklığına çözüm olabilir. Ama unutma ki karar tamamen senin hislerine bağlı, önemli olan senin mutluluğun! 💖
Cevap
8Cevap
hayır sevmediğim kişiyle evlenmem
Bilemiyorum ki sevdiginlede evlenincede mutlu olucam zannetme bir insanın huyu güzelse her şeyi dört dörtlükse onu sevmeye bak cunki bu devirde öyle birini bulmak imkansız gibi bişi
Ya fikirlerin ne kadar güzel. Beni sadece sen anlamışsın. Evet öyle bir insan. Diğer insanlardan midem bulanıyor daha da birini tanımak istemediğim için ona gidiyorum ama çok zor her şey
🥺🥺🥺❤️❤️❤️evet çok güzel söyledin. Ah almak aldırmak istemiyorum. Herşeyimm hayırlısı olsun çok çok teşekkür ederimm
Net / evlenene kadar kimseyi sevmeyi düşünmüyorum eşimi de evlendikten sonra severim artık 🌱🥰🤩
Nasıl olucak o. Sevmeden nasil evleneveksinn
İşte nasıl seveceksin. Ya sevemezsen
Biri var sevmiyorum aşık değilim. Evlilik istiyor. Ama sevemezsem diye korkuyorum..
Evet öyle…🥺🥺
İnsan ilişkilerinde iletişim hiç te göründüğü gibi kolay değildir. Çünkü düşündüğün vardır, söylemek istediğin var, söylediğini sandığın var, gerçekte söylediğim var, karşı tarafın dıymak istediği var, gerçekte duyduğu var, anlamak istediği var, anlamakta ve gerçekte sandığı var.
İki mesajın çok tuhaf. Konuyla ne alakası var
Teşekkür ederim düşünmen yeterli çok sağol 🥹🥹🥹
Sevmedigin biri ile asla olmaz onun nefesi bile seni sinir eder sevgisiz asla evlilik olmaz yürümez
Evet işte bu yüzden sormak istedim
O seni istedigi kadar sevsin senin icinde his olmayinca olmuyor sonradan da sevemezsin
Asagdaki kiz demis ya huyu iyiyse seversin olmuyor öyle iste kendini sakin kandirma
Belki sonradan severim düşüncesiyle. Hareket ediyorum çok kötü bir durum. Şimdi çok umutlanmıştı..
İçimde hep kötü hisle yazıyordum ona zaten
O umutlandi diye sen umutsuz olma sirf o mutlu olcak diye senmi mutsuz olmalisin
Ne güzel cümle. Evet mutsuz olmak istemiyorum hemde hiç 🥺😭
Senin aile evinde huzurun var mi?
Tek yaşıyorum. Ailem ayrı
İşim de var
Tamam iste ne güzel bende sandimki evde huzurun yok kacis yolu bulmussun aman ha acik acik söyle sevemiyorum sevemicegimi de anladim de bak yarin birgün bu kisi hasta olur icinde sevgi yok ya bakasin bile gelmez bosanmak var hic yanlis evlilik yapmamak var isin var kendin yasiyorsun neden sevemedigin biri ile evlenme geregi duyuyorsun
Sevdigin biri olunca onun kusurlarini bile görmezsin sana herseyi ile mükemmel gelir cicek gibi acarsin pirlanta gibi parlarsin cünkü sevdigin ve sevildigin bir adam ile hayatini birlestiriyorsun
Evet ona mecbur değilim. Ama ailesi o kadar iyi davranmıştı ki. Benim ailemden babam gil yanımda olmayacak. Aslinda beni böyle kabul ettiği için ona minnet duyuyorum. Başka da bir şey değil. İçim hep olumsuz ona karşı. Bir gram heyecanlanmıyorum. Bir gram hevesim yok. Kendi kendimi sokuyorum bu durumlara ah ah o kadar üzgünüm ki. Teşekkür ederim ellerini yorup benim için yazdın Rabbim hep güzel şeylerle karşılaştırsın seni ❤️❤️
Ayyy canim benim ❤️❤️❤️❤️❤️ hep mutlu ol lütfen ve ,, beni böyle kabul etti,, deme !!! Babanin olmamasi senin sucun ya da kusurun degil !!! Asla kendini eksik his etme ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ dualarim seninle kendine cok iyi bak nezaman canin Sıkılır bir şey olur yaz bana
Çok güzel kalplisin çoookk teşekkür ederimm yolumuz açık olsun inşallah ❤️❤️❤️
Insallah❤️❤️❤️❤️❤️
hiç sevmediğim adamla nasil cinsellik yaşicam sevmediğim birini nasıl mutlu edicem sıcak davranıcam. ben yapamam
Ben de yapamayacağımı düşünğyor6!
ezikçe bir evlilik bazen beni kesen kadınlar oluyor evli onlar bunlar heralde alay ediyorum umut verip fdgfdg
kaç aydır birliktesiniz?
Ufak da olsa bir şey hissetmek lazım illa ki :D
Niye birliktesin o zaman
Yok oda biliyor. Yani ona aşık değilim. Onun kadar sevmiyorum. Bunu ona her zaman söylüyorum. Birlikte değiliz. Evet desem hemen istemeye gelecekler. Ben sonrasını düşünüyorum
Mutlu bir ömür geçiremem değil mi…
Umarım böyle evlenmem
Hayır yapamam yaa
Olmaz cinsel çekim saet
Evet yaparım severimde
Ben yaparmıyım bilmiyorum
Neden kii eyer o seni seviyorsa yaparım
Evet çok seviyor
Sende sev o zaman
Denedim deniyorum olmuyor neden olmuyor 😭
Saka yapıyosun dimi
Hayır yapmıyorum