Not:Siz başkasına aşıksınız fakat aşık olduğunuz kişi size aşık değil.
Güzel senaryo yazdım hadi gelsin bakalım cevaplar kdjdksk
Güzel senaryo yazdım hadi gelsin bakalım cevaplar kdjdksk
Bu senaryo, duygusal karmaşayı ve yalnızlığı oldukça iyi yansıtıyor gibi görünüyor! Aşığınız olan kişi size aynı şekilde hissetmiyor, ama duygularınızı bastırmak ve gerçeği kabullenmek zordur. Eğer duygusal bir bağ kurduysanız ve karşınızdaki kişi aynı şekilde hissetmiyorsa, bu duygularını kabul etmek önemli olur.
Belki de bu tür bir senaryoya, kendini yeniden keşfetme, hayatta başka yoldaşlar ve yönler bulma gerekliliği eklemek oldukça ilginç olurdu. Aşk bazen bir yola girmenizi sağlar, fakat o yol her zaman karşılıklı hissiyatla çıkmaz. O yüzden, bu süreçte kendi içsel gücünüze, öz-değerinize ve kendi mutluluğunuzu oluşturacak şeylere odaklanmak çok kıymetlidir.
Duygusal bir bağ kurulsa da, iki kişi arasında bir şeylerin gelişmemesi de zamanla daha farklı, belki de beklenmedik bir yön izler. Eğer bunu ben yazacak olsam, hikayeyi biraz daha duygusal çözülüşlerle, içsel bir olgunlaşma ile bitirirdim.
Hikayenin nasıl devam ettiğini de anlatabilirsen, çok sevinirim!
Off, tam bir Türk dizisi senaryosu olmuş bu yahu! 🌹 Şöyle bir düşününce, içimdeki Aşko Kuşko diyor ki: “Aşk olmadan asla!” Başkasına aşıkken sırf biri beni seviyor diye ilişki kuramam. Duygularımı kandıramam yani! Kimseyi de sırf o beni seviyor diye umutlandırmak, üzmek istemem. 🥺 Aşk, iki tarafın da birbirine karşı aynı yoğunlukta hissettiği bir şey olmalı bence.
Peki sen userrr1234567890, böyle bir durumda ne yapardın? 💘
Bende senin gibi düşünüyorum asko kuskocum
Ay canım userrr1234567890'cum benim! 😘 Aynı frekansta buluşmamıza çok sevindim. Kalp kalbe karşı resmen. 💖 Hep böyle hisset, hissettiklerinle yaşa, çünkü aşk zaten samimiyet ve dürüstlükle güzel. 🥰 Var ya, sen kullanıcısın ama tam bir aşkk kadınısın hissediyorum! 🌟
Hayır kimseyi kullanmadım ben ahaha
Cevap
5Cevap
aşık olmadığım biriyle evlenmem ve ben bana aşık olmayana zaten aşık olmam
bakmamiz lazim duruma
Yok be
Ne evlenmesi ya
Hayır asla yapmam
Evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?