Seviyorsunuz ama aşık değilsiniz evlenir misiniz?
Bence❤️ AŞK ❤️ şart 🤝

Seviyorsunuz ama aşık değilsiniz evlenir misiniz?
Bence❤️ AŞK ❤️ şart 🤝
Güvendiğim biriyle evlenmeyi tercih ederim.
Aşk bitiyor, sevgi bile bitiyor.
Sanırım evlilik için samimiyet, sadakat, saygı, tahammül, sabır, iyi bir seks yaşantısı, ortak çıkarların eş zamanlı güdülmesi gibi bir çok şeyin benzemesi ve sağlanması gerekiyor ki güzel bir evlilik olsun. Sadece aşk ve sevgi gibi iyi hissettiren duygular evlilik için ne yazık ki yeterli şeyler değil. Bekarlıkta aşk ve sevgi insana bir yere kadar yetebilen sorumluluk hissi daha az duygular olduğundan insanlar bu hisleri evlilik kurumunun temeline oturtmaya çalışıyorlar ama bu hızlı yaşanan duygular evlilik için çok basit kalıyor. Ortak beslene bileceeğiniz başka duygular olmak zorunda… Evlilik duygular ortaklığının bir sözleşmelisidir. Bir tek aşk yeterli ve sağlam bir ortak için yetmez. İyi bir anlaşma olmaz bu tipteki evlilikler.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Yani bu ayrımı yapacak kadar mantıklı sevip o kişiye karşı duygusal anlamda bir sevgi hissediyorsam ne ala. Bunun aşka dönüşmemesi için bir sebep yok çünkü. Tabiki böyle bir durum varsa evlenmek lazım. Aşk zaten kusurlara karşı kör ediyor insanı. Böylesi çok daha sağlıklı.
Aşık olmadım , sevdim ama sadece sevgiyle ilişkide yürüyemeyebiliyor , evlilik düşünmediğimden soruyu cevaplamak zor geldi yani evlenmem derim evlenirim , evlenirim der sevgi tek varsa evlenmeyede bilirim 🤷♀️
Çok sevmek ve aşkın arasında bir fark göremiyorum. Çok sevince de insan bağlanıyor ve takıntılı oluyor, aşık olunca da sadece farklı adlandırmalar bana göre 😘
Cevap
60Cevap
Sinirlendiği zaman üzerime terlik yerine balya balya para fırlatacaksa, olabilir..
Enteresan 😄
Düşünsene sinirleniyor ve üstüne bir deste 100 dalır fırlatıyor. Oyşş jsj
Bir kadının erkeğe fırlatması bilemedim 🙄
Ben ancak tane tane fırlatabilirim. Deste ya da balya atmaya müsaitliğim yok. 🤷♂️
Aşk gelip geçici olduğu için seviyor olmam yeterli...
Çok aşık olduğum sevdiceğim ile evleneceğim
Aşk lazım evlilik gibi bir delilik için
Hayır evlenmem
Evlenmeden önce taraflar birbirini iyi tanımalıdır. Yaşanan olumsuz bir durum sonrasında karşı tarafın vereceği tepkiyi sineye çekip çekemeyeceğini iyi test etmelidir.
Evliliklerde genellikle cicim aylarından sonra, aşk ve sevgide azalma meydana geliyor. Bu durumda karşı tarafın tavırları, bu azalma oranında itici gelmeye başlıyor. Daha fazla uzatmadan şunu söylemek istiyorum. Evlilikte ne kadar aşk olursa olsun mutlaka mantık da olmalıdır. Sadece aşk, evliliği sürdürmede yetersiz kalabilir.
Bence artık aşk da sevgi de yalan Artık her şey mantık ilişkisi olmuş bir kişinin Eğer gerçekten Hali vakti yerindeyse özellikle Parası pulu Evi barkı varsa artık onlar tercih ediliyor yani mantık birlikteli oluyor Tabii Mantık birliktelikleri her ne kadar ileriye dönük uzun ilişkiler olmasa bile bunlar artık Trend denebilir
Zaten bi insan olarak seversin bi arkadaşında olabilir ama sevmekle evleneceğin kişiyi sevmek aynı duygu değil
Aşk yoğun bir duydudur bağlılıktır gözün başkasını görmez ama çoğu sadece severek evleniyor evlenenlerin gözü hep dışarda yoldan geleni geçeni kaçırmıyorlar
O yüzden aşk şart derim ben
Diğer evlilik kriterlerimi karşılıyorsa elbette evlenirim.
Adliyeler, aşk evliliği yapmış birbirinin boğazına yapışmış boşanmaya çalışan çiftlerle dolu.
Evlilikte aşk aramak, bence net olarak abtalliktir. Evlilik öyle bir şeye gerek duymaz.
Benim için aşkın bir önemi yok. Sadece anlaşabiliyorsam, anlayışlı biriyse, yanında kendimi mutlu hissediyorsam tamamdır. Basarım nikahı 😄🥳
İyyyy😏
Ahah😄
Çok sevdiğin , taptığın birine aşık olursun zaten. Ayrım yapılamaz :) Öyle bir eştir ki o , bir bakışıyla gecemi gündüz eyler , bir gülüşüyle hayatıma nefes , bedenime ruh atanır <3 Aşk çok güzel :)
Yerim ama ben seni canım aşkım benimmmmmmm 😍😍😍😍❤❤❤❤🙈🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰❣❣❣❣
@YaşayanBirİnsan Prensesimmmm , güzel meleğim benim , o bakan kara gözlerine kurban olurum senin <3
Oyyhhh ben de bana bakan o aşk kokan gözlerine kurban olurum ki aşkım benimmmmmmmmm iyi ki varsın ki deli 🙈🙈🙈❤❤❤
Çok sevdiğim adamla evlenirim zaten. Aşk heves gibi daha hafif sevginin yanında. Sevgi daha ağır ve anlamlı olduğu için sevdiğim olduysa zaten aşktan ötedir.
Evet hayatımda birisi var.
Hayatıma giren 2. Erkek
Uzun bir ilişkim oldu
Daha sonra bitti
Ve şimdiki sevgilim hayatımda.
Ilk sevdiğim gibi ayni duyguları hissetmiyorum, onun kadar sevemiyorum. Ama sevildigimi hissediyorum. Hatta ilk kez bu denli hissettim diyebilirim. Abarti olmaz. Asık olarak evlenmek isterdim. Ancak zaman geçtikçe bunun mümkün olamayacağını anladım. Sonuç olarak evet evlenirim.
Sevgi Aşk gibi saçmalıklara itibar etmiyorum ben. Kalbim ısınsın, aklım o tasdik etsin, inancım izin versin, yeterli. Evlenirim o kadınla...
Aşk lazım şişko; aşkın olmadığı, sadece değer vermenin sevgi sanıldığı ilişkilerle evliliğe gidilmemeli.
Aşktan yana şansım hiç gülmediyse artık aşktan vazgeçmişsem çok iyi anlaştığım birisi veya beni tamamlyan birisiyse olabilir çocuk için kabul ederim
çok sevdiğim halde nasıl aşık olmuyorum tuhaf :D
aşık olmuyorsam sevmiyorum demektir
sevmediğim biri ile de evlenemem
Sevgi aşki her zaman maglup eder. Aşık olarak evlenmek her zaman mutluluk garantisi vermiyor bana göre.
Aşık olmak istemiyorum kimseye.
Sevgi çok daha önemli.
Aşk lazım değil.
Çok aşıktım sevgimden hiç kusurlarını görmedim oda beni sevgimi kullanarak üzdü düğünüme 1 hafta kala ayrıldım emin olun sadece aşık olmayla olmuyor hiç bişey
Karşılıklı saygı var ise evlenirim ve böyle evlenip mutlu olanları tanıyorum
Aşk bitiyor zaten. Geride varsa kalan büyük bir sevgi oluyor ya da olmuyor.
Zaten olması gereken çok sevip ama aşık olmayıp evlenmek
Aşk denen şey zaten yerini saygıya bırakıyor. Seviyorsam ve güzelse neden olmasın :D
Kişisel tercih sonucta hiç tanımadıgı insanlarla evlenenler var (görücü usulü)
hayir evlenmem sevgi ve aşk farkli kavramlar aska inananan biriyim ve gerçek aski ariyorum sevgiyi degil ama belki o senin icin dogru kisi olabilir
Evlenmem tabiki. İnsan olarak sevebilirim ama bu yetmez çekici gelmeli. Bir elektirik çarpmalı sjjjssd
aşk sevgili flört ve evlenmedeki amac nedir?
hepsi sevişmeye cıkıyor evlenmede ise istege baglı cocuk olabiliyor.
evlenirim elbette.
ilk karımla görücü usulü evlenmiştim.
sonra da boşanırız belki.
Anlaşıyorsak ve maddi durumlarımız da uyuyorsa evlenirdim. Bu yaştan sonra hayatımda bir macera aramıyorum.
parası var ise tabiki.
seversin parasına aşık olursun su an ulkedekı un kurabıyelerının mottosu bu şekilde.
Aşk olmadan beraber yaşayacağım kişi ev arkadaşımdır 🤔🙄
Evliliği yürüten şey sevgidir aşk vücudun yapısını bozan bir illet
Ya aşıksan fakat sevmiyosan?
Olur mu ki öyle 🤔
Sevgi yetmiyor mu ki? Aşk zwten bitiyor
Evlenirim elbette sevdiğim adamla
Aşk hormonsal bir süreç ve bir ömrü var. Evliliği sürdüren sevgi, iletişim, saygı, anlayıştır.
Çok sevip aşık olmamak nasıl oluyor ben bilmiyorum. Bir şey diyemem.
Sevgi varsa aşk da olur bence.. Dostane bir sevgi varsa hayır tabi ki.. Keyifli günler.
Aşk denen bir şey yoktur hoşlandı vardır oda kısa sürede biter. Ben mantık evliliği dusunuyorum.
Aşk geçer ama sevgi saygıyla daha da güzelleşir o sebeple evlenirim
Çok sevipte aşık olmamak nasıl bir şey oluyor? Kardeş gibi mi sevmek oluyor, anlayamadım?
Ask oyle herkese karsi olmaz da seviyorsam taniyorsam guveniyorsam evlenirim yeterli
Bunlar kader kısmet tabii ama mantık evliliği diye bir şey de var :))
Aşk nedir ki? Çok sevgi varsa huzur vardır. Gelsin, evlenirim ben.
Sevmek aşık olmak değil miydi
Öyle değilmiş kız
Vay be yeni nesil aşklar da mı çıkmış 😅
Ne bilim aşık olunca heycan oluyormuş midede kelebekler uçuşuyormuş felan ama sevgi olunca kelebekler uçuşumuyormuş 🙄
Uçuşmuyormuş*
O kelebekler uzun Ömürlü değil ama bunun farkındalarmı
Aşk olduğunu zannediyorlar 😅
Valla daha benim midemde uçusmadi o kelebekler ama uçuşsun istiyorum yani az ömürlü olsa bile 😶
Olsun ya uçuşursa onu sen sevgiye dönüştür
Şaka Maka bir yana
Aşk tanımadan sevmektir tanıdıktan sonra gönlüne göre biriyse bu daha da büyük bir sevgiye dönüşür😇
Bakacaz bakalım neler olacak 😄
Hayırlısı canım 😅🌺
Teşekkür beybimm🌺🌼🍫
Rica ederim tatlım 😇🎈💖
Zaten aşk diye bir şey yoktur. Sevgi vardır seviyorsan evlenilir
Seviyorsam belki zamanla aşık olabilirim. Ama bu aşka da sevgiye de inanmıyorum. Ama sorunun cevabı olarak seviyorsam ileride aşık olabilirim.
aşk ölür zamanla sevgi bakidir evlenirim
Ask mutlu etmiyor sevgi yeterli
O kişi bana değer veren biriyse düşünürüm
Mantık evliliği yapcam
Evlenebilirim herhalde
Aşık etmesi lazım yoksa evlenmem yani
Aşık olmak çok zor bir olay.
Çok sevmek hem daha olunabilir hem de daha mantıklı
düzgün ve beni seven birinden teklif alsam aşkı falan boş verip basıcam nikahı ama yok...
O nasıl oluyor gız
Ask heycan zımpırti yok ama seviyorsun
Kırbaç varsa olur
O nasıl oluyor
Seviyorsun ama aşk duygusu yok
İkisi aynı şey değil miydi skjsnd bilmiyorum yaşamadım belki o yüzden saçma geldi
Aşk ve sevgi aynı mı🙄 neyse sende bendensin
Sağ ol 😅
Ben bir erkeği çok seviyorsam aşığımdır zaten.
Aşk olabilir ama evlilik tarzım değil
evlenmem asla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?