Sevdiğim insanla olmadı ailemde bende yaptıklarından dolayı istemedk onu. Ama hala arzularm sevyorm onu yalan yok. Bu insanda çok iyi birisi ailem full benimsedi. Acaba sonradan sevebilir myim onu 😔😔
Güncellemeler:
9 gü
Çüvtzcü
8 gü
Evet ne yapmalyımm:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Sanki sirf sevdigin olmamis diye evleniyor gibisin aileni memnun etmek adina yapma
Niye oyle diyorsun onlar çok mutlu şu an, oyle benimsediler ki benden çok onlara goreymiş işte daha iyisini bulamazmışm
Ama sen mutlu degilsin
Evlilik birilerini memnun etmek mutlu etmek icin olur mu hayat senin hayatin ailenin degil
Onlar bunu oğrenemedi bu felsefeyle yaşasaydm ooo
Valla hayat senin hayatin iyice düşün derim
Hadi bakalım içimi ferahlattın
Eski sevgilinin sana yaptıklarını düşün, inan bana yeni konuştuğun kişiyi ailen sevdiyse mutlaka iyi biridir albenisi vardır onlara odaklan onu düşün hep onunla hayal kur
Evet zaten oyle eski sevgilimi düşündükçe buna sükrediyorum
Belki ilerde güler 😔
Rol yapyorm Şu an tamamen
bilidiğim için dedim kaç gün sürer ki bu rol 1 yıl 5 yıl 0 yıl sonra yazık edersin kendine benden demesi
Suanda nasl acı çekyorm bilsen sevdiğim adamı sırf serefsz olduğu için kabullenemyorm secmedğim adamla da meçburum çünkü aileme uygun kısmet bulmam zor
bence ailene uygun olması önemli ama ailen her zman bu adamla olmayacak bende aynı durumdayım kararsız kaldım sonra dedim ki evet aileme uygun ama ya ben benim isteğim geleceğim bu daha önemli
Bıraktın mı yani vaz mı geçtin
aslında ikiside değil hayatın akışına bıraktım. o kişiyi engelledim. ama kafamda yer edindi olmayacak biliyorum.
Doğru diyorsn kafada bitiyor zaten
adamin günahini niye aliyon ya ne sacma bi hayat
Çünkü serefsizdi pişman oldu ama iş işten geçti 😔
Senle sevişti sonra başkası ile beraber olup aldattı mı seni
Hayır eski sevgilisiyle beni idare etti
Seni onla mı aldattı
Hayır aslnda karşk onla yine olmayınca bana donmek istedi ama affetmedm
Kaç sene beraber oldunuz
1 sene
Bu yenisi onu sevdiğini mi sanıyor
Hayır bitirdim kalbmde sanıyor
Yaşın kaç ve neden evleniyorsun