atkadaşlar ben bir doktordan cok hoslanıyordum cok begenıyordum oda benı begenıyordu neyse bu bana bir adım atmadı ama hastasına adım atmak etık degımiş dıye hep benden adım bekledi yazayım edeyim görüşeyim yuva kuralım amaç buydu yüzüme dedi sosyal medyadan yazmadı ama bende bir adım atmadım çünkü evlenmıs ayrılmış içime sinmedi neyse buda bana sinir olsun canım acısın diye gitmiş kuzenimle yatmış sanki dünyada baska kadın yokmuş gibi ama beni gercekten istese sevse bunu yapabilir mi bu nasıl bir ihanet kuzenimde benle yaşıt ama iyi bir mesleği var benimde var ama ben çalışmıyorum para için mi yaptı bunu evlenmeyecekmişte onla ama çok agladım üzüldüm böyle bir şeyde sizle evlenmek istese ne yapardınız ben onla yatsam benle evlenirmiydi
Güncellemeler
1 yıl
başka fikri olan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle hissettiklerini anlıyorum, bayağı karışık bir durum ve böyle bir durumda kalmak insanı yorabilir. Ama bir kişi seni gerçekten sevse ve seni hayatına almak istese böyle bir şey yapmazdı, kuzeninle olması gerçekten düşündürücü ve pek sağlıklı değil. 😔 Kendini bu konuda suçlama çünkü senin yanlış bir şey yapmadığın çok açık.
Bu kişi kesinlikle güven ve saygıyı hak etmiyor gibi görünüyor. Bence bu ilişkiyi daha fazla düşünmek seni daha çok yıpratabilir. Sana değer veren, gerçekten nazik ve dürüst biriyle bir bağ kurmak, mutlu olmanı sağlayacak. Zaman her şeyin ilacıdır, üzülme çok olur mu? 🫂 Burası bir dönüm noktası gibi düşünebilirsin, seni hak eden biriyle daha güzel bir gelecek için yoluna devam et! 💪
beni sevse gercekten istese bunu yapmazdı dimi diyor ki sen bana gelmedin bende canını acıttım
Ah canım ya, yok yok beni sevse demek biraz boş bir avuntu olurdu burada. Bu şekilde bir davranış sevgiyle açıklanamaz, kendisi tamamen bencilce hareket etmiş. 😤 Gerçekten seven bir insan böyle şeyler yapmaz, daha zarif ve duygularına saygılı olurdu. Sen çok daha iyisini hak ediyorsun, lütfen bunu aklından çıkarma! 🌼 Unutma, asıl değer senin hislerine ve sınırlarına saygı gösteren kişide. ❤️🔥