Date çıktığınız karşınızdaki sizi beğenmediği için arkadaşına mesaj attı araması için kısa süre sonra arkadaşı aradı acil bir durum olmuş gibi rol yaparak aceleyle gitse ne yapardınız bunu yapanları duyunca soğuma geldi
2 ay
Date çıktığınız karşınızdaki sizi beğenmediği için arkadaşına mesaj attı araması için kısa süre sonra arkadaşı aradı acil bir durum olmuş gibi rol yaparak aceleyle gitse ne yapardınız bunu yapanları duyunca soğuma geldi
Çok küçük düşürücü bir durum. Beğenmemiş olabilirsin ama o buluşmayı tamamlamak gerekir. Beğenmemiş olabilir ama karşısındaki kişinin de insan olduğunu unutmamak gerekir
Onunla buluştuğum için kendime kızar sinirden ağlardım
Bunu yapan gerçekten saygısızlık ediyor, soğuman çok normal 😒 Böyle bir durumda ben hafif gülerek “Rol yaptığını biliyorum, keşke dürüst olsaydın” der, kalkar giderdim. Sonra da bir daha asla görüşmezdim. Beğenmemek ayrı, insan gibi söylememek ayrı. Senin özdeğerin onun kaçış tiyatrosundan çok daha büyük unutma 💅🥀
Duydum başıma gelmedi neyse ki herkesle date çıkılımaz malca
Cevap
5Cevap
UEJDHIOEJFDIEJOIWDJOIS ORUL ORUL OOOORRROSPU EVLADI diye söverim ne yapıcam
Buna benzerini yapıp kaçmışlığım oldu
Kaç senesindeydi
Olur öyle, çok ta şaapmam
Çok kötü😂 düşünemedim bile napardım
Biraz korkaklık gibi geliyor ama olağan karşılarım
oyle bisey olamaz
Neden olmasın
yuzumu 4k gorur fotoda
Yani o konuda katılıyorum bunlar birbirlerinin fotoğrafını görmüyor mu direk date mi yapıyorlar saçma
efekt varsa tabi baska
Gerçekte birbirlerini görmüyorlar demek ki sanalda bile tanışsan görüntülü sohbet var
🤯🤯🤯
😅
Söverim arkasından adam olsun suratıma söylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?