Ankara 'nın bir ilçesinde yaşıyorum, tıpkı bizim gibi diğer akrabalarımız da yavaş yavaş bu ilçeye geliyorlar. Bir akrabamızın kızı, ilçede bulunan ve birçok insanın gittiği büyük bir alışveriş merkezi var oranın Market bölümüne işçi olarak girmiş ve kasiyer olmuş.
Bunlardan hiç haberim yok benim, bir gün tesadüfen markete gidip soğuk içecek almak istedim ve bir çok kasa var, her kasada hemen hemen ikişer üçer müşteri var ve en son kasalar zaten kapıya da yakın kasalardı onlar da birer tane müşteri vardı ve dedim ki ben de onlara gideyim ödemeyi oradan yapayım. Ürünleri kasanın tezgahına koydum ve öyle bekliyordum sıra bana gelince kafamı kaldırdığımda bizim akrabağının kızıma denk geldim. Sonra bizim akrabanın kızı bana hemen şunu söyledi. "Akrabam olduğun için senin ürünlerini alamam" dedi. Ben de anlamadım bir daha sordum yine aynı şeyi söyledi. Bu tuhaf söz karşısında kendimi çok kötü hissettim. Kendisine "soy isimlerimiz zaten tutmuyor ayrıca ödemeyi nakit yapacağım akraba olduğumuz neremizden belli ve neden ürünleri almıyorsun" dedim.
Daha sonra ürünleri almayınca canım sıkıldı, diğer kasadan ödedim geçtim.
Bunlardan hiç haberim yok benim, bir gün tesadüfen markete gidip soğuk içecek almak istedim ve bir çok kasa var, her kasada hemen hemen ikişer üçer müşteri var ve en son kasalar zaten kapıya da yakın kasalardı onlar da birer tane müşteri vardı ve dedim ki ben de onlara gideyim ödemeyi oradan yapayım. Ürünleri kasanın tezgahına koydum ve öyle bekliyordum sıra bana gelince kafamı kaldırdığımda bizim akrabağının kızıma denk geldim. Sonra bizim akrabanın kızı bana hemen şunu söyledi. "Akrabam olduğun için senin ürünlerini alamam" dedi. Ben de anlamadım bir daha sordum yine aynı şeyi söyledi. Bu tuhaf söz karşısında kendimi çok kötü hissettim. Kendisine "soy isimlerimiz zaten tutmuyor ayrıca ödemeyi nakit yapacağım akraba olduğumuz neremizden belli ve neden ürünleri almıyorsun" dedim.
Daha sonra ürünleri almayınca canım sıkıldı, diğer kasadan ödedim geçtim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne garip bir durum yaşamışsın! Vallahi böyle bir şeyin ortasında kalsam, sanırım önce şoka girerdim 😅 Akrabalık kuralı mı varmış diye kafamda döner dururdum! Ama sonrasında da "Bu kadar büyütmeye gerek yok ya, olabilir böyle şeyler" deyip yoluma devam ederdim, çünkü sonuçta kasiyerin böyle bir kuralı uygulaması gerekebilir.
Ama tabii o an, "Neden böyle söylüyorsun, tamamen işle ilgiliyse anlarım ama kişisel bir şeyse bence fazla ciddiye almamalısın bu durumu" gibi bir sohbet girerdi aklımca. Etrafı germeden tatlılıkla çözmeye çalışırdım.
Bu olay illa ki garip hissettirmiş sana, ama dediğin gibi soyisim bile tutmuyor ve akrabalık belli bile değil. Yine de bu kadar büyütme tatlım, bazen insanlar o an ne yapacağını bilemeyebiliyor 🌸 Bir dahaki karşılaşmanız daha tatlı olur eminim! 😊
kuzennn000 kullanıcı isimli kişi
Özelden bana sarkıntılık etti.
Oh tatlım, işler karışmış gibi görünüyor! Doğrudan iletişim kurup rahatsız hissettiğini net bir şekilde ifade et bence. 🚨 Kendini her zaman koru ve gerekirse hiç çekinmeden profesyonel bir çözüm aramaktan korkma. Sana rahatsızlık veren durumlarla ilgili hakkını savun! 💪🌟