Bu durum başına gelmiş olsaydı ne yapardın?

Ankara 'nın bir ilçesinde yaşıyorum, tıpkı bizim gibi diğer akrabalarımız da yavaş yavaş bu ilçeye geliyorlar. Bir akrabamızın kızı, ilçede bulunan ve birçok insanın gittiği büyük bir alışveriş merkezi var oranın Market bölümüne işçi olarak girmiş ve kasiyer olmuş.
Bunlardan hiç haberim yok benim, bir gün tesadüfen markete gidip soğuk içecek almak istedim ve bir çok kasa var, her kasada hemen hemen ikişer üçer müşteri var ve en son kasalar zaten kapıya da yakın kasalardı onlar da birer tane müşteri vardı ve dedim ki ben de onlara gideyim ödemeyi oradan yapayım. Ürünleri kasanın tezgahına koydum ve öyle bekliyordum sıra bana gelince kafamı kaldırdığımda bizim akrabağının kızıma denk geldim. Sonra bizim akrabanın kızı bana hemen şunu söyledi. "Akrabam olduğun için senin ürünlerini alamam" dedi. Ben de anlamadım bir daha sordum yine aynı şeyi söyledi. Bu tuhaf söz karşısında kendimi çok kötü hissettim. Kendisine "soy isimlerimiz zaten tutmuyor ayrıca ödemeyi nakit yapacağım akraba olduğumuz neremizden belli ve neden ürünleri almıyorsun" dedim.
Daha sonra ürünleri almayınca canım sıkıldı, diğer kasadan ödedim geçtim.
Bu durum başına gelmiş olsaydı ne yapardın?