Erkek arkadasimla ayrildik?

Biraz benim biraz onun suçu var ama ben ayrildiktan sonra iki ay onun peşinden koştum barışmak istedim. O sana güvenmiyorum dedi hem de maddi anlamda para kazanamadığı için kendi işi var sevgililik yapacak durumum yok benim olmaz dedi. Biz on gün önce sevistik o aslında tekrar başa sarmak istemedi. Ama ben bunalımda diye birlikte bir gün geçirelim istedim. Bana biriyle konuştun mu dedi iki kere yemeğe çıktığımı aynı kişiyle söyledim ama bir şey hissetmedigimi. Ben ona sen dedim ben iki aydır dışarı çıkmıyorum cebimde para mi var dedi. Ama benim çıkmama sinir oldu araya erkek girdiyse bitmiştir dedi. Sonra soğuk davrandi artık bacımsın vs demeye başladı kanka dedi o kadar canım saçma sözler söylemeye başladı ki. Neyse biz bir hafta daha konustjk ama sonra beni rahatsiz etme dedi bu ben de biraz buna saydın sövdüm beni wptan engelledi sonra instagramdan ertesi gün ona ihtiyacım olduğunu söyledim korktuğumu soyledim ordan da engelledi. Uzun zamandır ona anlatmak istediğim bir şey vsrdi ama utandığım için söyleyemiyordum taciz olayı. Sms attim durumu çok açıklamadan tek sana güvenebilirim ama beni engelledin sana söylemeye korktum çekindim utandım. Taciz edildim o adam geldi ve beni yine rahatsız ediyor dedim sms den de engelledi. Aramadan da engellemiş. Onu çok seviyorum zor bir dönemden geçiyorum. Ona beni sevmiyorsan açıkça söyle dedim asla soylemedi unutulması gereken mazisin dedi sadece. Taciz edildiğinmi korktuğumu söylememe rağmen engelledi beni. Halbuki beni bebegi gibi severdi. Sizce pişman olur mu çok kalbim kirik

Erkek arkadasimla ayrildik?