Erkek arkadasimla ayrildik aramali miyim?

Erkek Arkadaşım ve ben antrenörüz salonda ders verdiği bir kız var bütün salon e*kort olduğunu söylüyor ve hal hareketler hiçbir şekilde normal değil ic camasiri giymeden vs derse geliyor özel bölgeleri full belli ve erkek arkadaşımdan beni çeker misin diye yardım istiyor hesabında paylaşacakmis videosunu ben sakınca görmedim kim olduğu fark etmez yardım edebilir fakat göğsüne ve kalcasina doğru kamerayı yaklaştırır çekmiş bende daha önce uyarmıştım bu kadar yakına girip çekme diye ve yine yaptı tartıştık ve ben her yerden fotolarimizi sildim sonra o da silmiş evine gittim annesini olaya dahil ettirdi bu benim işim video çekebilirim vs gibisinden annesiyle beraber üzerime geldiler konuşmama müsaade dahi etmediler annesi benim oğlum söyle böyle kızlar ona yürüyor gibisinden konuştu çok kötü oldum ağlamaya başladım ve evden çıktım ve bana mesaj atmıştı eve geldiğimde bu benim işim sana karışma demiştim şimdi dönemezsin vs diye mesaji açıp bakmadım bile sabah engellemiş moralim cok bozuk cok seviyorum cok deger verdim ise gitmedim yemek yiyemiyorum istesemde olmuyor mental olarak cok bitigim RABBIM yardim etsin bilmiyorum napicam
Erkek arkadasimla ayrildik aramali miyim?