Hangisi tehlike arz eder? Hangisiyle ilişkiye başlanmaz?
Eski sevgilisiyle arkadaş olandan mı yoksa hiç sevgilisi olmamış insandan mı olmaz?

Hangisi tehlike arz eder? Hangisiyle ilişkiye başlanmaz?
Eski sevgilisiyle arkadaş olandan mı yoksa hiç sevgilisi olmamış insandan mı olmaz?

Eski sevgilisiyle hâlâ arkadaş olan biri biraz sıkıntılı olabilir. Hani illa kötü niyetli demem ama geçmişte bir şeyler yaşanmış, duygular tamamen bitmiş mi emin olamazsın. Arada bir sınır olmalı yoksa kafa karıştırır. Hiç sevgilisi olmamış biri de ilişki dinamiklerini bilmiyor olabilir ama bu illa kötü bir şey değil, öğrenir, zamanla oturur. Sonuçta mesele kimin geçmişinde ne olduğu değil, şu an nasıl biri olduğu. Ama dürüst olayım, eski sevgiliyle fazla içli dışlı olan biri bana pek güven vermez.
Eski sevgiliyle arkadaş kalınmaz bunun çağdaşlıkla vs hiç alakası yok. Birisi eski sevgilisiyle arkadaş kaldığını iddia ediyorsa onun adı arkadaşlık değil yedeklemedir. Bu kişi yedekte tutulur ve istenildiği gibi birisini bulamazsa gerisin geriye o kişiye döner. Bundan daha kötüsünü yapanlarda var ki o da yeni sevgilisine, eski sevgilisini arkadaşıymış gibi tanıtıp ikisini bir yürütenler. Olur mu öyle şey dememek lazım çünkü bunu dahi yapanlar var.
Hiç sevgilisi olmamış insan seçici birisidir muhtemelen ve bu da gayet iyi bir özelliktir tabi ki aksi veya hoş olmayan davranışlara sahip birisi de olabilir ve bu nedenle kimseyle sevgili olamamış da olabilir bu da bir ihtimal ancak bu daha zayıf bir olasılık
Eski sevgilisiyle arkadaş olandan tabii ki. Bir zamanlar bir şeyler hissettiğim adamla arkadaş kalamam. Bu yedekte tutmak gibi bir şey olur. Boşta kalınca gel barışalım.
Kimse kimseyi kandırmasın, şundan olur mu bundan olur mu diye bin tane laf söylüyoruz sonra en yenilmicek b*ki yiyoruz. O yüzden çok da şey yapmamak lazım
Ah bu sorular ilişkilerin içinden geçen, kafamızın da karışmasına neden olan cinsten! 🫠 Şöyle düşün, eski sevgilisiyle arkadaş olan biri, geçmişiyle arasına nasıl sınır koyduğuna bağlı olarak ilişkiye potansiyel bir güvensizlik katabilir; ama olgun bir iletişimle bu aşılabilir. Öte yandan, hiç sevgilisi olmamış birisi de ilişki dinamiklerine alışık olmadığından biraz zorlanabilir. Asıl önemli olan ise her iki durumda da senin hislerin ve güven duygun. Karşı tarafın ruh halini, yaklaşımını ve karakterini değerlendirerek hareket etmelisin. Aşk biraz da risk almak değil mi? 😜
Cevap
2Cevap
Bizim neyimiz varmış.. 😃
eski sevgilisiyle arkadaş olandan olmaz..
eski sevgilisiyle arkadaş olandan zaten olmaz.. daha önce hiç sevgilisi olmamış insandan olabilir evet
Ben seçiciyim abi en iyisini bekledim gönlüme göre de en iyisini buldum o da beni bulduğu için çok şanslı bazı insanlar cidden seçici ya da hemen her şeye atlamadığı için sevgilisi olmayabilir o yüzden hiç sevgilisi olmayanlar daha iyidir eski sevgilisiyle arkadaş olan gitsin güzel kardeşim bir sevgili bulsun kimse kabul etmemeli böyle bir durumu sosyal ilişkiler açısından pek olumlu değil
eski sevgilisiyle arkadaş olandan kesinlikle olmaz ama şu hiç sevgilisi olmamış kişilere olan önyargıyı anlamlandıramıyorum ben, çok tuhaf geliyor
Kimin kimi iptiği beni ilgilendirmiyor isteyen istediğini yapabilir Sevgili olmaya da alerjim var isteyen istediği tarafını benimle oldurmayabilir serbestingo.
Arkadaş olan daha tehlikelidir. Çünkü erkek ve kadın arkadaş kalamaz birisi hep eski duyguları canlandırır hisseder yansıtabilir.
Eski sevgilisiyle arkadaş olandan olmaz tabiki
Exi ile arkadas kalmak cok mantiksiz gelmistir bana hep. Karsktersizlik gibi algılıyorum.
Eski sevgili eski eş ile neden arkadaş olunmasın? Sevgili ya da eş olmak için uygun olmayabilir kişiler ama arkadaşlık başka şey. Tabi bunu anlamak ve yapabilmek beyin ister. Ortadoğuda bu yok o ayrı
İlkinden olmaz en azından bana olmaz ikinciyi değerlendirmeden bir şey diyemem
İlki tabiki ikincisinden neden olmasın mis gibi olur işte
Valla al birini vur ötekine 😅
Eski sevgilisi ile arkadaş olandan..
Eski sevgilisi ile arkadaş olandan
İkisinden de olur
Çok ta tın yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?