Benim arkadaṣim niṣanlandi ve ev aldilar evim tum tamire soktular ve oglan diyor butun masraflari ben karṣiliyorum kizdan para isteyemem yapamam olmaz ve ailesi kiziyor hala evli degilsiniz etrafta niṣanlanip yuzugu atan cok var ikiniz yapmalisiniz felan diyor sizce sadece erkek mi yapmali kadinda mi yardim etmeli ve bu arada ikiside caliṣiyor ikisininde meslegi var
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ev erkegin uzerine. bosansalar rv yine erkege kaliyor. evlilik oncesi mallar paylasilmiyor. sonra alınanlar paylasiliyor
Hayir benim sa*ak arkadaṣ kredi cekti kendisi öduyor krediyi ama evin %50 oglanin diger %50 si kizin
o nasil oluyor? ben kendi uzeirme kreid cekicem %50 kizin olucak. evlendikten sonra cekilse neyse de evlilik yok. evleninxe krediyi birlikte oderler anlarim da oyle bir durum da yok. olurda Nisan bozulsa kiza ev kaliyo smdjdkdm
Evet maalesef ve oglanin aileside bu duruma kiziyor ama oglan diyor ben kiza guveniyorum biz evlenecegiz felan yani oglanin gözu aṣktan kör olmuṣ
Ev aldilar derken kim Al'di veya kime aldilar?
Arkadaṣimla sevgilisi yani niṣanlisi beyenmiṣ ve almiṣlar ici tum tamirde ama tum masraflari arkadaṣim karṣiliyor ve bu yuzden cok fazla caliṣiyit
Yani sevgiliside aldiysa oda yardim etmeli ama sadece arkadasin adina ise ayri...
Hayir benim sa*ak arkadaṣ kredi cekti kendisi öduyor krediyi ama evin %50 oglanin diger %50 si kizin
Arkadaṣimin ailesi evli olsaniz olur diyor herṣeyi sen karṣila diyor ama ṣimdik niṣanlisiniz yuzuk atan cok oluyor bu yuzden ikinizde masraflari karṣilamalisiniz diyor ama benim arkadaṣ ben kizdan para isteyemem yapamam diyor
Deme öyle iyi niyetli... ömür boyu mutlu olsunlar Allahin izniyle iyi niyetliliği güzelliklere yol acip cok mutlu ve huzurlu olurlar.
Tabiki inṣAllah mutlu olurlar ama yani kizin ailesi soguk kiz oglanin annesine babasina gidip bir merhaba demiyor oglan onun ailesine gitmiyor ve olaylar böyle olunca arkadaṣimin ailesi korkuyor tum masraflar oglanda ama ev %50 %50 inṣAllah olmaz ama iliṣkileri biterse oglan fena borca girmiṣ olur
kiz niye yardımcı olayım demiyor
Bilmiyorum aslinda kiz degiṣik kiz niṣanlandigindan beri bir kere bile oglanin ailesinin evine gelmedi oglanda gitmiyor ailelerde iyi anlaṣamiyor cunku kizin annesi bu dugunun olmasi istemiyor arkadaṣimda ben bu kizdan vazgecmem diyor
kızın annesi niye istemiyor acaba
Bilmiyorum hasta diyorlar bir baṣka bir kizi evliydi ne yapti eti ayirdi ikisini kadin hic bir cocugunun evlenmesini istemiyormuṣ tum detaylari bilmiyorum