Evet, çoğu cam silenler erkekler oluyor. Kadınlara göre fazla riskli ve korkutucu hani erkekler bu konuda bizden daha cesur davranıyorlar. Kadın erkek işi diye ayrım olamaz ama bu işi kadınların yapabileceğini pek sanmıyorum. Bunu yapabilecek kadın çok az çıkar. Hani bazi şirketler olur onlarca kat yukarı asılı bunu düşüncesi bile korkutucu ben kendi evimizin camlarını bile silemiyorken valla helal olsun diyorum bu işi yapanlara
Ağır güç gerektiren veya zorlandığınız işi eşinizden ricada bulunarak isteyebilirsiniz. Bazı ev işleri kadınlara zor gelebilir ve zorlanabilirler bu durumda eşleriyle birlikte yapmalıdırlar veya onlara yaptırmalıdırlar.
Çok guzel olur cam silmekten hiç hoşlanmam çünkü boyum. yetmedigi için elli kere inip merdivenin yerini degistirmem gerekiyor çok sınır bozucu😅😅 yanımda durup sadece merdivenimi çekserlerde kafiyim
Erkeklerin yeme içme uyuma gibi ihtiyaçları olduğu gibi kadınların da var ama neden bütün ev işi gibi görevleri sadece kadınlara yıkılıyor evde görev paylaşımı yapılabilir