Temizlik yapan erkek mi tercihiniz eve bol para getiren erkek mi?

Temizlik yapan erkek mi tercihiniz eve bol para getiren erkek mi?

Cinsiyete dayalı genelleştirmeler yerine, ev içi işlerin ve gelirin bir cinsiyetle ilişkilendirilmemesi ve eşit olarak paylaşılması önemlidir. Geleneksel cinsiyet rolleriyle bağlantılı bu tür klişeler, toplumsal cinsiyet eşitliği ve adaleti için engel oluşturabilir. Evdeki temizlik işleri ve gelir getirmek, cinsiyetten bağımsız olarak her iki eşin de sorumluluğunda olmalıdır. İş paylaşımının adil bir şekilde yapılması ve her iki eşin de yeteneklerinden, tercihlerinden ve ilgi alanlarından yararlanılması önemlidir.
Toplumlarımızda geleneksel cinsiyet rollerini sorgulama ve eşitlikçi bir bakış açısı benimseme konusunda ilerleme kaydediyoruz. Bu ilerleme, her iki cinsiyetten insanların kendilerini özgürce ifade edebileceği, kendi yeteneklerini ve ilgi alanlarını takip edebileceği bir ortam yaratmayı amaçlamaktadır. Dolayısıyla, her iki eşin de evdeki işleri ve gelir getirme sorumluluğunu paylaşma konusunda esneklik ve anlayış önemlidir.
Sonuç olarak, evde temizlik yapan veya gelir getirenin cinsiyetiyle ilgili yapılacak genelleştirmeler yerine, her ilişkide eşitlikçi bir paylaşım ve karar verme süreci benimsenmelidir. Bu durum, her iki eşin de kendi güçlü yanlarını kullanarak birlikte daha sağlıklı bir ilişki ve aile dinamiği kurmalarına yardımcı olabilir.
temizlik yapann adam hayat arkadaşıdır, eşitlikçi, medeni, eşine saygısı olan biridir.. diğeri para getirse ne olur o medeniyet olmadıkça tatlım
Onda doğru
yaşadığı yeeri temizlemekten aciz yetişkin olamamış bir ergenden ne beklenir?
Hiçbir şey
Cevap
7Cevap
Ben eşime hem para getirdim hem de evde ona yardım ederim.. sevdiğim kadın yeter ki rahat etsin.. olur umarım
Olur umarım
Bol para, çünkü o parayla zaten temizlik yapan birini tutabilirsin
İkisinden birini seçmek lazım :)
Bol para dedim ya😃
Bazı erkekler ille de eşim temizlik yapsın diyor
Aman! Onlar yapayım derken hepten kirletir. Para getirsin.
Katılıyorum
Eve hem bol para getiren temizlik de ise eşine yardımcı olab erkek derim 😅
Sen de iyi ki kadın değilsin :)
Bol paralı olursa mantıken temizlikçi de getirebiliriz eve ajskxjxkxıxkxox
Elbette :)
Parasız adamı anası bile sevmez. Parasız adam gereksiz adamdır.
Doğru
Sorumluluk sahibi olan. Az da getirse helal para olsun yeter
Erkeklere kalsa temizlik yapan kadın isterler ama kızlar öyle değil işte ne garip
para getiren, o parayı bana versin ben evi yeni gibi yaparım TwT
Para getiren erkek yaa, ama sana bişiy söyliyimmi, temizlik yapan erkekde ayrı bi hoş, ama çok yakışmaz, yemek yapsa, daha tomantik
Evet çok az erkekte olan bir özellik
Hiç biri kafa yapıma uyan erkek
En temizi
Güzel yemek yapan erkek
Güzel yemek yapan erkek candır.
Kesinlikle
İkisi de olsun be kral😃
Olmuyor işte
Para getirsin temizlikçi tutarız
Evet bol para getirsin
Buna para demeyen agir sallıyordur.
Para ne kadar önemli değil mi
En onemlisi herkes icin. Ben paraya onem vermem diyenlere az biraz para goster akıllarını kaybederler.
Bu kesinlikle doğru
ikisi bir olmuyormu
Olmuyor
Para getiren
Elbette
Keske her ikiside olsaa😃😃😃😃
İkisi bi arada olsa
Keşke ama masallarda
Evet maalesef 😏
Temizlik yapan erkek 😂
Temizlik yapan erkek
Her ikisi de ndnenrrnn