Exim ne yapmaya çalışıyor?

Merhaba 2 yıl önce bir çocukla tanıştım ilk başta birbirimizi çok seviyorduk hatta o benden çok beni seviyordu. Daha sonra ben onu aldattım ve ayrıldık 4 ay sonra çok pişman oldum geri döndüm hemen affeti beni sonra zaten eskisi gibi olamadık ayrıldık hayatımdan cidden çıkarmıştım onu ama o beni bırakmadı hala istek atmaya devam ediyordu sürekli naber falan yazmaya başladı bu bi süre böyle devam etti en son dedim ki bu çocuğa şans vericem olursa sevicem artık istek attı tekrar buluşma teklif ettim buluştuğumuz gün sınıfımdaki kız ile benden habersiz 6 ay önce falan birşeyler yaşadığını öğrendim çok sinirlendim bir sürü şey söyleyip engelledim ama içim rahat değildi sevdiğimi anladım dayanamadım aradım birşeyler oldurabileceğimizi bir daha 3. Kişileri araya katmadan ilişki yaşamak istediğimi ona bizi yazık etmemesini söyledim oda tamam dedi ama bu sefer mesajlarıma bakmıyordu bile sadece gece konuşuyordu benle sonra tartıştık bi gün beni direk engelledi hiç beklemiyordum ama hiç yazmadım aramadım bu sefer sadece köşemde acımı yaşadım 2 ay boyunca onu hep rüyamda görüyordum depresyondaydım sonra sevgili yaptım inat olsun diye öğrenir öğrenmez bana istek atmış bende sildim şu an ise o sevgilimden ayrıldım fakat tiktoktan takipleşmediğimiz halde her hikaye attığımda anında görüyor 4 ay oldu beni bırakalı sizce amacı nedir? Çok sıkıldım artık bu durumdan ama gururum çok
Exim ne yapmaya çalışıyor?