Güncellemeler
+1 yıl
Beni istemeyen kendisi hisleri bitmis sevgili olmak gibi bi derdi yoktu son aylarda sadece azinca geliyordu sonra kayıptı. Artik tamamen çıkardı beni sanırım hayatından :/
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeni sevgilisi vermiyodur azdıkça sana geliyordur ben söyleyim
Hayatında kimse yok diye biliyorum. Bidaha bana gelmek gibi bi düşüncesi olsa numaramı silmezdi
Siler birisiyle gorusuyordur ya telefona bakarsa diye siler yoksa sadece seninle sevişmeye gelmezdi
İstiyor, devamını istiyor uyuşturucu gibi ya devamını istediği için yine yazıyor, yazacakta.
Benimle artık isi kalmadı belki yoksa numaramı silmezdi.. Ilk defa sildi
Benimle işi kalmadı derken seni istemiyorum gibi bişey mi söyledi öncesinde, eğer böyle bişey demediyse fb için sürekli sana gelecek, numarayı silmesi önemli değil ezberlemistir zaten.
Beni istemediğini hic bir zaman söylemedi bana hic bir zaman kırıcı da konuşmadı sadece aylar once hisleri bittiğini sevgili olmak istemediğini beni o sekilde üzdüğünü ilgilenmediğini söyledi. Aramizda azcik mesafe var ne zaman azsa ayda bir bir bahane bulup mesaj atti sonra görüştük isi bitti yine gitti. En son 25 gun once yine beraberdik sonra yine bitti bence bu dönguden sıkıldı artik tamamen çıkartmak istedi beni hayatından. Ezberlemistir kesin zaten de yine de koydu nomu silmesi:/
Yani sonuçta belli bir süre beraberliğiniz var, aranızda geçenin ne olduğu önemli değil, o sürede insanda alışkanlık bile olur. Ama o bu iş için yine gelecek, temelli cikaramaz bence, başka birini bulursa o zaman iş başka ama onun dışında o sana gelecek
Bende boyle düşünüyorum aslında. Wp profile güzel bi foto koydum hemen yazdi ac köpek gibi hayret beni engellememissin diye. Ne zaman alımlı fotolar koysam yazıyor
Tamam işte adam takım taklavatla beraber hareket ediyor, beklenen hareket. Ne o hormonların durmuyor herhalde diyebilirdin aslında 😉
Uff guzel cevap bida yazarsa yapıştirim hemen😂
Tabi canım biraz alınır hem sen öyle diyince 😄
bende exime asığım
Gel sarılalım 😂
geliyom
FB lik işte 😂😂
Numaramı ilk defa sildi demekki bana ihtiyacı yok artık :/
Yok be arar yine sen rahat ol 😂😂ama senin ihtiyacın var gibi 😂😂
Bidaha onu kabul edersem kendime saygısızlık ederim o numarayı silmicekti.
Aynen zaten istediğin FB lik olsun gırla var reddedilecdgini zannetmiyorum 😂😂
Sevgilş yapmıştır
Bilmiyorum hayatımda kimse yok diyor ve öyle olsa bana bugün tekrar neden yazsin ki
Kalbinde biri vardır ama senle seks istiyordur