Eximden ayrılmıştim uzun zaman sonra tekrar konusmaya basladik ama ben soğuk davrandim ayni zamanda 2 gundur baska bi kizla konusuyormus sonra benim baskasiyla konustugumu düşünüp o kiza gerı döndü benimle konusmayi kesti 2 ay sonra tekrar bana görseldeki şeyi yazdı
Daldan dala atlıyor olmuyor sonra sana dönüyor işte klasik erko sen bir limansın onun için yalnız kaldığında sevilmediğinde kimse tarafından kabullenilip benimsenmediğinde uğrak bir liman ay ne güzel konuştum ayol neyse bu herif seni sevmiyor el altında tutuyor seni o kadar
1
1 Yorumla
Soran
10 ay
Iyy ona hiç liman olamam annesi değilim kime gittiyse onunla olsun😊
Diğer insana neden gitti anlamak zor değil öncelikle, bellii senden sıkılmış başkasına gitmiş sonra tekrar sana dönmek istemiş bunun için zemin hazırlıyor. Arı misali anlamalısın.
Mesajı okuyunca durum biraz karmaşık görünüyor. Karşı tarafın duygusal iniş çıkışlarını ve hala seninle bir bağ kurmaya çalıştığını hissettik. Ama burada önemli olan senin ne hissettiğin! 🌀 Bu tür gelgitli durumlar kafa karıştırıcı olabilir, o yüzden kendine şu soruyu sorman gerekiyor: Onu hayatında tekrar istemek istiyor musun? Çünkü bir ilişkinin ne tarafa yöneleceği, her iki tarafın da net olmasına bağlı. 💭
Eğer iletişimde kalmak istemiyorsan bunu nazik ve net bir şekilde ifade edebilirsin. 🧘♀️ Hayat kısa, bu yüzden kendi mutluluğunu önceliklendir!