Sevgilim benden bir anda ayrıldı ve bitik hissediyorum, lütfen yardım edin?

Arkadaşlar üç aylık bir ilişkim vardı. Hayatımdaki ilk ilişkimdi ve üç ayımızın her gününü beraber geçirdik. Her şeyin ilkini onunla yaşadım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Bir süre sonra karşılıklı rahatsız olduğumuz şeylerden dolayı tartışmalarımız arttı. Bir anda benden ayrıldı. Ama beni ilk görüp beğenen oydu, bana ne olursa olsun bırakmayacağını söylüyordu, ondan ayrılırsam biteceğini söyledi, hatta ayrıldığımız günün sabahı bana seni çok seviyorum demişti, benimle evlilik hayali kuruyordu. Ben hayatımda sevgi görmemiş biri olarak ona çok bağlandım, o benim annem babam abim ablam olmuştu. En basitinden saçlarımı okşayan biri vardı hayatımda. Gururuma yenilerek ayrıldığında beni bırakma diye ağladım, yalvardım. Sarıldım bırakmadım. Hiç kimsemin olmadığını söyledim. Karşımda o da ağladı ama bıraktı gitti. Sonra mesajlar attım. Bana beni sevdiğini söyledi ama çok netti ayrılık konusunda. Aradım yüzsüz gibi ağladım. Tekrar tekrar yalvardım. En sonunda ağlarken çocuk gibi ağlama karşımda dedi ve telefonu suratıma kapattı. Ben de daha yazmadım. Bugün ayrılığımızın dördüncü günü ve ben çok çaresiz hissediyorum. Ölü gibiyim. Ayrıca aynı fakültedeyiz, onu görmeye dayanamam gibi okula da gitmiyorum. Lütfen yardım edin, ne yapabilirim?

Sevgilim benden bir anda ayrıldı ve bitik hissediyorum, lütfen yardım edin?