Yardimci olup fikir verir misiniz?

selam oncelikle yargilamaniza degil fikir vermenize ihtiyacim var kendimi yeterince yargiliyorum zaten. oncelikle Şu an guzel giden mutlu bi iliskim var 4 ay oldu sevip seviliyorum. benim bi eski sevgilim vardi ve clcugu gercekten sevmistim o donem yani kisa bi iliski degildi ciddiydi benim icin en azindan beni ciddi oldufuna inandirmisti yalanci cikti ayri konu. ben bu cocukla iliskiye girdim gercekten hayatimin en buyuk hatasiydi sevdiigne gercekten inandim evlencem senle falan diyodu inanmistim bu yinede bahane degilde yani kullanmis beni ben fark etmedim asiktim kaybetmek istemiyodum kullandirttim kendimi resmen cok kiziyorum kendime. suanki sevgilim bunu bilmiyor yani ne o sordu ne ben cevapladim haberi yok yani kaybetmekten cok korkuyorum. dun aksam bu konuda birini gecmisine gore yargilarmisin dedim ne olduguna bagli dedi soyliycektimde soyleyemedim onu cok seviyorum onunla bi gelecek istiyorum ve kaybetmekten korkuyorum. ne yapicagimi bilmiyorum lutfen bana bi fikir verin yani ne yapmaliyim bilmiyorum. bide bu zina oluyo dini acidan ne yapmaliyim bunuda cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler

Yardimci olup fikir verir misiniz?