8 yillik arkadasim var ve bazen bana ansizin goruldu atiyor veya kin mi nefret mi besliyo bilemiyorum gene degisik tavirlar yapiyo ve goruldu atti gecen sefer havuza gittik hep suskundu ben ortaligi senlendirdim bazen boyle hali oluyor sebebsizce anlamiyorum para lazim dediginde yardimci oldum hic hayir demedim diyemiyorum da ama Şu an gene goruldu atti ve degisik bir halde anlamadim ne yaptim ki? Dun hatta bilerek konser resimi attim gidelim mi diyee normal “olurr” yazmis ve Şu an goruldu anlamuyorum daha gecen sefer ona hediye aldim uzun sure baska sehire gitmistim ve geri donuste hediye aldim ona verdim felan ve ayrica normalde bana icecek istermisin derdi onu bile demedi arabayla havuza gitmistik ben goturmustum. Ne yanlis yapiyorum anlamadim vallaha ve uzuyor bu durum beni.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni anlıyorum. Bence hepimiz hayatımızın bir döneminde böyle insanlarla karşılaşıyoruz. Sana acı bir şekilde olanı söyleyeyim: bu kız kendi ruh hali nasılsa, canı nasıl isterse sana öyle davranıyor; keyfi ne zaman seninle konuşmak isterse o zaman konuşuyor.
Sen de ona sürekli yazarak, üstüne giderek böyle davranmasına istemeden de olda müsade etmiş oluyorsun. Bize sanki doğru düzgün konuşursak karşı taraf da bize ona göre davranır, yani bu yüzden muhattabımız dengesizlik bile yapsa biz her zaman tutarlı olmalıymışız gibi geliyor. Fakat dünya düzeni böyle işlemiyor. Bir insan sana nasıl davranıyorsa öyle davranmazsan bu sefer karşı taraf dengesiz davranışlarını rahat rahat sergilemeye başlıyor.
Bu durumda yapılabilecek tek mantıklı bir şey var o da, sana görüldü attığında o sana yazmadan ona yazmamak ve saatler sonra geri dönüş yaptığında kendisini aynı şekilde bekletmek. O soğuk yaptıkça sen daha da soğuk yap ve neşelendirmeye çalışma. Susuyorsa sen de sus ve onunla ilgilenme bile o an. Onun seni aradığı kadar aramak. O zaman bak göreceksin bir anda değişecek.
Eğer sana iyi olursa sen de iyi ol, soğuk yaparsa anında soğuk yap. Eğer sana neden böyle davrandığını sorarsa "sen öyle yaptığın için" deme, "yok canım gayet normalim" minvalinde cevaplar ver.
Tüm bunlardan sonra sana eskisi gibi davranamayacak.
Cok tesekkur ederim🥺 cidden cok bikmistim bu durumdan cunku hic birsey yapmadim ve o kadar deger veriyorum ki her zaman kirmamak icin bile laflqrima dikkat ediyorum ama ne yazik ki hep boyle seylerle karsilasiyorum.
Bir kere sordum gene bana dedi ben kirikmistim bana yazmadin bile 4 gun sonra yazdin diye ama halbuki o an ona geri oyle yapmistim beklettim goruldu atmisti yazmamistim ama dayanamadim yani suc gene bende olmustu. Şu an gene yazmazsam hic yazmiyacak veya daha cok kirilicak kusecek hissi var icimde. Askta kaybettim arkadasligi da kaybetmek istemiyorum🥲
Seni bu şekilde üzen ve "ben yazmazsam o da yazmaz" diye düşündüren biri varsa bırak yazmasın ciddiyim. Tamam en başlarda üzüleceksin ama zamanla nasıl toksik bir insandan kurtulduğunu fark edeceksin. Annemin bir lafı var "bir insanın yaptıklarına ağlayacağına yokluğuna ağla" der. Hem dünyada tek o yok ya. O çıkar başkası gelir.
Hem bence sen istikrarlı ve kararlı olursan o da sendeki bu değişimi fark edecek.
Aynen cok haklisin. Tesekkur ederim ☺️👍
Rica ederimm🌸🙏
Belli ki sorunları var ve çözmeye çalışıyor. Karşına alıp güzelce konuş onunla.
Cok yaptim
Tavrı nasıl oldu peki?
Suc bendeymus gibi hissediyorum ya hep. Gel dediginde gelen insanim ben hep ona karsi
Hayır hayır. Onunla konuştuğunda sana karşı tavrı nasıldı?
Normal sakin normal trip gibi
Bu sefer ne yaptim diye dusunuyorum
Birsey yaptigimi hatirlamiyorum ki normalce sicak sicak yazdim normalce dedim konser var gidek. Ha su olabilir 2 gun once baska arkadaslaydim ondan beri degisik yapiyo da oda baska arkadasla oluyor hep bazen ben birsey demiyordum fazla
Çek kendini o zaman bi süre. Hayatındaki herkese ayna gibi ol, kim nasıl bakıyosa onu görsün senden. Toprak gibi ol, kim neyi ne kadar ekerse onu o kadar alsın. Ne fazlasını ver ne azını. Bundan başka davranış üzer ve yorar seni.
Ya oyle yapmak istiyorum ama yalniz kalma korkum var askta kaybettim arkadaslardada kaybetmek istemiyorum
Yalnızlığını sevmen lazım kuzu. Kendiyle eğlenemeyen başkasıyla eğlenemez, kendiyle mutlu olamayan başkasıyla da mutlu olamaz. Hem hak etmediğin bu tavırları çekerek sürekli üzgün, keyifsiz, canın sıkkın olmasındansa yalnız olmaz bin kat daha iyi.
Aynen oyle cidden yoruldum zoruma o kadar gitti ki. Havuza ben goturdum ehliyetim bende var onda daha yok alicak oda yakinda. Normalde ben gotururdum oda icecek alirdi inan onun sigarasi icin taa baska yok yaptim benzinlige gitmek icin hic icecek istermisin sormadi bile normwlde hep sorardi havuz boyunca degisikti inan hic eglenmedik bile yani sehirden geldim geleli degisik hediye aldigima da pisman ettirdi resmen o kadar sogutuyor
Insan sorar demi o kadar seni goturdum benzinlige veya arabayla goturdum benzin yaktim normalde oyle yapardik oda icecek alirdi benzin odemedim diye
Kendine zulüm ediyosun yalnız kalmayacaksın diye. Halbuki o havuza tek gitsen daha fazla keyif almayacak mıydın?
Simdi de gene goruldu atti simdi yazmazsam 5 gun icinde bana diyor ki 5 gun aklina gelmemissim bir kere bende yazmadim baktim kim yazicak oyle dediydi
Evet valla pisman oldum gittigime nerden bilecektim
Tek fark ettigim gittikce verdigim degeri gormuyorum tek bu. Dogum gunumden hic baslamiyorum bile.
Kuzu son kez konuş, rahatsız olduğun herşeyi açık açık ama suçlayıcı ya da yargılayıcı olmadan anlat. Sonra da ne istediğini sor. Ona göre yol çiz. Ama seni bu kadar üzüp kırmasına asla izin verme.
Aramiz iyi oluyor sonra gene bu hareket
O zaman konuş, bitir muhabbeti. Üzülüp kırılmandan, haksızlığa uğramandansa yalnızlık çok çok daha iyi 😉
Dimi, tesekkur ederim konusmaniz icin😊👍
Rica ederim 😊
Unutma kendi kuralların ve sınırların olmalı. Bazıları için azıcık esnetsen de bunları, kimsenin tam olarak geçmesine izin vermemelisin. Sınırlar ve kurallar bi kere geçildi mi karşımızdaki bi daha saygı ayarını tutturamıyor. O yüzden dikkat et bunlara 😊
Cokca tesekkurrr ekledim seni😊
Rica ederim, ne zaman istersen buralardayım 😊
Hımmmmm
?
Kırıkmış olabilir size
Ben hic birsey yapmadim ki
Öyledir ama tam olarak bilmiyorum ama kırılmıştır sizden hoşlanıyordur bşr hareketinden sonra kırılmıştır :(
Suc bendeymus gibi hissediyorum ya hep. Gel dediginde gelen insanim ben hep ona karsi
Hoslanma ne alaka ya biz arkadasiz
Sen öyle zannediyorsun
burada da yazamıyorum çok
Kiz lezbiyen degil?
Emin misin
O zaman başka