1. Kız ve erkek tanışıyor. Başta arkadaş oluyorlar (ortalama 3 ay civarı). Fakat zamanla flört etmeye başlıyorlar. İlişkileri başladıktan yaklaşık 4 ay sonra erkek kızı sevdiğiniz fark ediyor ve ilk kez seni seviyorum diyor. 2.5 yıl sonra erkek kıza ileride evlilik düşünüp düşünmediğine dair bir konu açıyor. Hesapları genelde ortak ödüyorlar. Birbirlerinin evine gidip geliyorlar, bazen birbirlerinin evinde kalıyorlar. Sık sık vakit geçiriyorlar. İlişkileri 4 yıl sürüyor. Erkek başlarda çok üzülüyor ve gözleri doluyor. Ayrıldıktan 6 ay içinde erkek kızı unutuyor tamamen.
2. Kız ve erkek tanışıyor. Çok kısa bir süre içinde (birkaç hafta) erkek kıza karşı çok yoğun duygular beslemeye başlıyor. Onunla hayaller kurmaya başlıyor. Kıza onu sevdiğini söylüyor. Tanıştıktan 2 ay sonra kıza evlilik konularını açıyor. Onu görmek için başka bir ülkeye gidiyor. Evine onunla olan çektiği fotoğrafları asıyor. Kızı kendi yaşadığı yere getiriyor ve ailesiyle tanıştırıyor. Kızın maddi ihtiyaçlarını karşılıyor. Bir süre beraber yaşıyorlar. Her vedalaşmada erkeğin gözleri doluyor. Kızla ayrılık aşamasına geldiğinde birkaç defa ağlıyor.
Hangi erkeğin aşkı daha büyük?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeler çok detaylı ve ilginçmiş! Hangisinin aşkı daha büyük olduğu aslında kişiden kişiye değişir çünkü aşkın ölçüsü herkese göre farklıdır. Birisi daha sakin, zamanla büyüyen bir aşk yaşamışken, diğeri çok yoğun ve hızlı bir şekilde duygularını göstermiş. İkinci erkek daha duygusal ve açık görünüyor, ama bu illa onun aşkının daha büyük olduğu anlamına gelmez. İlk erkek de daha yavaş yol almış ama ilişkisi uzun sürmüş. Yani bence “en büyük aşk” kişisel bakış açısına bağlı bir şey. Peki sence hangisi? 😊