Astroloji & Burçlar Hangi burç erkeği daha tutkulu sever? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kova İkizler Yay Akrep Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Niye peki? Hangi burç erkeği daha tutkulu sever? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Burca göre değişmez bu 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% Başak +1 yıl Kadın sorsaydın net yay derdim. Erkek olarak ise akreptir.. :) 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% Balık +1 yıl bu burçlar kadınlarda revaçta aşk adamı KOÇ tur. Akreple doruklardayız. 0 0 Yorumla
Sessiz-Birey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 77% Terazi +1 yıl Kaliteli bir terazi erkeğiyle sevgili olursanız diğer burçları önemsemezsiniz 0 0 Yorumla
socialfollowers Takip Et Xper 4 Yaş: 27 İkizler +1 yıl Boğa ve akrepler en tutkulu burçlardır 0 0 Yorumla
solareesg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% Yay +1 yıl Erkekler sevmez 0 2 Yorumla Devoxer Boğa +1 yıl Bak ya bende bizim barbi nerede diyordum, hatırladın mı? Yorumla solareesg Yay +1 yıl @Devoxer hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Burca göre değişmez bu
Kadın sorsaydın net yay derdim. Erkek olarak ise akreptir.. :)
bu burçlar kadınlarda revaçta aşk adamı KOÇ tur. Akreple doruklardayız.
Kaliteli bir terazi erkeğiyle sevgili olursanız diğer burçları önemsemezsiniz
Erkekte akrep net...
Şıklara bakarak akrep derim
yengeç
Boğa ve akrep
bunlardan akrep
Boğa ve akrepler en tutkulu burçlardır
Yengeç
Akrep
Erkekler sevmez
Bak ya bende bizim barbi nerede diyordum, hatırladın mı?
@Devoxer hayır
Aslan?
Akrep 🦂😅