Karizmasın
Yakışıklısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sana güveniyorum çünkü beni incitmeyecegini bilmiyorum.. senin ipinle en dipsiz kuyulara en ufak bir tereddütte bulunmadan inerim.. sen fırtınalardan sığındığım limansin. senin yanında kendimi güvende hissediyorum çünkü güçlüsün.. çünkü mangal gibi yüreğinle kalbimi uzun engebeli yollarda taşıyacak kadar güçlüsün. beni kendinden mahrum etme , küçük dünyam seninle anlamlı.. başka gözlere değmesin gözlerim çünkü senin gözlerinin bir dili var..
Maşallah döktürmüşsün
Bunları söylediğin biri oldumu hayatta?
Olmuştu..
Hayat ta bazan doğru insan bulup sonra kaybediyoruz yanlıllarla
Benim yanlışım olmadı.. vicdanım rahat
Eyvallah
Dev => giant diyorum bizimkine hoşuna gidiyor bir de belgian diyorum o hoşuna gidiyor ama mesela adama gidip türk erkeğim desen hoşuna gider mi bir bak yani. Erkeğim benim adamım benim herif benimki falan sahiplik ekleri hoşuna gidiyor.
Cevap
18Cevap
Oha kocaman Salatalıga benziyor yok muzu anımsattı veya vazgeçtim kabakla patlıcan karışımı bisey bu denmesinden hoşlanır bunlardan degil
Ben de ikisi de mevcut olduğu için karşı taraf bunu diyince etkilenmiyorum. Kendimi karizma buluyorum. Farkında olduğum bir durum yani :)
Ooo bayağı zekisin mizah yeteneğin de var desem bence hoşlarına gidebilir
Ben en azından yakışıklı olmadığımı bildiğim için karizmasin lafına daha çok tav olurum
Kendimi Ediz Hun'un Hülya Koçyiğit yürüdüğü filmde zannettim ama değilmiş :)
Hiçbiri. Erkeği en mutlu edecek laf seks yapalım mı demek
Erkekleri böyle basit iltifatlar mutlu etmiyor o kesin
Yakışıklısın demesi daha güzel bence zaten Yakışıklısı olan karizmatik olabiliyor otomatikmen
Karizmatik oldukları söylenince daha bi egoları okşanıyordur😂 yakişikli olmak çok ütopya değil çünkü yakışıklılar çok ama karizmatik olmak zor
İkisi de sıradan ve b@nal.
Karizma daha kolay ulaşılabilecek bir şey olduğu için yakışıklısın demek beni daha mutlu eder diyorum.
Yakışıklı olmaya bilir çevresinden bunu duymuşta olabilir ama karizma ayrı bir şeydir bence duyunca mutlu eder
İlişki sırasında erkeğim kelimesinden başka erkeği mutlu eden başka kelime duymadım uçuyorlar resmen
Denendi.
İyi seviyorsun, benim için özelsin 😉
iksinden de hoşlanırım
İsim hepsinden güzel daha sıcak gelir bana
İkiside değil ondan eminim
Benc3 baska bisey de😀
Ne desin kızzzz
karizma erkekler eklesin
Efendim
Ayy yakışıklısın diyince de egoları tavan yapıyo
karizma
Yakisikli