- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik demek her iki tarafında bazı özgürlüklerinden fedakarlık yapıp ortak bir hayata adım atması demektir yani her şey aynı kalacaksa onun adı legal ev arkadaşlığından (!) başka bir şey değildir. Senin bazı sınırların vardır, karşındaki kişinin sınırları vardır ve bu sınırlar çerçevesinde herkes birbirine saygı duyarak yaşayabilmelidir.
Bir erkek olsun veya kadın olsun genelde çok yakın olarak bir karşı cinsi yanında tutuyorsa o ilişkinin adı %90 ihtimalle arkadaşlık değil yedeklemedir ve ilk boşlukta iki taraftan birisi fırsatçılık yapmayı deneyebiliyor. %10 Olasılık bıraktım çünkü gerçekten yıllarca arkadaşlık ilişkisi sürdürenler de var ama evli insanların karşı cins ile arkadaş da olsa ayrı olarak görüşmesi vs doğru değil. Tabiki gördüğünde selam verir konuşursun ayak üstü yani konuşulmasın, küs gibi davranılsın demiyoruz ama ayrı olarak buluşmak birlikte oturmak evli bir insana yakışmaz ve bu tarz durumlar yüzünden boşanma oranı da çok fazla. Günümüzde boşanma oranlarının artma nedenlerinin başında sosyal medya ile yakın karşı cins ilişkileri geliyor.
Prensiplerin her neyse vazgeçme buna uyan insan evlenecekse evlensin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYa bu çok çetrefilli. Kadın gerçekten el alem duymadan yakın arkadaşından vazgeçmek istemez. Benim yıllar önce artık kesin evleniyoruz dediğim kişi kisitladi. Tabi ilk başta tamam demedim. Artık emin olduktan sonra arkadaşıma durumu açıkladım. Yaklaşık 15 yıllık erkek arkadaşımdı. Bana çok kırıldı. İletişimi çat diye kesti. Ben sevgilim olduğunda sana böyle yapmadım seni satmadım dedi. Neyse üzüldüm ama doğrsu budur dedim. Ama sevdiğim adam beni yanılttı. Sonra arkadaşıma ulaşıp özürler diledim. Sen haklı çıktın dedim ama nafile. Benimle konuşmadı. Ki o arkadaşımla geçen günlerim hep güzel oldu. Diyeceğim o ki ciddi demekle ciddi olmuyor. Evlenene kadar böyle bir şey istemeyin. Avrupada olsak anlicaz da bu ülkede erkekler ilişkide daha sorunlu. Bence erkekler gerçekten ciddi düşünüyorlar ise kısıtlamalara önce kendinden başlamalı. Çünkü dediğim gibi bu ülkede genelde erkekler evlilik ve ciddiyet konusunda sorun çıkarıyor. Kadınlar da güvenmediği için aslında erkek arkadaşlarından vazgeçmiyor. Siz başka sebep arıyorsunuz ama değil. Kadınlar genelde bu kişi kaç yıllık arkadaşımı bırakmaya değecek mi diye düşünüyor. Bu yüzden itiraz ediyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Seninki en azından karsi cinsmis hadi kiskanmis deriz aciklamasi var benim eniste kankami benle konuşturmuyor ki kankam tum ilgisini ona versin diye
Cevap sahibi1 yılYaşın ufak. Kanka dediğin kişi evliyse ilişkini kes şimdiden. Ha sevgililerse yine konuşmayı kes. Ben bu durumdan rahatsızım. İlişkin devam ederse mutluluklar de. Biterse burada olur muyum yine söz veremem de. Kesip at. Kendine saygın olsun.
1 yılÇok çok doğru düşünüyorsun, hatta en doğru düşünce budur. Eğer ciddi bir ilişki içinde isen tabiki doğrusu böyle olmak zorunda. Yoksa o ilişki, ilişki değildir ki sadece eğlenceliğine takılmaktır ve bunun çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Artık çok normalleştirdiler çoğu şeyi, ama gerçekten çok yanlış fikrimce. İnsan bazı yerlerde kendini kontrol edebilmeli diye düşünüyorum.🙏🏻
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Bilmiyorum, kardeşim. Kadınlar, baskıcı olsan baskıcı erkeksin muamelesi yaparlar ama biraz daha rahat olsana gevşek erkek muamelesi yaparlar. Kadınları bir çoğu ne istediklerini bilmedikleri için bir şey söylemek çok zor. En iyisi senin huyuna suyuna göre birini bul ve erkek dediğin şöyle böyle olur diyen iki tane aptala da kulağını tıka. Çünkü seni seven kişiye karşı istemesen de gerektiği gibi ve doğru davranırsın, sevdiğinden dolayı.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, bu konu biraz hassas aslında. Bence ciddi bir ilişki yaşamak demek, birbirine güvenmek ve karşılıklı saygı göstermek demek. Ama "kısıtlama" kelimesi biraz negatif çağrışımlı oluyor gibi, sence de öyle değil mi? Eğer duyguların çok yoğunsa ve bu seni rahatsız ediyorsa bunu oturup tatlı bir dille paylaşabilirsin. Karşılıklı sınırlar koymak önemli ama özgürlük alanlarına da saygı göstermek değerli. Unutma! ❤️ İlişkiler direk yasaklarla değil, sağlam bir bağ kurarak güzel olur!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Yanlış görmüyorum. Zaten kadınlar ile arkadaş olmıyorum. Hiç kadın arkadaşım yok. Ancak kısıtlamak değilde konuşulur, uygun ise yola çıkılır. En başında söylenmelidir...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yere kadar okay ama hep de olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılyapma ya öylemi
- Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsenin kendi kararın ama yanlıştır evet
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki yaşayacaksam, karşımdaki insanı kısıtlamak istemem çünkü gerçek sevgi ve güven, baskı ile değil, özgürlük ve saygı ile büyür. İnsan sevdiğini sahiplenebilir ama bu, onu kontrol etmek ya da hayatını yönetmek anlamına gelmemeli. İlişkide bireysel alanın korunması, herkesin kendi hayatını da sürdürebilmesi önemli. Birlikte vakit geçirmek, ortak şeyler paylaşmak kadar, ayrı ayrı vakit geçirebilmek de sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biri. Kısıtlama, zamanla ilişkiye zarar verir ve karşı tarafı mutsuz eder. Bu da ilişkinin doğallığını kaybettirir. Tabii ki burada önemli olan karşılıklı saygı ve güveni koruyarak, sınırları iyi belirleyebilmek. İlişkide sadakat ve bağlılık zaten olması gereken şeylerdir, bunlar zorla değil, içten gelerek yaşandığında anlamlı olur. Bu yüzden bir ilişkiyi sağlıklı yürütmek için karşılıklı özgürlük alanlarına saygı duymak gerekir. Sevgi, baskı ile değil, anlayış ve güvenle güçlenir.
10 Yorumla
1 yılKısıtlamaya çalışmanın sebebi çoğu zaman güven eksikliğinden kaynaklanıyor ve kısıtlanan kişiye berbat hissettiriyor. Eski sevgilim çok sosyal bir insan olmadığım halde kırk yılda bir gitmek istediğim konsere karışmıştı mesela hevesim kursağımda kalmıştı ki alkolsüz konserdi ve kardeşimle gitmiştim. Bu tarz olaylar birike birike en anlayışlı insanı bile çığrından çıkarıyor haberin olsun. Abartmamak lazım. Karşındaki sana güvenip kısıtlamıyorsa sen de onun dengesini yakalayabilmelisin çünkü bu sefer iş; sen şunu yapma demiştin bana o zaman sen de bunu yapma diye uzayıp gidiyor adım atamaz hale geliyorsunuz, yaptığınız her şeyi tedirginlikle yapmaya başlıyorsunuz.
10 Yorumla
1 yılBunu bi kısıtlama gibi yansıtmamalısın yoksa itici olur. Ya zaten bi insanın az çok nasıl hareket edeceğini bilirsin eğer bunu yapacak biriyse ben şöyle şöyle düşünüyorum gibi kendini ifade edersin. Ama bu kesinlikle “hiç bi erkek arakadaşın olamaz” tarzında vs bi konuşma olmamalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılHalihazırda sosyal çevresinde erkek olmayan birini bulman daha doğru olur. Tanışıp sevgili olduktan sonra şununla şununla görüşemezsin demeye hakkın yok. Bana yapılsa "sen kim oluyorsun da benim arkadaşlarıma, sosyal çevreme karışıyorsun?" der, kapının önüne koyarım. "Çevremdeki insanlara anam babam karışmıyor, sen ne hakla karışıyorsun?" derse ne diyeceksin?
00 Yorumla İlişkilerde karşılıklı beklentilerin oluşması kısıtlamak kısıtlamak değildir. Karşılıklı beklentilere kısıtlamak-kısıtlanmak olarak bakan kişiler ilişkiye başlamamalı bence. Karşılıklı beklentilerin oluşması gayet doğal ve anlaşılabilir bir süreç. Eğerki çiftler bu beklentiler doğrultusunda anlaşamayıp uyumlanamıyorsa demek ki birbirleri için doğru kişi değillerdir. Ve son olarak gerçekten birbirlerini seven insanların birbirleri ve ilişkileri için bir şekilde uyumlanabileceğini düşünüyorum. İlişkiler iki kişiliktir, 'ben' merkezli oluşamazlar.
00 Yorumla
1 yılGerçek ilişkiler böyleydi bir zamanlar.
Bir insanın başka bir insanla adı birlikte anılıyorsa
Artık başkaları haram olurdu kendisine.
Şu benim sevgilim Bu erkek arkadaşım Bu flörtüm bu da kankam... diyemezdi hiçbir kız.
Aslında doğru olan da buydu zaten.
Şimdiki yeni nesilin saçma sapan ilişkilerini anlamıyorum ben00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı.
1 yılAslında doğru senin olan senindir özgürlük iyidir ama her şeyde değil yani çok saçma olur bir gün kız arkadaşını yani sevgilisini diğer erkekler konuşmasına müsade eden yarın gider falan filan işte anladınız siz tiksindim iyice bu konuda hak veriyorum
00 Yorumla Karşındaki insana güvenin yoksa ne yaparsa yapsın güvenin olmaz. Kız arkadaşının kız arkadaşı bile senin için potansiyel risk olabilir. Kendine guvenmemen ve karşındaki kişiye güvensizliğin ölçüsünde iliskinde kısıtlamaları artırsan dahi asla emin olamazsın. Çünkü iliskinde güven yoksa emin olma durumu da olmaz. Hep kontrol etmek istersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kısıtlama yanlış, ilişki sorumluluğu doğru. Sevgilin bunları senin lafınla yapıyorsa yanlış. Kendisi düşünüp ona göre hareket edecek.
00 Yorumlaİster ciddi ilişki olsun ister evlilikde insanlar birbirleriyle mutluluğu paylaşmak ve sevip aile olmak için birlikte olurlar. Birbirlerinin hayatına karışıp kısıtlayarak ve darlayarak zehirleyemezler. Bu hakka kimse sahip değil...
01 Yorumla
Soran1 yıl:EWQEWQEWQEWQfdsfdfgdsgf
1 yılKıskanmak ile kısıtlamak çok başka şeyler insan sevdiğini kıskanır tabiki başka erkekle paylaşamaz çok kısa giymesini istemez vs bence normal ama kızın üstünde sirekli hakimiyet kurarsan ona yaptırmayıp sen yaparsan bazı şeyleri o zaman olmaz
03 Yorumla
Soran1 yıle sen kız arkadaşlarıyla yakınlık kurmasını istiyo musun
- 1 yıl
Aslaaaaaaaa
Soran1 yılo zaman öpüyom alnından seni
1 yılO'nu birçok şeyden uzak tutan cam kafes mi olmak istersin, yoksa; özgür ve mutlu hissettiği kocaman güzel bir manzara mı olmak istersin? Ona öyle iyi gel ki; sensiz canı sıkılsın ama senle özgür ve mutlu olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılHayatıma 3 cü kişileri sokmaktan hoşlanmam. Karşı cins arkadaşım zaten olmaz, aynı şekilde onun da olamaz. Ama kısıtlamak daha çok şey gibi dışarı çıkma, şu kız arkadaşınla konuşma vs vs bak bunlara izin vermem, çok yanlış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın ama şu da var, normal şartlarda da böyle olmalı sırf ilişkim var diye kendini kısıtlarsan bir yerde patlak verir yaşam tarzı ile alakalı
01 Yorumla
Soran1 yılciddiyseniz geçeerli ama
1 yılTanıştığında senden yıllar önce edindiği yakın arkadaşı varsa iki günlük bir çocuk için ona yol vermek de bana pek doğru gelmiyor. Ha işler gerçekten ciddiye gider yavaş yavaş uzaklaştirilir aynı şey iki taraf içinde geçerli.
00 Yorumla
1 yılkisitlamak degil o iliskinin zorunlulugu. senle sevgiliyken gidip erkek kankayi birak arkadas bile olmamaso lazim. maks is vb iliskisi olur. kzi erkek kanka olamaz. olanlar kendisini kandirsin
04 Yorumla
Soran1 yılknka erkek knkası olanlar zaten direkt o kızdan ayrılmak lazım ilkte olursun zaman geçtikce araya mesafe koymasını istersin koymazsa amacı ciddilik değildir
- 1 yıl
ilgi ksriyla olmaz. sen onla kavga etsen kankasiyla boynuzlar ilk is olarak
- 1 yıl
sozde "kanka"
Soran1 yıltamoclar ya :D
1 yılKısıtlamaktan kastın açıklamada ki ise evet haklısın katılıyorum ama başka türlü o insanın özgürlüğünü etkilicek derecedw bir kısıtlama ise haklı bulamıyorum açılçası
05 Yorumla- 1 yıl
Açıkçası*
Soran1 yılhayır ya mesela kız arkileriyle konsere veya cafeye gitmesin demiyoz herhalde knka :D amacım karşı cisnle bağı kopsun kızlarla ne ypyosa yapsın
- 1 yıl
He o zaman haklısın ya 😂bende istemem karşı cinsle oraya buraya gitmesini dmdmds
Soran1 yılkarışacağm nokta karşı cins birde abartı giyinmesin bu dur başka yok gidip evde kal diye dövmicez
- 1 yıl
Eeee bir zahmett
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılCiddi ol ya da olma kimseyi kisitlayamazsin ve bir kadın da buna müsade etmemeli çünkü bu kısıtlamaların asla sonu gelmez taviz tavizi doğurur ve sonunda karşında silik bir karakter kalır
11 Yorumla- 1 yıl
İlk önce korkaklık yapmadan açıktan soru sormayı basar sonra konusuruz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılValla benim adamım ne derse o olur ama benim de her söylediğimi yapmak zorunda. Han - Hatun ilişkisi olmalı gerisi berisi tırttt
113 Yorumla
Soran1 yılofff tam benlk ya ne derse o o lur
Soran1 yılböyle kadın olduda ayaklarını mı öpmedik
- 1 yıl
Öpersiniz umarım 😊
Soran1 yıluzatöpim
- 1 yıl
Adamım öpsün 🤭😉 Gelecekteki ilişki formatı bu
Soran1 yılBu arada kaç numara dskljadsa
- 1 yıl
Anlamadım
Soran1 yılayakkkkkkkkk
- 1 yıl
Tövbe estağfurullah
Soran1 yılnolduya dsadsadsa
- 1 yıl
43 buçuk 😂
Soran1 yılBırak yalanı be
- 1 yıl
🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eğer karşımdaki de aynı kurallara uyacaksa ben kısıtlanmaya razıyım.😂
21 Yorumla
Soran1 yılevet zaten öyle
1 yılHayır haklısın dediğin gibi ciddi ilişki iki tarafta birbirine karışabilir kıskanabilir doğal bir durum.
01 Yorumla
Soran1 yıladamsın kral
1 yılKarşı cins arkadaşı olunca onunla yakınlaşır, hatta seks yapar, hatta çocuğu olur, o çocuğu da sana iteler yani. Kıskançlığın, özellikle kadını kapatmanın özü bu aslında. Hepsi mülkiyet meselesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNereye kadar kısıtlayacak fanusa sokacaksın bir yere kadar gider sonrası hep aynı başa sararsın iş arkadaşı bulur onunla görüşme normal arkadaş onunla görüşme akraba onunla görüşme ee bi insan sadece sana odaklı olursa sürekli kavga olur yanlış
07 Yorumla
Soran1 yılfdsjkaldçdsjadsa yazılarından ne oldğn belli oldu kral
Cevap sahibi1 yılHe lan he en düzgün sensin kraliçe
Soran1 yılhaha düz yol oldğn belli oldu yorum yapmana gerek yok zaten senin gibi kızlarla ciddi asla düşünmeyecekler : )
Cevap sahibi1 yılTamam en iyisi sensin hı hı en doğrucu sensin önyargı babasıda sensin evet evet
Soran1 yılEn iyisi değil dünyanın en iyisiyim
Cevap sahibi1 yılHıı öyledir
Soran1 yılevet kıskanma
Bence arkadaşı olabilir ama tek şart her yerde her şeyde bende olucam ve bensiz o arkadaşı ile konuşmicak olurdu benim sınırım da
03 Yorumla
Soran1 yılBir ekrek bir kızla arkadaş olamaz kardeşim
Soran1 yılAPDNALNDAÖCMC
Gizli Üye(25-29)1 yılO kadar doğru bir düşünce ki bu bende aynı şeyi düşünüyorum. Herkes arkadaşım ayağına eski sevgilisiyle bile konuşuyor bunlar bana ters. Merhaba merhaba o kadar daha fazlasını istemiyorum. Umarım hayatima alacağım erkek bu konulara dikkat eder.
01 Yorumla
Soran1 yılharikasın keske herkes düsünse böyle
Aksine, uzun ve saglikli bir iliski kurmak istiyorsan kisitlamamalisin. Ayriliklarin sebebi zaten kiskanclik kavgalari.
02 Yorumla
Soran1 yılsağlıklı ilişkinin gerçek adı takılmalık kardeşim kısıtlamayan sevmez
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olması gereken de budur. Erkek arkadas ne yaa. Bi kızın hayatinda tek erkek olur o da sevgilisi. (Baba kardes disinda)
04 Yorumla
Soran1 yılkral anlamıyorlar ki vlla :D
Soran1 yıldüz yol olmuşlar be kral ne dicen: D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı olacaksa her şey olabilir ancak coğu şey de eşit olamaya biliyor bu konu da. Bu konulara da dikkat etmek lazım.
03 Yorumla
Soran1 yılbu konular ciddi konular bence ilerde sorun yaratır
- 1 yıl
Sık boğaz etmek de yaratabilir unutma. Mesela sen çalışıyorsan o ev hanımı ise otur annene bile benden izinsiz gidemezsin demek ciddiyetin biraz tersinde kalabiliyor.
Soran1 yılistese gider kardeşim neden gitmesin
Bunu böyle söylememelisin kısıtlamak diye ters tepki alabilirsin ve kaba olur kibar bir şekilde anlatabilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Kısıtlanan içinde varsa bir zaman sonra yapacağını yapar , gözün arkada kalmaması önemli kadın için de erkek için de
10 Yorumla"Kısıtlama"kelimesi bile degersizlestiriyor ve olumsuzluğu çağrıştırıyor ne için? Neye göre kime göre neden nerede ne zaman? Güven nerede?
10 YorumlaBenim sevgilimin en yakın kız arkadaşı ben olmalıyım? Aksi olamaz 😩. Kıskançlık değil ne alaka dimi
14 Yorumla
Soran1 yılEvet işte bu
Soran1 yılBenm en yakınım sensin zaten
Soran1 yılTanısıyoz hadi uahajbdmsnx
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan ztn ister istemez kısıtlar ama fazlası zarar tabi, bazısı sokağa bile çıkmasın istiyor okdri da abarti bence
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBana göre yanlış. Kendinle aynı kafada birini bulursun olur biter. Herkesin tercihi/zevki kendine.
01 Yorumla
Soran1 yıltm
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılKısıtlamak iyi de çok da abartmamak gerekir
01 Yorumla
Soran1 yılŞşş sessiz ol
1 yılHerkesin kırmızı çizgisi vardır, karşı cins arkadaş istememen ve aynı şey senin için de geçerli olması anormal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklısın, ideal erkek zaten budur. Karşı cinsten yakın arkadaş olmaz özellikle erkek karşı cinsi kesinlikle kanka gözüyle görmez bir şekilde becerebileceği potansiyel kadın gözüyle görür.
02 Yorumla
Soran1 yılvar ya harikasın kanka ama anlamıyorlar işte
Cevap sahibi1 yılboş ver kanka anlayanlarla muhatap ol sen de
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşündüğüm kişinin yakın kız arkadaşı olamaz bu kısıtlama değil bence 😂
03 Yorumla
Soran1 yılevet ya oluyosa da o ilişki ciddi olmaz
- 1 yıl
Aynen katılıyorum
Soran1 yılumarım en iyilerini buluırsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence bi insan kendini bilmeli sonuçta çocuk değil ya söylemek gerekmiyor araya mesafe koymalı her iki tarafta ona göre hareket etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes böyle yok erkek arkadaş falan mı olur vs demiş böyle erkeklerden uzak durmak gerekiyor gerçekten bunu diyen insan hayatındaki bütün kadınları potansiyel seks gözüyle görüyordur
07 Yorumla
Soran1 yılben seks içinmi görüyom yani knka?
Cevap sahibi1 yılNe için görüyorsun ya seks ya aşk ilişkisi. Aşk ilişkisinin gideceği yer de belli elleşmek. Aldatacak insan zaten senin arkadan 100 dolap çeviriyor
Soran1 yılbilader sen cocuk musun karşı cinsle arkadaş olcaksa o zaman benle ciddi düşünmemesi lazım sen demek ki zamanında kullanıldın ki zoruna gidiyor dsakldsadsada
Cevap sahibi1 yılAllah’a şükür kullandıldığım falan yok 👍🏻. İşinize gelmeyince hemen yüzünüz ortaya çıkıyor olanı söylüyorum. Karşı cinsle arkadaş olacak birisi seninle ciddi düşünmemesi gerekiyor ise sen neden erkek arkadaşının olmasının dert ediyorsun?
Soran1 yılyo ciddi düşünmyosa sıkıntı etmem azaten :D
Cevap sahibi1 yılKendin ciddi olmadığın kızlarla takılırsan aynen öyle takılmış kızlara denk gelirsin merak etme
Soran1 yılkardeşim benle ciddi olmak iistiyen bunları kabl eder yoksa takılrm yani dedim gibi evlenmek isteyen böyle yapr yoksa takılalım geçelim aşkım
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Senin gibi düşünen biri ile başlarsan daha sağlıklı ilerlersiniz bu konu aranızda sürekli sorun teşkil edebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKısıtlamayı düşünmek yerine baştan zaten o düşüncede biriyle ciddi ilişki düşünsen nasıl olur mesela?
01 Yorumla- 1 yıl
Ciddi ilişkisi olan biri zaten karşı cins ile mesafeli olur. Diyalog kurabilir, konuşabilir elbette ama çok samimi arkadaş olamaz zaten olmamalı yani
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılCiddi dediğin yüzük taktıktan sonra kısıtlarsın oda herşeyi degil
03 Yorumla
Soran1 yılNiye yüzük takmadan öönce bunları yapmıcaksa neden evlenim
- 1 yıl
Kendini bilen zaten seni sevdikten sonra herkese mesafe koyar
Soran1 yılEvet
1 yılKısıtlamak derken eğer onu zor durumda bırakacak, üzecek şekilde kısıtlarssn ayrılırsınız.
10 Yorumla
1 yılZaten seni seviyorsa buna onun dikkat etmesi gerekmiyor mu?
10 YorumlaHayir gayet normal gevşekligi modernlik sanıp bunu normalleştirenler normal değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKısıtlamamalisin cunku sen kimseyi degistiremezsin o yuzden kendine gore dusuncene gire bir kiz bul kendini de karaindakini de uzme kisitlamana gerek kalmayacak bir kadin bul ve evlen yuva kur yani gidip de yok asik olsum yok cok cekici yok cok naif guzel diyerek kriterlerine uymayan bir kadinla evlenip onu degsitirmeye calisma iliski çok olumsuz etkilenir ayrilmasaniz bile her ikiniz de çok yipranirsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılgidip sen varken erkek arkadaş yapiyorsa ya da çok yakınsa amaç belli Ztn yollari ayirman gerek?
11 Yorumla
Soran1 yılhayır daha öncesinde arkadaşı varsa silmesi lazım
1 yılAynen öyle kardeşim. Mağara adamı da deseler düşüncelerini destekliyorum
Ki karşı taraf bunu düşünüp karşı cinsle yakın arkadaş olmamalı
Ki senin bunu deyip de ara da herhangi bir gerginlik çıkmasına neden olmasın02 Yorumla
Soran1 yılzaten sevgilinse o sana yetiyordur yani başkalarına gerek yok karşı cins arkadaş vb zaten kız arkadaşların var yani diğerlerini ne yapcan
- 1 yıl
Aynen
1 yılYaşamadım ama olursa kısıtlamayı düşünmüyorum tabi nasıl olur bilmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
1 yılSevildiğiniz kadar tutsak sevilmediğiniz kadar özgürsünüz buda bu konuyla ilgili benim sözüm olsun.
00 Yorumla
1 yılOrtak arkadaşlarimizdan hariç arkadaşlik edemez sadece tanimam lazim
01 Yorumla- 1 yıl
Ve ayrıca kisitlamak hoş bir kelime değil , onun olduğu gibi kabullenemiyorsan birlikte olmayacaksin
1 yılAbi abartmayın sevgilinizden başka biri olmayacak mı hayatınızda, arkadaş da mı edinmeyeceksiniz?
Tüm hayatınız o insan olmamalı. Kimse için arkadasliklarinizi bozmayin12 Yorumla
Soran1 yılsen daha büyücen yeğenim boş ver sen
- 1 yıl
Niye kiz
Gizli Üye(30-35)1 yılKimsenin özgürlüğü darlanmamadı gerekir erkek kardeşim kısıtlayıcı davrandı kız nişan attı
01 Yorumla
Soran1 yılo kız doğru insan deglms demek ki
Gizli Üye(18-24)1 yılYakın arkadaşı olamaz normal arkadaş olmalı bence ben olmayandan şüphe ederim
03 Yorumla
Soran1 yılnormal arkadaş bile olamaz kral
Cevap sahibi1 yılOlabilir dağdamı yaşıyoruz arkadaş olduğu biri elbette olucak konuşmayı biliyorsa olur
Soran1 yılTm yolcu kardeşim
Gizli Üye(25-29)1 yılhaklısın bende oyle düşünüyorum hatta bence flört dönemi baslar baslamaz karşı cinsle araya mesafe koymak gerekir
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbunu diyen de ben ahzjshhs asik olduğum kisiyle konusurken ben onu deli gibi kiskanirken (ama dışa vurmuyordum çünkü o beni hic kiskanmazdi) gelip burada karşı cins arkadaşı olamaz tavrı koyuyorum ama benimkilerin maalesef fazlasiyla yakın arkadaşı vardi sesimi bile cikaramiyodum
1 yılBence de haklısın çünkü şu an artık kimsenin arkadaş gözüyle bakacak kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ve bu şu an normalleştirilmiş ama hiçte normal değil
07 Yorumla
Soran1 yılevet ya ama artık kimse ciddi sevmez kanka bizler böyle olduğmz için kaybettik çok sevdik ama olmadı artk herkes rahat takılmanın peşinde
- 1 yıl
Beni de eski sevgilim böyle bir ilişkiyi normal olarak kabullendirmişti yaptığı her şeyi benim onun özgürlüğünü kısıtlamam olarak lanse etmişti
Soran1 yılnasl yani
- 1 yıl
Karşı cinsle konuşmak vs gibi şeyleri
Soran1 yılhe bunlar normal şeyler konuşyosam nolcak vb mi diyodu :D
- 1 yıl
Evet sonrada aşırı kıskançlıkla suçluyordu ayrıyız ve hala aynı şeyle suçlar 😃
Soran1 yılYav yürüsün gitsin engelle onu knka
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri