İlişkide kısıtlama getirmek doğru mudur sizce? Yoksa nasılsa öyle mi kabul edersiniz?
Kimse kimsenin kolesi degildir kisitlamaya hakki yoktur. Seven kiskanir diye sacmaliga girmeyecegim. Kiskansa bile kisitlayamaz. Sen bir bireysin ve yasinda resitse bunu bilmesi lazim
Hele de asiri. kiskanc birinden uzak durun ne kadr sevsenizde o iliski bir gun bitiyor malesef. Bende de vardi oyle 4 senede bitti. Tvde mac izleyemiyordum bayan sporculari kiskaniyordu yegenimi bile. kiskaniyordu
annemin güzel bir sözü var bununla ilgili "senin sadece sevgilin karın değil bu kadar kısıtlamaya üzerine gitmeye hakkın yok" bu lafı beni bitiriyor :D
Değil ne kadar kısıtlarsan o kadar çabuk pabuç dama atılır
birsey sorabilirmiyim koparilan benler geri cikarmi
et beni degil ama normal ben
bilgili duruyodunn
Hayır iz kalır lazer ile aldir
Cevap
35Cevap
Kısıtlama gelmelidir ama karşı tarafın özgürlüğünü kısıtlayan şeylerle değil sonucda sizi tanıyan kadar bir hayatı vardı bunu bir kenara atıp artık benim hayatımda biri var kimseyle görüşmüyorum da yanlış kimseyi incitip kalp kırmaya gerek yok
Kısıtlanması gereken bir insansa evet. Ama zaten öyle biriyle başlamam bile. Benim sevgilim eşim olacak kişi nerde nasıl davranacağını biliyor olarak gelmeli bana
bazen getirmek gerekiyor cunku kisitlamalar olmayinca sinirsiz ozgurluk olunca iki tarafta yapmadigi sey kalmiyor yapilmasi gerekenler bazen yapilmalidir
Kişi kendini bilmeli. Seviyorsan gerçekten birbiinize karşılıklı ufakta olsa kısıtlamalar olur, bunun en büyük sebebi kıskançlıktan kaynaklanır. Gerçek sevgi varsa zaten bu anlayışla karşılanır.
Kısıtlama kelimesi aldı başını gidiyor. Sevdiği kişinin sevmediği şeyleri yapıyorsa o kişi kendini sorgulamalıdır.
Yerine ve karşıdakinin hareketine göre değerlendirilir ancak tabii kıskançlık gibi durum söz konusu olunca kısıtlama getirmek doğru olabiliyor.
Bir ilişkide ne kadar kötü olursan o kadar sevilirsin kısıtlarsan eğer senden ayrılınca hep başkaları ile olunca kısıtlanmak ister o hissi özler
kısıtlarım karışır sorgularım , bana da karışmasını isterim . karşılmasını sevmediğini duyduğum an yol veririm
Bazı küçük şeylere kısıtlama tabiki gelmeli. Hem erkek hem kadın kendini bazı şeylerde kısıtlamalı.
kısıtlamadan kısıtlamaya fark var ama birlikte mutlu olduğun şeyler de kısıtlama olmamalı
Fazla erkek arkdasi varsa bunlarla ilgili kisitlama olabilir
Kafasına göre takılmalı insanlar bence. Kısıtlamaya gelemeyen birisiyim.
Değildir gibi gözükür ama bazen senin göremediğini partnerin görür, ve senin kötülüğünü istemez sonuçta değil mi?
bazı kısıtlamalar illa ki olur oda ilişkinin seyri için gereklidir
Yani çokta doğru değil çünkü her insan hür ve özgüdür.
Yanlistir bazi konular haric.. kiskanan biri seven biridir ve kisitlama degilde oneriler ile bunlar asilabilir.
Kisitlamanin sonu yok en guzeli modern bakmak buntur seylere
Bence Doğru Değil, herkez olduğu gibi kalmalı.
Kısıtlama getirilmemli 😑
Dozunda kısıtlama gerekir.
Niye kısıtlıyorsun ki sal gitsin
Değildir. Herşey yaşanmalı.
doğrudur
bence kısıtlama getirmemek lazım kesintisiz...
Yerine göre kısıtlama getirilebilir haliyle
kendini biliyorsa kısıtlamaya gerek yok
Kısıtlamak şart ya
evet kesinlikle
nope
Kisitlanmali
Kısıtlarım ya ben
Doğru
nonono
Evet gerek
Bilmem.
Doğru