İlişkide kısıtlanmak?

2 yıllık ciddi bir ilişkim var ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat erkek arkadaşım çoğu şeyimi kısıtlıyor mesela kırmızı oje sürmek uzun bol bir elbise bile giymeme bile laf ediyordışarda 3-4 saatten fazla kalmamak fotoğraf paylaşmamak yanında biraz güzel olduğumu hissettiğinde hazırlandığımda bakışları değişiyor gibi hissediyorum. sürekli çalıştığı için artık eskisi gibi buluşamıyoruz arkadaşlarımla da görüşmemi istemediği için arkadaşlarımla görüşmeyi kestim ve sadece evde oturup onun izin yapıcağı günü bekliyorum tek başıma oturup biyerde bi kahve içmeme bile izin vermez mesela başka erkekler gelip oturabilir veya konuşmak isteyebilir diye. ama bir çok kez onun dışardaki kızlara baktığını yakaladım ve bunu ona söylediğimde böyle bişey yapmıyorum hepimiz insanız sen abartıyosun diyor. benimle evlenmek istediğini benimle bi aile kurmak istediğini hayallerinin hep benimle olduğunu söylüyor sizce böyle bir insanla evlilik yoluna girmek mantıklı mı? evlendiğimde az çok yaşayabiliceğim şeyleri ön görebiliyorum aslında herşeyin farkında olsam da çok seviyorum ve ayrılamıyorum. bazı büyük kavgalarımızda beni çok kırdı ağzını bozdu bana aileme kadar küfür etti ki aynısını ben yapsam muhtelemen beni sakatlamıştı. işin içinden çıkamıyorum sosyalleşmeyi özledim hazırlanmayı biyerlere gitmeyi en çokta kızlarla muhabbet etmeyi arkadaş olmayı arkadaşlarımla aynı evde oturup bir kek pasta yapıp çay içip sohbet etmeyi özledim. beni yalnızlaştırdı ve aslında ben bu durumda kendi kendime nasıl mutlu olucağımı eğleniceğimi öğrendim ama yine de insan hazırlanıp güzelce şıkır şıkır giyinip arkadaşıyla sohbet muhabbet etmeyi özlüyor. ne yapmalıyım onunla konuşsam mı bu durumu anlatsam mı veya farklı bi önerisi olan yazabilir
Güncellemeler
1 yıl
kadınlara özel spor salonuna gitmemi bile istemiyor arkadaşlar götüm başım büyürmüş ama 2 yıldır bir kez kısa dekolteli dar bişey giymediğimi bile bile bana bunu söylüyor
İlişkide kısıtlanmak?