Yakın erkek arkadaşımla kankaydık ama flörte mi evriliyor acaba?

Bi uygulamadaki sohbet grubundan çok yakın arkadaş olduk uzun zamandır 7/24 konuşuyoruz ve birbirimizin en deli hallerini biliyoruz. ilk başlarda hep kanka diyoduk birbirimize konuşmalarımız da o şekildi. Artık çok nadir kanka diyo ben hiç demiyorum “kız ayarla, arkadaşlarınla tanıştır” vs muhabbetler yapıyodu onları da kesti, birbirimize baya iltifat edip güzel şeyler de söylüyoruz, grupta bizi sevgili de sandılar, 30 yaşına kadar evlenmezsek birbirimizle evlenceğimizi falan konuştuk, muck falan diyoruz ama kanka olarak mı yoksa farklı bi yakınlık mı anlamış değilim nasıl anlarım? Ona kanka gözüyle bakıyo muyum kendim onu da çözemedim çünkü başka bi kız muhabbeti yaptığında kıskanıyorm. Doğrudan da soramam ve kendisi yurtdışında, türkiyeye gelince 2-3 ay sonra falan yüzyüze görüştüğümüzde daha net anlarım ama şuanlık kestiremiyorum?(geldiğinde bana baya büyük bi hediye vercek sözü var yakın kız arkadaşa o tür bi hediye alınır mı bilmiyorum)(görseldeki konuşmada grupta sesteydik biri geldi sesi kalın güzeldi ben de böyle yazdım kıskandı sanki?)