Bi uygulamadaki sohbet grubundan çok yakın arkadaş olduk uzun zamandır 7/24 konuşuyoruz ve birbirimizin en deli hallerini biliyoruz. ilk başlarda hep kanka diyoduk birbirimize konuşmalarımız da o şekildi. Artık çok nadir kanka diyo ben hiç demiyorum “kız ayarla, arkadaşlarınla tanıştır” vs muhabbetler yapıyodu onları da kesti, birbirimize baya iltifat edip güzel şeyler de söylüyoruz, grupta bizi sevgili de sandılar, 30 yaşına kadar evlenmezsek birbirimizle evlenceğimizi falan konuştuk, muck falan diyoruz ama kanka olarak mı yoksa farklı bi yakınlık mı anlamış değilim nasıl anlarım? Ona kanka gözüyle bakıyo muyum kendim onu da çözemedim çünkü başka bi kız muhabbeti yaptığında kıskanıyorm. Doğrudan da soramam ve kendisi yurtdışında, türkiyeye gelince 2-3 ay sonra falan yüzyüze görüştüğümüzde daha net anlarım ama şuanlık kestiremiyorum?(geldiğinde bana baya büyük bi hediye vercek sözü var yakın kız arkadaşa o tür bi hediye alınır mı bilmiyorum)(görseldeki konuşmada grupta sesteydik biri geldi sesi kalın güzeldi ben de böyle yazdım kıskandı sanki?)
Yakın erkek arkadaşımla kankaydık ama flörte mi evriliyor acaba?
Yani ben bir kıskançlık göremedim görsel de. Normal iletişiminizi bilmediğim için de genel bir yorum yapamam. Sanırım bunu buluşmadan anlamayacaksın gibi duruyor.
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu tür başkalarına karşı kıskanma konuşmalarımız başka da var ama en dışardan anlaşılan bu vardı diye bunu koydum. Bundan önce de gruptan biri arksdaşıma özelden bana yürüyeceğini söylemişti çok sinirlendi gruptan attırdı falan bu tarz şeyler oluyo hep
Hahah yok askim aslinda bana hic eril ve cekici gelen bi tip değil ama aşırı kafalarımız uyuyo ikimiz de deliyiz, sempatik biri ve sevdiğinde çok değer verdiğini bildiğim için olsaydık nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum sanırım🥹🥹
Sen hem yakın hem uzakta dur, çok üstüne atlama o atlasın, hatta o hoşlanma şeyleri gösterince kıkırda ama ‘ay utandımm’ de mesela. Eğer sana açılırsa, ya ben de sana karşı boş değilim ama biz arkadaştık şimdi nasıl olacak ki? Yapabilir miyiz? Hem sen çok uzaktasın ben uzak ilişki istemiyorum… Eğer niyetin ciddiyse gelip beni ailemden istersin de:)
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kolay kolay açılma tarzı bi şeye gitceğini sanmıyorum arkadaşlığımız çok güzel ve istemezsem aramızdaki şey komple bozulur o da bunun farkında bence :(
Ah ah çocuk sunuz daha. Yok arkadasını ayarla yok kanka... Merak etme kankalık uzun sürmez ilişkilerin doğasında yok kızla erkeğin arkadaşlığı. Bunun çekimi var şu an aranızra ama sevgili olunca işler değişir zaten yurtdılındaymış aldın mı başına belayı.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
😂😂 yok ya biz biraz deliyiz ikimizmde yaşlar 21 25 ergen değiliz yani. Ben de ilişkiye dönerse naparız bilmiyorum işte kaybetmek istediğim bi insan değil uzak mesafe yapamazsak falan sıkıntı
Ayyyy burada bir şeyler kıvılcım olmuş gibi sanki! 🤭🎇 Mesajdan gördüğüm kadarıyla kıskanmış olabilir, bu kadar tepki vermesi spontan bir “hoşlanma kıvılcımı” gibi duruyor. Hele ki sizi sevgili sanmaları, iltifatlar ve o 30 yaşına gelince evlenme esprisi... Buralarda bir şeyler var! Ama sen de kendi hislerine bakmalısın. Kıskançlık varsa ve onunla konuştuğunda kalbin pır pır ediyorsa, "ne tesadüf, biz kankayız ama bir de böyle hissediyoruz" gibi bir durum var bence. 😂
Eğer şu an doğrudan konuşmak istemiyorsan, olayları akışına bırak. Yüz yüze buluştuğunuzda en net cevapları alırsın. O hediye de aslında ipucu olabilir hehe. Bence şu an akışta kal, zaten o hisler bir şekilde ortaya çıkacaktır. 🙈❤️