Gizli Üye(25-29)1 yılçünkü aşk diye dillere dolanan şey hiçbir zaman tatlı tatlı anlatıldığı kadar güzel değildi. geçmişte kavuşmak, ilişki yaşamak kaçak göçek ve daha zor olduğu için hormonların yanında bir de adrenalin vardı aşkı körükleyen. insanların şu an ki gibi kendini oyalayacak, yalnız kalsa dahi sıkılmayacak, kendini geliştirmeye adayacak imkanları yoktu. hayat basitti. insanlar normal bir canlı gibi yaşıyordu. doğ, büyü, üre, öl. mutlulardı da bir yere kadardı. böyle söyleyince nankörlük gibi gelecek ama bu kadar konfor insanları mutsuzluğa itiyor. çünkü konfor beraberinde toplumda yer edinme zorunluluğunu getirdi. insanlar ne yaparsa yapsın kendini yetersiz hissediyor. bir çok insan gelecek kaygısı içinde ve bu da cinselliği ikinci plana atıyor haliyle. herkes bir yer edinme, hayatta kalma derdinde. şu an gerek ilişkilerin çok kolay kurulabilmesi, gerek kalabalık çevrelere girilmesi ve çok fazla insanla tanışmanın getirdiği seçenek bolluğu, sosyal medyada dayatılan standart güzellik ve karakter algılarına uymaya ve uydurmaya çalışmak gibi bir çok şey aşk dediğimiz gözü kör ilkel içgüdüyü bitirdi. daha doğrusu insanlar aşık olduğuna kolay kavuşabildiği için o aşklar büyüyemiyor hiçbir zaman. aşk denilen şey daha çok özlem barındırıyor içinde biraz arabesk. kavuşamamak, çevrenin engel olması, statü farkı, maddiyat gibi bir çok ilişki yaşamanın önünde engel olabilecek durumdu aşk. insanlar ulaşılmaza aşıktı hep. şimdi konuşmak istesen elinin altında telefon, görmek istesen bile telefon. buluşmak istesen bahanen çok vs. bir de erkeklerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben bu aşık olamama durumunun. zaten o yüzden aşk ulaşılmazdan geliyor dedim. erkekler artık bağlanamıyorlar kimseye. daldan dala konup, yüzeysel ilişkiler yaşayıp geçiyorlar. aşkı başlatan her zaman erkektir aslında erkek severse o ilişki mezara kadar gider. artık seven erkek yok. bunun da sebebi dediğim gibi işte hızlı tüketim. ne derseniz deyin erkekler peşinde koştuğu, ulaşılmaz olduğunu düşündüğü kişiye aşık olur ve erkek aşık olursa bir ilişki uzun süreli olur.
42 Yorumla
Cevap sahibi1 yılerkeğin aşkı da cinselliğe kadar. cinsellikten sonra soğumayan ve başka çiçeklere gitmeyen erkek de şu dönemde nadide bir parçadır. çünkü onun da seçeneği çok. sen peşinden koştururken başkası bacakları açık bekliyor :) ne kadar idealize etmeye çalışsak kendimizi kandırsak da hayvanız bir yerde hala. iradesi güçlü, aklı selim, sadık insanlar bir elin parmağını geçmez.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Daha önce yaşadım ve sanırım insan bir kez gerçekten aşık olunca, o duyguyu tekrar bulmak kolay olmuyor. Aşk artık eskisi gibi yaşanmıyor, çünkü herkesin içinde bir korku, bir çekingenlik var. Kimse tam anlamıyla kendini kaptırmak istemiyor, çünkü geçmişte yaşadığı hayal kırıklıkları ağır basıyor. Ben de belki bu yüzden kolay kolay aşık olamıyorum. Eskisi gibi saf, karşılıksız ve hesapsız bir şey bulmak zorlaştı. İnsan bir kez gerçekten sevdiğinde, o hissin kıymetini anlıyor ve bir daha rastgele bir duyguya kapılmıyor. O yüzden aşk artık eskisi gibi gelmiyor, belki de herkes gibi ben de onu bulmak yerine sadece hatırlamayı seçiyorum.
00 Yorumla
1 yılsen aşkın dasın 70 80 yıl sonra bu topraklar da türk kalmıcak bilinçsiz türk kızları sayesinde git verileri oku aşk da kalmışsınız siz aşkın yalan şarkısı çaldı bir an kafam da gökselin neyse :)
yeni fark ettim engellemiş neden pek anlam veremedim takıldığın erkekler rahatsız oldu galiba düşük kız profili olduğunu belli etiğin için teşşekkür ederim sizin gibiler dolu sokak başı gece mesai başlamışsın keşke dans edenlere para atma butonu olsa 3 5 kemik atardım sana
cahil toplumlar helak olması ile meşhurdur :)
gök tengri kutsasın bizi :)
06 Yorumla- 1 yıl
yine kendini kandırmaya devam et ben eylencesine takılıyorum senin gibi böyle yerlerde bir beklenti içinde değilim profilime takip atıp görebilirsin verdiğim cevapları maalesef ki zekanı aşan cevaplar aşağı da sana yorum yapan erkeklere bakmıyorum uçana kaçana özelden yazıyor takip atıyor ben kimseye takip atmıyorum nadir olur alkış duyunca show kalkan sen alkış kesilince ruh sağlıgımı sorguladın iki tatlı söze sana yürümden sayıyorsan ilgisizlik den sürünüyorsun yazık kafana
- 1 yıl
ben artık konuşmaya değer biri olduğunu düşünmüyorum benim için sadece zaman kaybı bir insansın senin gibiler dolu buralar ben bu gün varım yarın yokum bir varmış bir yokmuş
haksız olduğunun kanıtı küfür etmen haksız ve piskolojik sorunu belirtisi suçluluk hata piskolojisine girdin kokusunu alıyorum
Sen vilayet yıkmayı padişahlık mı zannettin? Er isen meydana gel, avrat gibi delikten deliğe girme, hazırlıklarını yap havadis verilmedi deme. Zira soysuz vücudun yok edilecektir, bu konuda özür ve bahane bertaraftır. :)
boş bir insan için yazdığım şeylere utandım
- 1 yıl
Kim diyor sana zaten yaz diye kendi kendine ne triplere girdin ya saka gibi ne alaka gercekten, yuz bulamayinca girdiginiz klasik erkek tavirlarida ugrasamicam gercekten, ama emin ol nasil biri oldugunu gordum o yuzden soyluyorum zaten o beni sasirtiyor boyle birinin bana laf edebiliyor olusu saka gibi
- 1 yıl
sabaha kadar ağla böyle rahatsız etme beni çekilebilirsin şimdi evlenme dairesi gibi kullan sen burayı hayırlı işler aplam :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBuna ister inanın ister inanmayın arkadaşlar ama artık gecelik ilişkiler Herkesin tercihi uzun ilişki kimse istemiyor Çünkü üzüleceğinden yok korkuyor Şu an ben de öyleyim yani şimdi birini sevecen gerçekten aşık olacaksın Sonra şöyle bir gerçek var ki kimse kusura bakmasın açık açık söylüyorum tam tersini söylemeyin sizi yarı yolda bırakacak gidecek Ne oldu üzülen sen olacaksın böyle şeylere gerek var mı yok Onun için gecelik Buldun mu geceliğini tamamlayacaksın sonra başka Dallara bu iş böyle belki bana kızacaksınız Ama öyle
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, ne kadar haklısın aslında. Sanki herkes aşka biraz küsmüş gibi, değil mi? Eskiden daha mı kolaydı aşık olmak yoksa insanlar mı daha samimiydi bilemiyorum ama bazen doğru insanı bulamıyoruz gibi geliyor. Güven sorunları, hızlı tüketilen ilişkiler veya hevesle başlayan ama çabucak yıpranan duygular yüzünden mi acaba?
Bir de sosyal medyada herkesin mükemmel bir hayat yaşıyormuş gibi görünmesi, gerçek hislerin önüne geçiyor olabilir mi? Aşka olan inancını kaybetme, bence doğru insan geldiğinde koca bir kıvılcım çakacak yollarında! 🔥 Sahi, sen sence neden aşık olamıyorsun? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Çok canım yandı, canımın yanmasını istemiyorum, insanlar maskeli ve karakteri makyajlı, bana göre değil!00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılGüvensizlik ve günümüzdeki aşkların sadece yatakla sınırlı olması sorunu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Aşk yaşanacak kimse kalmamış ki artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılaşka inancım yok çünkü
00 Yorumla
1 yılAşık olmak mümkün, olabilirler.
Ben bu sitede insanları gözlemledikçe neyi gördüm biliyor musunuz?
- insan kendine değer vermiyorsa, jendini tanımıyorsa, kendine çeki düzen vermiyorsa, birşeyler başardığı yoksa ve ya buna çalışmıyorsa, emek yoksa o insandan hiçbir şey olmaz ve zaten vicdan bunu anlar, kendini beğenmez, yargılar bu sebeple o insanın ruhu emilir. Dolayısıyla diğer insanlara soğuk, güvensiz olur, yaklaşmaz, başlangıçlar yapmaz, yenilik istemez. Bu bir sorun ve burada olan çoğu insan bence böyle durumda.
12 Yorumla- 1 yıl
Güven bildiğimiz güven anlamında değil, genel olarak yeniliklere açık olmamak, normal olarak insanları tanımak, tanışmak kısmını kabul etmemek anlamında. Mesela ben de kimseye güvenmem ama bu diğer insanlarla tanışmama, konuşmama gerekirse riske girmeme mani değil. Çünkü ben kendimi tanıyorum, biliyorum eminim, durumu buna göre idare etme gücüm var
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. bulmak zor degil. buldugunla saglam gerçek bir iliski kurmak, karsilikli güven olusturmak ve bir bag kurmak agiri zor. kimse kimseyi ne seviyor, ne deger veriyor, ne önemsiyor, ne ciddiye aliyor. her sey oyun, her söz yalan, her duygu geçici, her davranis sahte, herkes bencil, kararsiz ve dandik. leş gibi bir döneme denk geldik. yani asktan, sevgiden samimi ve ciddi beklentileri olan, iyi bir hayat arkadasi isteyen, bir aile kurmak isteyen, düzgün bir iliski, güzel bir evlilik yapmak isteyen insanlarin isi asiri zor artik. bitik.
10 YorumlaEvet olamıyoruz bazen aşkla ilgili duyguların daha az yoğun yaşandığını veya insanların duygusal bağ kurmada zorlanıyor dijital dünyanın etkisi ve bireysel beklentilerin değişmesi faktörler var sosyal medya ilişkilerde yüzeysel bağlantılar kurmayı teşvik edebilirken aynı zamanda insanların derin bağlar kurma konusunda daha temkinli olmasına yol açabiliyor.
00 Yorumla
1 yılTemiz sevenleri üzdükleri için. Ben de saf sevgimi susunca üzüldüm. Gerek yok artık aksiyona
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsana duyulan aşk bana saçma geliyor. Ben zaten aşkın kendisine inanmıyorum. Karşımdaki insanda çok farklı bir şey bulacagimi düşünmüyorum.
Cinsel arzularım bile yok. Sadece bedene de aşık olamıyorum da, arzu da duyamıyorum. Saygı da duyabilirsin birine ama bende öyle yoğun duygular hisler olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKalitesiz hareketlerini görüp ikaz etmeme rağmen kendi çapında tamam yapmayacağım deyip yapmaya devam ettiği için. Hele o suratlarında hiç pişmanlık barındırmayan ben nasılsa sen yokken istediğimi yapıyorum gülümsemesi var ya çok net bir soğuma sebebi yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmak istiyor ama şartlar var.
Maddiyat gücü olmadan erkekleri sadece Anneleri seviyor artık. Hayatın acı gerçekleri bu işte. En baştaki neden bu ama başka nedenlerden var.
Yani günümüzde gerçek Aşklar bitti.00 Yorumla
1 yılEee ağacın mevsimleri hızlı gelip geçti , yaşlandı artık
Bakınca yaprağıyla dikde dursa yorgun artık
Bu misillemede yola çıkarak ne demek istediğimi anlamışsınızdır
Tükendik 🥲
Yanlışlarla tükendik00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde ki insanların aşk kavramı cinsellik. Kimse sadık kalmıyor. Konu evliliğe ilerleyince ise 40 yıl da bir gördüğümüz akrabalara gösteriş yapmak için ve herşeyin markası olsun mantalitesinde harcanan para.
00 Yorumla
1 yılÇabuk tüketiyorsunuz aşkları o yüzden. Reels kaydırır gibi her gün farklı insanlarla aynı şeyleri konuşan sonra da aynı birliktelikleri benzer zevkleri farklı tenlerde tuhlarda kovalayan insanlar sıkılır. Her bir insanla özel ve eşsiz bir bağ kurmayı denemek lazım. Önceki tecrübeler tamamen ayak bağı önyargılar. Güven duygusu zedelendiyse o da olumsuz etkiliyor tabi. Yine de aşık olmak şartlar uygunsa o kadar da zor değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBugün konuşuyosun 3. Gün yazmıyor cevap vermiyor soğuk soğuk işim var yoğunum diyor bende tamam diyip yazmıyorum bakmıyorum bir daha genelde insanlar böyle
00 Yorumla
1 yılÇünkü insanların beklentisi masum bir aşk değil. Bu güzel duyguyu hak edecek çok az insan var. Seçici olduğum için de kolay kolay aşık olamıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılGüvensizlik birazda milleti zorluyor ve oda yerini umutsuzluğa bırakıyor.
Aşık olmak iyi bir şey olmadığı için olmak istemiyor, gerek yok yani.
00 Yorumla
1 yılinsanların duygusuzluğu
benim gibi duygusal birini yıpratabilir
bir de bir olay yaşayınca 5 yıl geçse de her gün aklıma geliyor kafaya takıyorum diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşık olmak için fazla bencil ve egoistler. Akıllarındaki "muhteşem"i bulamadıkları için olamıyorlar. Çünkü akılları ne istiyorsa odur aşk onlar için. Ben oldum mutluyum
00 Yorumla
1 yılİnsanların istekleriyle uğraşmak ve para harcamak isstemediğim içinn :D
14 Yorumla- 1 yıl
Emlak işiniz bıraktık ablacım :D
- 1 yıl
Aa oo ne demek olyuor şimdi hannimefendi :D
- Aşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı.
1 yılAşık olmak için öncelikle insan tanımak gerek, sosyal etkileşim gerek. Ben yabaniyim, uğraşamam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çünkü bir insanda tüm duygularımızı yaşıyoruz sonra o insan gidince duygularda bitiyor hissetmemeye başlıyorsun aşkta gidiyor haliyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Daha bugün bu durumu sorguladım. Artık aşk diye bir şey kalmadı. Çok hızlı gerçekleşiyor her şey ve çok çabuk bitiyor
00 Yorumla
1 yılFarkındayım ve bende olmuyorum çünkü şu yaşımda anca takılmalık ilişkiker olur ve bundan dolayı istemiyorum ç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten hiçbir çift aşık değil ya da iki taraflı aşık değil biri mutlaka rol yapıyor fakat ben bunu yapacak biri değilim, aşık olamadığıma göre kimseyle işim yok gerek de yok, yapmacık iki günlük ilişkilee de bana göre değil
00 Yorumla
1 yılÇünkü insanlar artık her zaman en iyisini aramanın peşinde bir doyumsuzluk var oysa dengini bulmak mutluluktur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bilmem, şans işi galiba biraz da. Belki de doğru kişi çıkmamıştır karşıma, ondan
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Farkındalık ve erişim fazla, kendi değerimiz yüksek o yüzden sevemiyoruz çünkü benciliz.
10 YorumlaFarkındayım erkekler cinsellik peşinde çoğu. Ben iyice soğudum uğraşmak istemiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMilletin kriteri çok abi ne yaparsın. O da olsun böyle olsun şöyle olsun :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
1 yılAşk filmlerdeki gibi değil. Millet sevdiği kişinin üstüne işiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tehamüll kalmadı insanlarda ve karşı cinsi tavlamak çok kolaylaştı ssjs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAşık olunacak insan yok çünkü insanlar çok saygısız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bulaşmıyorum artık acabalar ve yaşanmışlıklar
00 YorumlaNe insan kaldı ne insanlık. Herkes yorulmaktan umutsuzluklardan bıktı artık.
00 Yorumla
1 yılAşık olmak kolay değil zamanla olur gelişir kimseye güvenmiyorum gerçek aşkı bulmak zor bu devirde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılHerşeyi cok kolay elde ettiğimiz için hıcbişeyin degeri yok sevgiler de buna dahil
00 Yorumla
1 yılAşkı kirlettiler çünkü lekesi çıkmıyor. Artık duygu yok herkes birbirini araç olarak görüyor
00 YorumlaCunku bazen kızlarda erkeklerde çıkarcı oluyor heralde
00 Yorumla
1 yılÇünkü kimse kimseye güvenmiyor veya incinmek istemiyor bu yüzden hemen soğuyabiliyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Herkes aşkı cinsellik ve karsisindakinin kendisine köle olmasini beklemesi. Aşk buna denmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılBenim aşık olabileceğim kapasitede asalette zariflikte bir kadın karşıma çıktıda ben mi aşık olmadim
00 Yorumla
1 yılher şey daha kolay elde edilir hale geldi o nedenle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDimi bende öyleyim ben âşık oldum mu hissederdim şimdi hiç âşık olamıyorum iyi oldu orası ayrida ne bilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü zihni kalbi yüreği sevdaya sevmeye müsait değil
gerçek sevda iyi yüreklere mahsustur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim inancım hala var bir yerlerde beni bekliyor. Temiz kalbim var ve eğitimli biriyim. Fakat doğru insanın çıkmasını bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşik oluncak insan mi kaldi herkes ruhsuz duvar gerek yok aşka mantik iyidir.
00 YorumlaArtık kimse kimseye güvenmiyor, herkes en iyisini arıyor ama karşına çıkanlara da ona göre davranmıyor ilişkiler bir döngüye girdi sanki
00 Yorumla
1 yılEskisi gibi etkilenmiyorum. Sevmişimdir zamanında, uğraşmışımdır. Kapıları kimseye kapamadım ama o heyecan yok artık. Ben eski ben değilim.
00 Yorumla
1 yılAltın para gösteriş jeep araba dedikodu yalan vb. istedikleri için aşık olduğumu olmam. Kendi hainlikleri gösterişlerinde kaybolsunlar amin
00 Yorumla
1 yılAynı şeyleri istediğimiz birini bulamadığım için
00 Yorumla
1 yılAşka olan inancımızı kaybediyoruz yavaş yavaş ondandır belki
00 Yorumla
1 yılZamanında oldum aşık simdi asktanda sevgidende igreniyorum
00 Yorumla
1 yılAşırı seks düşkünlüğünden
20 Yorumla
1 yılHer şeyi hallettik, bi o eksikti zaten
01 Yorumla
1 yılAşık olmaya değer biri vardı da biz olmadık..
02 Yorumla- 1 yıl
Şimdilik, evet..
Beklentiler çok yüksek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadinlar tipe baktigi icin tek tip erkek aradigi icin erkekleede ozguven eksikligi oldu artik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü ben aşka inanmıyorum 😎😎
00 Yorumla
1 yılGüven sorunu yaşıyoruz hepimiz
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler