Eşimden uzaklaşmaya başladım?

Eşimden soğumaya başladım.. yaşadığı bazı sorunlardan dolayı yaklaşık 2 aydır çalışmıyor ve önümüzdeki 1 ay daha çalışmayacak. (Sorunu sağlıkla alakalı değil) . Bunlar önemli değil ama 9 aydır evliyiz evlendiğimiz ilk zamanlar ben çalışmıyordum iş yerim kapandı ve yeni bir yer bulmam biraz zaman aldı. Daha sonrasında ben çalışmaya başladım başlarda kiraya sadece destek oluyordum şimdi kirayı faturaları her şeyi ben ödüyorum sigara parası yol parası derken eve yiyecek alacak para bile kalmıyor maaşımdan, ben asgari ücretliyim kendisi çalışırken maaşı benim yaklaşık 2.5 katımdı. Ve maaş aldığımda onun iç çamaşırına çorabına kadar düşünüyorum ama ben tüm kış işe botum montum olmadan gittim ona rağmen hala maaşımı onla paylaşıyorum. Kendisi evde tüm gün yatıyor eğer gece bulaşığı yıkayacak halim kalmadıysa bırakıp yatıyorum ertesi akşam işten geldiğimde bakıyorum hala aynı yerde bi de beni azarlıyor evinle ilgilenmiyorsun diye. Sen beni akşamları bi kuru makarnaya bırakırken utanmıyorsun ben gece işten gelip temizlik yapmadığım için mi utanayım diyesim geliyor. İşten yorgun argın geliyorum bir de kadın olarak evi idare etmenin bir ağırlığı var üstümde belki olmamalı ama yorgun hissediyorum. Eve dönünce sanki dışardan gelen ikimiz için bir şeyler yapan ben değilmişim de oymuş gibi masaj yemek hizmet bekliyor. Bir yandan da bazen ağlıyor yanımda özür diliyor falan ama yine de hazmedemiyorum bu durumu, evlenirken de ben kredi çektim süreçte elimde avucumda ne varsa sattım amaaaa hala gel gör ki ayrılmaya kıyamıyorum. Ama çok uzaklaştım içim atmıyor sanki artık. Ne yapacağım ben?

Güncellemeler
1 yıl
Diyorum ki akşam karşıma alıp bunları konuşayım ve ilişkimize son 1 ay zaman tanıdığımı söyleyeyim bu iş mevzusunu halledene kadar. Daha sonrasında artık eve bir katkısı olmazsa boşanmamız gerekeceğini konuşayım?
Eşimden uzaklaşmaya başladım?