Eşimden uzaklaşmaya başladım?

1 bucuk yıldır evliyim. Bunun öncesinde eşimle 5 yıldır birlikteydik. Eşimle tartışmak istiyorum ortada çözülmesi gereken bir sorun varsa eğer. Ama kendim söyleniyorum ve karşılık bulamıyorum. Eşim sürekli susuyor tartışma esnasında. Çok kez uyardım susma içindekileri söyle diye. Ben kendi kendime mi konusuyorum diyorum yine karsılık vermiyor. Eger haksız taraf oysa gelip gönlümü de almıyor. Günlerce konusmasam yine bir şey demiyor bana. Bir şey yokmuş gibi devam ediyoruz bir süre sonra. Çünkü nereye kadar konuşmamazlık yapabilirim ki? Sevgiliyken de biraz böyleydi bir ara değişir gibi oldu ama yine eski halini aldı. Her dediğime tamam diyor her dediğimi yapıyor evet ama aekadaslar ben duygusal destek göremiyorum eşimden. Duygusal tatmin olamıyorum. Ben kızdıgım için yapıyor gibi geliyor bazı seyleri mecburiyetten yapıyor gibi. Mesela kavgalıyız yemeğe oturduk diyelim benimle sorunu konusup cözmek yerine telefonundan bişiler okuyor izliyor. Gercekten sinir oluyorum artık. Ve ya bütün gün oyun oynuyor işten gelince bile. Normal günler de ona bir şeyler anlatıyorum böyle yapalım edelim diye ama kulagı bende değil. Ertesi gün oluyor böyle yapcaktık diyorum söylemiştim sana diyorum. Çogu zaman beni dinliyormuş gibi yapıyor sadece.

Eşimden uzaklaşmaya başladım?