Bir şeyden vazgeçmeyi bildiğin anda o şeye artık sahip olabilecek düzeye gelmişsindir. şimdi tekrar oku

Bir şeyden vazgeçmeyi bildiğin anda o şeye artık sahip olabilecek düzeye gelmişsindir. şimdi tekrar oku

Hayır, olmadı. Bir ilişkiye başladığımda her şeyi en içten şekilde yaşarım ve bir noktada ayrılık kararı aldıysam, mutlaka üzerine düşünmüşümdür. Elbette insan bazen geçmişi sorgular, acaba farklı davransaydım bir şeyler değişir miydi diye düşünür ama pişmanlık duyduğum bir ilişkim olmadı. Çünkü her yaşadığım şey bana bir şeyler kattı, beni ben yaptı. O yüzden geçmişe takılı kalmak yerine, doğru karar verdiğimi bilerek yoluma devam ederim.
Cevap
22Cevap
Bir kere oldu ya yıllar yıllar önce hala da görüşürüz ama artık ayrı hayatlardayız
Yok olmadı. Öyle olması gerekiyordu, öyle oldu. Ben hep yoluma bakarım, sevmiyorum bazı şeyleri zorlamayı veya uzatmayı.
Hayır hiç olmadı
Olmadı. Çok önemli bir sebebim olmadıkça ayrılma kararını vermem.
İnsan yaptıklarından ve yapacaklarından emin ise sonradan pişmanlık yaşamayacağını bilir.
Yaptığın yanlışın farkında olmayanlar ise eskiye dönüşün yollarını ayarlayanlardır.
Kabul edilse de edilmesede.
Gidenlere karşı ne yapalım yani genel kurul toplantısı baskısımı yapalım. 😃 Bu durumunda böyle yaşanıyorsa bizlik pişmanlık olmaz gibi. 🤔
Kendimi değersiz hissediyordum ilişkimi bitirmek zorunda kaldım. Ne aşk, ne sevgi ben mutsuzsam benden üstün değildir..
Olmadı çok rahatladıgım anlar var borç ödemiş gibi 😂😂😂
pişmanlık değilde özleme oldu ama ayrılma kararını vermeye mecburdum
Off be cok ince bı soru.. cevap versem yanarım vermesem içimde kalır 🙄
Evet severek ayrılmak koyar insana ama geçti kul oldu
Tek bir ilişkimde oldu
Onda acele mi karar verdim demiştim
Söz çok güzel!
ayrılma kararı alınmaz … Seven ayrılmaz…
Hiç pişman olmadım. Daha önceleri düşünüp acaba pişman mıdır? Üzülüyor mudur? Gibi soruları kendime sorardım. Ama artık sormuyorum çünkü; TAHAMMÜLÜM YOK.
O karara kadar çok evreden geçmiş oluyorum ve kaygılı kaçınmam bağlanan bir insanım, bittiyse bitmiştir
Güzel bir ironi aynen öyle. Pişman olmadım.
Hayır, aksine keşke daha önce ayrılsaymışım dedim
Hiç pişman olmadım
Hayır pişman olacağım şeyler yapmam
bir sevgilim olmadı ki o kararı alayım.
Direkt ilişkim olmadı
Olmuştu 1 kere.
Başlamakta vazgecmekte kolay değil
Oldu ve gitgide vurdu sonra geçti
Olmadı hep onlar bıraktı
Yaptığım hiç bir şeyden pişman olmadım çok şükür.
Oldu hatırlamak istemiyorum
Hayır olmadı
Olmadı
Olmadı çok şükür
Olmadı
Pişman olmamak için karar veririm genelde.
İlişkim olmadı
Hayır olmadı
Hepsi gerekliydi.
Karar veriyorsam neden pişman olayım olmam asla
Bir ilişkim olmadı
Hayır olmadı
Olmadı
Pişman olmam pişman ederim
Olmuştur..
Hayır olmadı
Yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?