1 yılNe kadar şanslısınız ikiz alevsiz yaratılmışsınız. Ben sizin gibi şanslı değildim bu imtihanı yaşamak istemezsiniz. Bu arada aşk ve sevmek bunlar çok farklı enerjiler herkes birini sever aşık oldum der. Ama gerçek aşk bir imtihandır ve kaderinizi değiştirir o kişiyle çarpıştırılır ve ayırılırsınız zaten o çarpışma sizin ve onun tekamülü değişmesi için gerekli olduğundan yapılmıştır. levhi mahfuzda daha ilk yaratıldığınız anda karşılıklı anlaşma ile mühürlenmiştir ilk çarpışmadan sonra o kişiyi asla unutamazsınız. Aranıza yıllar okyanuslar girmiş olsa bile telepatik bağınız hiç kopmaz rüyalarınızda sizi ziyaret eder buna katlanması oldukça zordur çünkü Ruh büyük acı çeker ve bununla tek başına yüzleşmek zorundadır. Demir yüksek ateşte bükülür. Ruhun yanarak şekil aldığı bir ateştir aşk ve bu tekamül sürecini dünya hayatında tamamlayıp bir araya gelebilen ikiz alevler çok kutsal ruhlardır. Adem ve Havva yaratılan ilk ikiz alevdi ilk sınavı da onlar verdi
05 Yorumla
Soran1 yılHmm aman Allah korusun ya ben öyle bir şey kastetmemiştim 😁 güzel güzel sevip sevildiğim mutlu huzurlu bir aşk benim istediğim 😀
- 1 yıl
Ben bazı farkındalıkları yaşadığım için bir şey diyemem. Kalbinde Allah olan insan başına ne gelirse gelsin ışığıyla o karanlıktan aydınlığa hayırlı bir şekilde erer. Evlilik aşk bunları fazla kafaya takmayın. Bende bir zamanlar sizin gibi çok takıyordum sonra aşık oldum sonra hayatım değişti sonra aşık olduğum insanın başkasıyla evlenmesiyle yüzleştim aşk sürekli insanı sınıyor hiç bitmiyor içimde o insana karşı kırgınlıklarım var ama aşk hiç bitmiyor sadece ruhun geliştikçe aşktan daha büyük bir hal alıyor ve yeniden dengelenmeye çalışıyorsun yeni kendini keşfe çıkıyorsun.
- 1 yıl
Beşeri aşk geçicidir aslında. Aşkın uzun sürmesi ona ulaşamamaktan veya yarım kalmışlıktan kaynaklıdır. İnsan zihninde bunu psikolojik olarak takıntı haline getirebilir ve bu yüzden geçmediğini düşünebilir ama eğer ulaşmış olsan bu aşk bitecekti. Yerini sevgi alacaktı ya da tamamen bitecekti bunu bilemeyiz ama aşk her türlü bitmeye mahkum. Kalıcı olursa ancak sevgi kalıcı olabilir
Soran1 yıl@Nightwalk35 kesinlikle buna katılıyorum 👍
- 1 yıl
Teşekkürler👍🏻👍🏻
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Abla bu dükkan gibi değil ya umudumu kesiyim yükseltiyim falan. Normal hayatına devam et karamsar olma ve çokta ümitli olma yani demek istediğim belli bir ölçü olsun bu dediğim her yaş için geçerli 18inden tut 50ye kadar böyledir. Tabii benim fikrim
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Artık zayıf bir ohtimaldir
036 Yorumla
Soran1 yılAma neden 🥲
Soran1 yılYok ben hala safım maalesef
Soran1 yılBelki..
Soran1 yılBilmiyorum ki ben de bilmiyorum. Anormalim bence
Soran1 yılİşte bu zamana kadar olmadığı için
Soran1 yılAslında herkesle çok rahat anlaşan anlayışlı kibar biriyim ama aşk olunca bende olay değişiyor duygu falan hissedemiyorum
Soran1 yılİkisi de var aslında ama korkular ağır basıyor romantik bir ilişki ihtimali söz konusu olduğunda
Soran1 yılKıskanç değil ama kaygılı korkulu sürekli geleceği ve olacakları düşünen
Soran1 yılAşırı zorlanıyorum daha ikinci günden kaçacak bir bahane arıyorum ve çoğu zaman bir bahaneyle bitirmiş oluyorum
Soran1 yılOoo derin mevzular 😁 ben bunları 2 yıla yakın terapide çalıştım. Çok ciddi travmalarım yok ama duygusuz ve ihmal edilmiş bi çocukluk diyebiliriz
Soran1 yılYok haklısın ben önemsiz bulmuyorum kesinlikle ve bu işin içinde olan biriyim insanı ne kadar derinden etkilediğini bizzat kendim de biliyorum ama işte bilmek başka uygulamak çok başka
Soran1 yılYa dediğim gibi o konuları terapimde çalıştım zaten. Neyden bahsetmemi istiyorsun sen
Soran1 yılÇok teşekkür ederim bu samimi yardım teklifi için ama takdir edersin ki bunlar bu kadar kolay dile dökülebilen şeyler olmuyor :)
Soran1 yılBeni kimse tanımaz ama o şeyleri dile dökmek bile aynı acıyı hissettirebiliyor insana
Soran1 yılAldım göze, anlattım, acımı da bol bol yaşadım merak etme
Soran1 yılSen başardın mı
Soran1 yılHangi konularda
Soran1 yılPeki öyle olsun:) teşekkür ederim iyi geceler 🌸
1 yılabla bence aşk hiç olmaz yaşla ilgisi yok aşkı beklemek yerine kanatlı tek boynuzlu gökkuşağı sçan at bekle ikisi de aynı gerçeklikte ve kanatlı tek boynuzlu atın en azından gtüboklu bi heriften daha güzel avantajları var ata binersin gezdirir seni uçurur falan
16 Yorumla
Soran1 yılAhahahahh 😅😅😅
- 1 yıl
@Taylant34 teşekkürler ama benim zaten düzenli gittiğim dolandırıcım var 🦄🦄
- 1 yıl
eic için teşekkürler 💞💞
- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılolur neden olmasın
00 Yorumla
1 yılBende önümüzdeki ay 33 yasina giriyorum =) iki senelik iliskim iki ay önce bitti nisanlilik döneminde anlasamadigimiz icin ayrilma karari aldim. Bende diyordum bundan sonra napacagim diye ama inan bana ben artik pekte üstünde durmuyorum.. Calisiyorum iki iste ve tatil planlari yapmaktayim birazda kendime zaman ayirmak istiyorum iyi biri cikarsa karsima neden olmasin diye tekrar bir iliski denerim olmasada sonunda ölüm yok..
13 Yorumla- 1 yıl
Abla benimde iki senlik ilişkim vardı bitti ama sonrasında gönlüme göre birisi çıkmadı 5 sene oldu ben ne yapcam
- 1 yıl
Allah korumuş diyebilir miyiz durumunuz için?
- 1 yıl
@Geologicalengineer
Benimde iki ilişkimin arası da 6 sene vardı bazen hiç beklemediğin anda karşına güzellikler çıkabiliyor.. Ben tecrübe diyorum yaşadıklarıma ders çıkarmaya çalışıyorum..
Dua et ve sosyalleşmeye çalış çık gez toz yeni şeyler öğren umudunu yitirme :)
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Aşkın yaşı olmaz zamanı dolmaz...
Umarım en doğru kişiye aşık olursun...🌹🙏🏻😊11 Yorumla
Soran1 yılUmarım 🌸
1 yılKapının ne zaman çalacağı belli olmaz benim kuzenim 41 yaşında evlendi
12 Yorumla
Soran1 yıl41 geç 🥹
- 1 yıl
İllaki biri çıkar
1 yılnormal olabilir ülkede 30 35 çıkmış evlenme yaşı 10 yıl sonra 40 görür heralde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Yavrum benim artık öyle ısrarlı kapı çalmasını bekleme. Sende adım atmalısın. Benim nişanlım 34 yaşında. Bizi tanıştırdılar 30 gün sonra nişan yaptık 😉 mayısta düğün. Bende öyle tak tak. Senin de daha zamanın var.
110 Yorumla
Soran1 yılHayırlı uğurlu olsun mutluluklar diliyorum 🌸
- 1 yıl
Hiç moralini bozma. İlk olarak erkegi iyi analiz et. Bundan sana koca olur mu? Sert karakterli olmasın. Uyumlu bir adam bul. Bulamazsan yaz bana. Elimde çok var bekar işinde gücünde. Evlendireyim seni. Delikanlı gibi. Benden sana zarar gelmez. Ama ciddiyim eğer karakterli bir kız isen? Çevremde çok bekar var aile kurmak isteyen. İşinde gücünde düzgün insanlar
Soran1 yılYani çok samimi geldin biraz güven problemi yaşamasam şimdi yazacağım bak nerdeyse az kaldı 😀 ama ben buraların insanı değilim ya beni çok çabuk kandırırlar korkuyorum ben sağol yine de 🙂
Soran1 yılBeni de tanıştırdılar ama bir türlü tam olarak kimseye tamam diyemiyorum ya duygularımı yitirdim galiba ben
Soran1 yılHayır mükemmeli tabikide aramıyorum. İnan yeri geldi mesleğim olmasına rağmen benden çok daha farklı pozisyonlardaki birine bile şans verdim ahlakına önem vererek. Ama işte insan biraz olsa kalbi de çarpsın istiyor :)
Soran1 yılKimi bulalım elindeki seçenekler neler mesela 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
1 yılCok mu önemli aşk evlilik flan... avrupaya özenin biraz ya insanlar evlenmiyor hayatını yaşıyor calisiyorlar para harcıyorlar kendileri icin yasiyorlar... ne cahil bir toplum da yasiyorum herkes evlilik aşkla bozmuş kafayı..
03 Yorumla
Soran1 yılAynen bir tek sen biliyorsun
Soran1 yılYa bi yürü git başkasına bulaş Allah aşkına senle uğraşamam gece gece 😂
- 1 yıl
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yıl34 ten bildiriyorum bu yaşa kadar olmadı bundan sonrası da umurumda değil. hayat bekarlara güzel
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okuldu atamaydı işti derken Bende geldiö 32 yaşına maalesef- ama umudumu kesmedim daha ! Nasip kısmet işi
10 YorumlaYok daha yeni başlıyor olabilirsin tam sizin yaşınızda eşimi buldum eşimle aramizda da iki yaş var. Her şeyin bir zamanı var. Gönlünüze uygun biriyle denkleşirsiniz inşallah
04 Yorumla
Soran1 yılAminn inşallah, size de mutluluklar 🌸
Soran1 yılEvet zaten olursa soruyu güncelleyeceğim aklımda o 😀
1 yılAydilge ve eşinin mutluluguna bak kadın 40 yasında hayatının aşkını buldu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşın bi engel olduğunu düşünmüyorum.45 yaşındaki komşum geçenlerde tekrardan anne oldu herkes çok geç desede o kimseyi dinlemedi neden geç olsun dedi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şeyden ümit kesilmez. Yeterince uğraş verilmemiştir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence tam guzel zaman aslinda bu yaslarda evlenmek mantıklı. Zaten onceden evli olsaydin kocam ilgisiz ne yapcam ben diye soruyor olurdun 🤭
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenmek her türlü olur problem o değil ki ben aşık olup kalpten bağlanıp evlenmek istiyorum
1 yılYaş 32 olmuş yaşlanmışsın çoğu erkek genç kadın tercih edecektir elbet birini bulursun ama o erkek hayallerindeki istediğin erkek olamayacaktır yaşından dolayı geç kaldın artık çok geç :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Yok ya ben de öyle diyordum. ama , öyle değilmiş bu işler , ben de 31 yaşındayım ve imkansız birine aşık oldum.
08 Yorumla
Soran1 yılNeden imkansız
Soran1 yılAmaaan o aşk sayılmaz ya üf 😅
Soran1 yılHangi yarışma bu ya 😀
Soran1 yılGeçici geçici bir zamanlar bana da olmuştu 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen de 32 yaşındayım benim hiç sevgilim olmadı mesela. 24 yaşındayken umudu kesmiştim şimdi görüyorum ne kadar haklı olduğumu.
00 Yorumla
1 yılÇalar çalar hatta koç başıyla kırarlar kapını... FBI open the door... You've been sentenced to life in prison for the crime of love.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.
1 yılÜzümün çöpü dersen armutun sapı dersen ev de kalırsın
02 Yorumla
Soran1 yılEvet çöpsüz üzüm sapsız armut olsa keşke 😀😀
- 1 yıl
Sen böyle dersen evde kalmaya devam et🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍
Sen umudu kestiğin anda ask seni bulur buna emin ol😃
04 Yorumla
Soran1 yılYa tam keseyim diyorum kesilmiyor da bu umut denen şey 😀
Soran1 yılÇok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılİmkansız diyemeyiz ama yaş ilerledikçe ihtimal azalıyor o da bi gerçek
03 Yorumla
Soran1 yılTüh ya kara bahtım kör talihim 😅
- 1 yıl
Nasip hep, ümitsiz olmamak lazım🌸
Soran1 yıl🌸💖
1 yılumudunu kestigin anda gelio ztn ablamm kendine odaklan yeni ortamlara gir çevre edin illa bulursun ve 32sin daha kiz sanki 50 yasindasin raad ol
33 Yorumla
Soran1 yılYa zaten yaşımı göstermiyorum hiç. Ama işte ne bilym insan geç kalmış hissediyor bazen :)
- 1 yıl
cok guzel olduguna eminim umarim hayalindeki kisiyi bulabilirsin
- 1 yıl
Ben 28 olucam Nisanda bende bekledim bekledim ama işte…..
1 yılHayır heran bulabilir inşallah 70 yasında denk gelmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılOlur kafayı takma. Seni kaybeden düşünsün önce.
00 Yorumla böyle düşünme hayat ne zaman senin karşına birini çıkarır belli olmaz
00 Yorumla
1 yılKonu aşk ise yaşın önemi yok, her an her şey olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sürekli aynı tip kişilerde arıyorsan 32 de yetmez 62 de yetmez.
00 Yorumla
1 yılkısmet hayatta ne zaman nasıl karşına çıkar bilinmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. aşka inanma cimcime, öyle bir şey yok. tam da yaşına gelmişsin bu arada
04 Yorumla
Soran1 yılAşk yoksa neyin yaşına gelmişim anlamadım
Soran1 yılAmaan bir sürü boşa zaman öldürüyorsun iki saniye bana cevap yazdın çok mu yani aşk olsun :)
1 yılbelki kapı kapı gezmiyordur artık. Kapı kapı dolaşan satıcıların yerini de internetten alışveriş aldı. Sen de en azından bir mağazalara bak yani devir değişiyor
12 Yorumla
Soran1 yılGüzel bi bakış açısı ama ben eskide kaldım galiba
- 1 yıl
Nasıl yani anlamadım
1 yılKader belki 40 kadar bekletip 40 buluşturur bilemessin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu yasa kadar kaldiysan secbirini 😅😅
A) huysuz B) soguk C) Bakimsiz D) Hepsi
07 Yorumla
Soran1 yılYaaa hiçbiri 😀😀
Cevap sahibi1 yılNasil yaaa sen simdi karisik kuruyemis tabagindaki sona kalan sari leblebilerdensin. Badem antep fistigi ya da findik olma ihtimalin yok 🙂
Soran1 yılYooo onlar değilim zaten ben kajuyum 😀 lüks çerezlerde olan varya hani
Cevap sahibi1 yılKaju yazcan mi diye ozrmellikle yazmamistim. Hemende zokaya geldin.
Cevap sahibi1 yıl🐟🐟🐟
Soran1 yılDeğişik bi eğlence dünyan var
Cevap sahibi1 yılSazan avlamayi sevdigim dogru🙂
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur neden olmasın ben 40 yaşımdan sonra çaldı kapımı
010 Yorumla
Soran1 yılİşte sizler benim tek dayanağımsınız 😀
Cevap sahibi1 yılGel biz evlenek 😂😂😂😂
Soran1 yılHaydaaaa hani sen bulmuştun yahu 😅
Cevap sahibi1 yılBuldım ayrıldım 😂😂😂😂😂
Soran1 yılAferin sana 😀
Cevap sahibi1 yılAilevi sıkıntılar
Soran1 yılİşte mesele bulmak da değilmiş, olmayınca olmuyor demek ki ya
Cevap sahibi1 yılYani olmayiinca olmuyor evet
Soran1 yılÜzücü
Cevap sahibi1 yılMaalesef yapacak bir sey yok ne yapalim?
1 yılolmaz diye bir şey yoktur olur sen bakmayı aramayı bilmen yereli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenide bi alan cikar. Ama durdukca daha yaslilar istemeye baslar
00 Yorumla
1 yıl50-60 yaşında zengin koca bul bu yaştan sonra evlenemezsin evlensende çocuk yapamazsın çocuğa yazık olur bence
01 Yorumla
Soran1 yılTamam.
Gizli Üye(30-35)1 yılAşk her zaman yaşanır, insan aşktan umudu kestiğinde yaşlanır
00 Yorumla
1 yılher şey nasip kısmet meselesi benim kuzenimde 38 yaşında evlendi 40 ta çocuk doğurdu
02 Yorumla
Soran1 yılEvet neden olmasın 🌸
- 1 yıl
O yüzden sıkma canını
Siz aşkı nasıl tarif ediyorsunuz istediğiniz ne kafanızdaki tanım ne nasıl bişey olmalı hep merak etmişimdir
00 Yorumlakesmemelisin de neden aşk kapını çalmıyor ki bu soruyu kendine hiç sordun mu
02 Yorumla
Soran1 yılÇalacak bir kapı bırakmıyorum ki. Hep kilit duvar önü
- 1 yıl
nededen kapalı bırakıyorsun kapıları ki
Gizli Üye(30-35)1 yıl31 yaşındayım benim sevgilim bile olmadı 😔
Arkadaşım yok sıfır..
32 Yorumla
Soran1 yılSevgili benim de olmadı da arkadaşın neden yok
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yıl33 üm yeni bir askabasladim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılUmudunu hiçbir zaman kesme
10 Yorumla Kesme bence daha gencsin
10 Yorumla
1 yılSizin devit zor evet. unut
10 YorumlaBende 30 yaşındayım ama hala kapımı çalmadı Yinede umudunu kesme derim
00 YorumlaNden olmasın aşkın nezaman geleceği bellimi bende mesela 32 yim ve bekliyorum gelir elbet😁
00 Yorumla
1 yılumudu kesince ne olacak :) en azından bir umuttur yaşamak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBi kadın senden gerçekten etkilniyor olsa ve sana maddi destek verse onunla yakinlaşırmısın tek şartı gizlilik olsa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılArtık biz görücü usulü maalesef
010 Yorumla
Soran1 yılNeden maalesef, bence olabilir gayet
- 1 yıl
Yani ne bilim ya 😂 belkide böyle daha iyi olucak
- 1 yıl
Senin niye olmadı
Soran1 yılBilmem olmadı yani
- 1 yıl
Hayatında kimse oldu mu
Soran1 yılİşte görücü usulü tanıştırmaları saymazsak olmadı
- 1 yıl
Anladım hakkında hayırlısı olsun o zaman 😂
Soran1 yılThanks
Soran1 yılHayır 😀
- 1 yıl
Hayırsız 😂 tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOlur olur takamyın bukadar
014 Yorumla
Soran1 yılÇok da takmıyorum ya 🤭
- 1 yıl
Takma tabi daha 32 ye gelmemişsin ☺️
Soran1 yıl32’yim
- 1 yıl
İyi belki genç çıtır bulursun 😄😄
Soran1 yılSevmem öyle 😀
- 1 yıl
Neden peki genç ler olgun hatun seviyor
Soran1 yılOnların sevgilerinin neye olduğunu biliyorum ben 😀 gerek yok
- 1 yıl
Hepsi değildir ama sevgilerinin neye olduğunu 😄
- 1 yıl
Ama %80 öyle 🤣
Soran1 yılBenden uzak olsunlar :)
- 1 yıl
Amin uzak olsunlar 😊😄
- 1 yıl
Nasıl peki 32 olmak ne hissettiriyor
Soran1 yılBilmem yani çok 32 gibi gelmiyor çoğu zaman unutuyorum biri sorunca yaşımı farkediyorum 😀
- 1 yıl
Alemsin 😄Aynen öyle bende o duyguyu yaşadım
Yok kesme o seni ummadigin anda bulur
02 Yorumla
Soran1 yılUmduğum anda da bulabilir sorun değil 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBence asıl şimdi başlıyor
06 Yorumla
Soran1 yılBaşlamıyor hiçbir şey ya :)
- 1 yıl
Aday adayı dan yok diyorsun
Soran1 yılVar ama olmuyor işte ne bilym 😅
- 1 yıl
Demek ki seni hak etmiyorlar
Soran1 yılHıh bence de ya katılıyorum bak ilk defa biri doğru bi söz söyledi 🙃
- 1 yıl
Yani. Niye kendini üzüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılKapını çaldı da sen açmadın
027 Yorumla
Soran1 yılOo hem de kaç kere
- 1 yıl
Sen içeri almazsan kapıdan döner
Soran1 yılTabi haklı ama bazen de o kapı biraz ısrarlı çalsın istiyor insan, biraz o kapıda beklenilsin biraz mücadele edilsin..
- 1 yıl
Mücadeleyi kapının arkasında göremezsin ki
Soran1 yılYoo çaktırmam ama hep gözüm kulağım oradadır. Bi kere çaldıktan sonra gitmeyi tercih ediyor hepsi
- 1 yıl
Hep gizleniyorsan demekki
Soran1 yılGizlenmek saklanmak kaçmak.. ne ararsan var 🙂
- 1 yıl
O zaman nasıl buldun ki seni? Az sa görünür olmak lazım
Soran1 yılBulsun işte
- 1 yıl
Böyle imkansızı istiyor gibisin
- 1 yıl
🤔
- 1 yıl
Şeninde gönlüne göre olsun
Soran1 yıl🌸
- 1 yıl
Nerdensin sen?
Soran1 yılNeden?
- 1 yıl
Merak sadece özel değilse tabiki
Soran1 yılBursa
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim merakın gitti mi 😀
- 1 yıl
Çok merak ettiğim şey var da sürekli yorumun altına geliyoruz
Soran1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Soran1 yılYazmam ki
- 1 yıl
Neden ki?
Soran1 yılBilmiyorum ki
- 1 yıl
Bilirsin ya bence yapabilirsin de
Soran1 yılYapamam diye değil ya ne gerek var manasında 🙂
- 1 yıl
Belki bir gereği olur insan tanımaktan zarar gelmez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu yaştan sonra aşk olmaz 🙅
012 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
İnsan gençken delidir
Deliyken aşk yaşanır
Şimdi büyüdün akıllandın
Herşeye mantıkla baktığın için aşk olmaz
Soran1 yılAma ben gençken de deli olmadım ki hiç
- 1 yıl
Yinede biraz vardır gençken
Ama şimdi çok zor
Herşeye mantıkla bakıyorsun çünkü
Mantığın kabul etmediğini sevemezsin
Soran1 yılMantık evliliği de yapamıyorum ne olacak bu işin sonu ya
- 1 yıl
Kolayı var
Mantıksa mantık
Ahlakı iyi kalbi yumuşak birini seçeceksin
O zaman mutluluk kaçınılmaz olur
Soran1 yılDenedim ama bir şey hissetmeyince de olmuyor ki. Karşımdakine haksızlık ediyormuşum gibi geliyor
- 1 yıl
Demekki daha zamanı gelmemiş ya da o hissi göreceğin kişiyi bulmanın zamanı var
Soran1 yılGelsin artık zamanı 😔
- 1 yıl
Sana bir tavsiye vereyim bunu uygula
Sabah namazını kıl dua et
Gör bak
Soran1 yılİnşallah yapabilirim, maneviyatım da zayıfladı artık
- 1 yıl
Tavsiyemi göz ardı etme
Duanın açamayacağı kapı yoktur
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah büyük vardır bir hayır Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkartsın
04 Yorumla
Soran1 yılAminnn
Cevap sahibi1 yılNerelisin Doğulu musun?
Soran1 yılEvet ama orada yaşamıyoruz. Neden sordun
Cevap sahibi1 yılBende Doğuluyum. Sadece merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYoo oluyor kesme
04 Yorumla
Soran1 yılYaa inşallah. Senin öyle mi oldu
- 1 yıl
Bende hep oluyor yaşın pek önemi yok yani
Soran1 yılEvet işte yaşla değil yapıyla alakalı
- 1 yıl
Evet öyle.
Olur olur niye olmasın
04 Yorumla
Soran1 yılÇünkü olmadı şimdiye kadar
Soran1 yılSanmıyorum ama umarım
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBu yaştan sonra bırak aşkı meşki ahirete çalış 😂
02 Yorumla
Soran1 yıl😅😅 of dur bi ya şurda iki dertlenecektim güldürdün
- 1 yıl
Buna sevindim ☺️
1 yılSende umudunu kestiysen biz napalim
10 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026