Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Yazarsam barışma ihtimali de yüksek. Ahını niye aldın çocuğun zalim kız
010 Yorumla- 1 yıl
Zalim değilim pişmanım
- 1 yıl
Pişmanım içim rahat değil affeder mi bilmiyorum
- 1 yıl
Ben onu hala seviyorum ki vicdan azabı çekiyorum
- 1 yıl
Yazıyorum şimdi çok zoruna gitti umarım affeder
- 1 yıl
Neyi
- 1 yıl
İnşallah
Gizli Üye(18-24)1 yılKendısı mı dedı benim ahımı aldın dıye, almaz ki konuşsan
03 Yorumla- 1 yıl
Evet çok büyük ahımı aldın bu sefer dedi
Cevap sahibi1 yılKonuşsan da fayda etmez ama tatlı dille konuş özür dile böyle yapmak istemezdim falan de bence
- 1 yıl
Öyle yapacam yazdım şimdi dönüş yapar inşallah
Her ne yaşanmış olursa olsun helalleşmek gerekiyor bence..
013 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Helallestik cümlem çok ağır oldu onun için bende kaç gündür vicdan azabı çekiyorum günlerim doğru düzgün geçmiyor
- 1 yıl
Aranızda ki ilişkiyi tam olarak bilmiyorum o yüzden tahminim de yok, fakat için huzursuzsa eğer yeniden iletişime geçip daha detaylı bir şekilde konuşup huzura kavuşabilirsin diye düşünüyorum çözülmeyecek ya da geçmeyecek hiç bir şey yoktur sadece empati kurabilirsen onu da anlayabilir daha doğru adımlar atabilirsin bunun sonucunda seninde için rahat etmiş olur..
- 1 yıl
Evet çok huzursuzum beni anlarsa içim rahat ederdi benim mutluluğum onun bi güzel cümlesine bakıyor
- 1 yıl
Yazdım az önce dönüş yapmasını bekliyorum
- 1 yıl
Tekrar birliktelik olmasa bile olur sevdiğim insanın ahiyla yaşamak istemiyorum
- 1 yıl
Teşekkür ederim güzel dileğin için
- 1 yıl
Biz tekrar birlikte olduk ama meğer beni aldatıyormuş saf sevgiyi hak etmiyorlar 4 yılımı aldı
- 1 yıl
Travma yarattı resmen helallik bile hak etmiyor
ben de çok ah aldım. hiç bir fikrim yok
019 Yorumla- 1 yıl
Yargılamazsaniz bişey söylemek istiyorum
- 1 yıl
Biz kavga ederken benim kadar değer vermiyorsun sevmiyorsun dedi içinden gelerek bir günaydın yazmiyorsun dedi ama yazıyordum ve bende bu laflara sinir olup keşke ölseydin diyen sevgiline layıksın dedim
- 1 yıl
Onun için travma biseydi bende söyleyince beni aynı kefeye koydu
- 1 yıl
Benim için çok şey de yapardı şimdi içim hiç rahat değil rahat uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dalıp gidiyorum
- 1 yıl
Eski mutluluğum yok şimdi
- 1 yıl
Daha ne olsun abi
- 1 yıl
Seviyorum sevdiğim adamin ahiyla kalmak istemiyorum
- 1 yıl
Umarım affeder
- 1 yıl
Ahını aldığın insanlardan öyle ce uzaklastin mi
- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
İçimden gelerek yapmamıştım
- 1 yıl
Fikir için sağ ol
Gizli Üye(25-29)1 yılHaksız bir ah sa icin rahat olsun
0148 Yorumla- 1 yıl
Haklıydı kendimi affettirdim mutlu mesut gecindik sonra aldattı awk
Cevap sahibi1 yılNeyse kendini affettirmissin ah tan sonra aldattiysa senin cabana ragmen boş ver gitsin
- 1 yıl
Öyle yapmak lazım ya
Cevap sahibi1 yılAma işte boş ver demesi kolay da uygulaması zor seven biri icin bende exin bana iyi gelmeyeceğini biliyorum ilerimiz sorunlu olucak ama bu saatte yazsa gel diye giderim boylede bir konu bu
- 1 yıl
Aynen öyle vallahi sevene zor
- 1 yıl
Benim exim iki gün önce ayrıldık bişey olsa bi durum olsa gelirim dedi konuşuruz dedi ama asla olmayız diye konuştu sonra her yerden engelledi
- 1 yıl
Mantıksız değil mi cidden
Cevap sahibi1 yılSeven erkek arkadas kalamaz bende engelledim çünkü arkadaş görüşülmüyor
Cevap sahibi1 yılSonra ben engelleyince o da beni engelledi ondan sonra engelini actim engeli acip ulasirsa amacı belli olacak (dönmek)
- 1 yıl
Yok arkadas değil derdin sıkıntın olur koşarım dedi ama sonra engelledi her yerden bu garip geldi
- 1 yıl
Engeller bir gün açılıyor mu
Cevap sahibi1 yılAma gercekten seven bir erkek arkadaş kalamaz ben ayrildiktan sonra bir kere arkadaş olarak görüştüm inan o kadar zor ki ağlamamak icin zor tuttum kendimi
- 1 yıl
Arkadaş olarak kalmak işkence gibi bişey
- 1 yıl
Sen sevmissin gercekten
Cevap sahibi1 yılŞu an sevgilisi var mesala biosundan gördüm engellemesem onun başkasıyla mutluluğununu izlicem
Cevap sahibi1 yılO iste benim kadar sevmedi
Cevap sahibi1 yılDaha bu saatten sonra birilerini sevmem cok zor olucak beni yaraladı resmen
- 1 yıl
O sana döner bence şimdiki ilişkisinde sende gördüğü değeri görmezse
Cevap sahibi1 yılYani kendimi övmek icin demiyorum ama benim kadar onu sevecek biri varsa helal olsun o kişiye
Cevap sahibi1 yıl6 ay a dogru yaklasiyor iliskisi bu saatten sonra dönmez bence
- 1 yıl
İnan belli olmaz
- 1 yıl
Öyle olmasa da
- 1 yıl
Sevgini hak edecek biri çıkar ona harcarsin emeğini tabi bu kişiyi unutursan
Cevap sahibi1 yılGerçekten beni ben oldugum icin seven biri ciksa canimi veririm ama yok yani
- 1 yıl
Böyle mi düşünüyorsun gerçekten böyle düşünen erkeklerin kalması gözümü yaşartiyor resmen
- 1 yıl
Bak ben onu menfaatsiz sevdim napti * yaptı
Cevap sahibi1 yılEvet ciddi diyorum
- 1 yıl
Yav Allah herkese kendi gibi birini cikartsin
Cevap sahibi1 yılİşte benim karşıma menfaatsiz seven biri cikmadi ve mantikli düşünende cikmadi hep beni yoranlar cikti
- 1 yıl
Çıkar inşallah karşımıza bir gün o mutluluğu yaşarız
- 1 yıl
Uzenler de üzülsun
Cevap sahibi1 yılİnsallah ne diyim bende de eger suc varsa cezami cekmeye raziyim ama ben hep yorulan üzülen taraf oldum yani
- 1 yıl
Yav kardeşim ne suçun olacak böyle üzülüyorsan
- 1 yıl
Bazen bazı sevgiler insanlara fazla geliyor biz bunu görmüyoruz
Cevap sahibi1 yılİste tamam genede diyorum yani vicdanım rahat
Cevap sahibi1 yılYa sevgi fazla geliyor cunku zamaninda bunu kullanip atmislar artik duygularini kaybetmis ve herkesi oyle saniyorlar
Cevap sahibi1 yılYani beni gerçekten menfaatsiz seven biri olmadı bir kere ya
- 1 yıl
Ehh ben istiyorum ki öyle bir dert yaşasın ki dermanını benim yanımda bulsun o zaman gülecem onun üstüne
- 1 yıl
Bak ne yapacaz bana nasıl gelirsen sana öyle gelirim kuralını uygulamak
Cevap sahibi1 yılBide nerde mantıksız insanlar var hepsi beni bulur yani tanışmışız daha 1 ay olmadan evlilik konusu bir dur bi tanışalım belki benim psikolojik sorunlarım var hadi onuda gectim 1 sene içinde evlenelim diyenide gördüm ceyizin hazır mı yok degil eee beraber aliriz Çeyiz dogru evlilik marketten alışveriş yapmak Şu an en sade sekilde İstanbul'da evlenmeye kalksan gene 500 bin tutuyor zaten ev kiralıcan 100 ona gidiyor depozito falan
Cevap sahibi1 yılBen o dedigin bana nasil gelirsen sana oyle gelirimi yapamiyorum içinden gelicek insanin. İnsan kullanmayı sevmiyorum
- 1 yıl
Oha bi ay gecmeden nasıl evlenmek istiyorlar
- 1 yıl
Ya kardeşim seni anlıyorum bak zaten icimizden geldiği gibi yapınca böyle oldu
- 1 yıl
Düğün yapilmayadabilir yaaa amannn
Cevap sahibi1 yılOzaman yanliz yasayip yanliz olucez napalim
Cevap sahibi1 yılİste sende mantikli insansin bak dugun olmasa da olur diyorsun helal sana
- 1 yıl
E tabi abicim çokta gerekli değil onun yerine daha kaliteli şeylerde yapılır gider insan güzel güzel evlilik fotoğraflarıni çeker falan
- 1 yıl
Düğün hani zor artık bu devirde bana göre
Cevap sahibi1 yılSenin yaşını cok merak ettim yaşın büyük olmalı
- 1 yıl
Yok ne büyüğü 18 im ama aklım olgun
- 1 yıl
Zaten ben de olgun sandığım bi ergenle çıkmışım onun derdi var üzerimde
Cevap sahibi1 yılValla helal olsun bu düşüncelerinle dedim ki bu herhalde 25 falan var
Cevap sahibi1 yılSeni kaybeden kisiye yazık olmus hiç üzülme sen
Cevap sahibi1 yılBu yasta boyle mütevazi olan biriyle birlikte hersey basarilirdi seni kaybetmis
Cevap sahibi1 yılSen bence birazdaha senden yasca buyuk erkeklerle gorus
- 1 yıl
Boyle mi düşünüyorsun gerçekten
- 1 yıl
22 yaşındaydı o
Cevap sahibi1 yılBirde evlenince mutlaka cocuk yapmak gerekiyormuş senin bu konudaki düşüncen ne bunu da cok merak ettim sen ne dusunuyorsun bu konuda
Cevap sahibi1 yıl22 yasindaki biri normalde senin yasitlarina gore aldatmaya meyilli cok olmaz gerci her yasta kisi aldatiyor ama yani genelde 20 altindakiler daha cok aldatiyor
- 1 yıl
Bak sana açık açık söylüyorum ben eski münasebetim olan insana demiştim ben çocuk yapmam doguramam diye ona göre dedim dedi ki vaktinde düşünürüz bunları
- 1 yıl
Bu senin bana verdiğin sevgiye ihanet etmem deyip ben öyle değilim deyip yapan biri çıktı
Cevap sahibi1 yılBirde sende farkettigim senin de inancin kirilmis sana birsey dediğimde gercekten böylemi düşunuyorsun diyorsun hep evet ben bu yapida bi insanim sorup durma 😀
- 1 yıl
Kırıldı abi kırıldı nasıl kırılmasın beynimizi...
- 1 yıl
Psikolojiyi bozup defolup gidiyorlar
Cevap sahibi1 yılCocuk konusunda bende ayni fikirdeyim valla
Cevap sahibi1 yılCocuk istemiyorum ve senin gibi baştan soyluyorum sonrada çocuksuz evlilik mi olur cevabı geliyor
- 1 yıl
Senin istememe sebebin ne ben kadınım o yorgunluğu çekmek istemiyorum diye
Cevap sahibi1 yılBenim istememe sebebim eşimle beraber birbirimize daha iyi odaklanmamız ve rahat bir yasam sürmek istiyorum zaten sartlarda ortada biliyorsun
- 1 yıl
Uzun bi süre çocuksuz yapılabilir
- 1 yıl
Sonra olacağı varsa da olur
Cevap sahibi1 yılEn azindan ısrarcı değilsin
Cevap sahibi1 yılSenin gibi birileri neden benim karşıma cikmiyor
- 1 yıl
Yok ne ısrarı benim korkulu rüyam kendimde o cesareti bulmuyorum bi gün o cesaret gelirse eğer
- 1 yıl
Senin işle ilgili streslerin var sanki
- 1 yıl
Hayat adil değil ondan çıkmıyor
Cevap sahibi1 yılHahaha iyi anladın be sana helal olsun evet biraz var
Cevap sahibi1 yılHangi sehirdesin belki ondan cikmiyordur
- 1 yıl
Siirtteyim ben
Cevap sahibi1 yılBundanmış ben İstanbul 😌
- 1 yıl
Şehirle alakalı değil de aileyle alakalı diye düşündüm 😅
- 1 yıl
Herkes ailesini yansıtır
Cevap sahibi1 yılYa zaten öyle ama genede sehirin ufak bir etkisi var
- 1 yıl
Olabilir ya
Cevap sahibi1 yılValla sansimiza
- 1 yıl
Nasibim de biri varsa onu bekliycem
- 1 yıl
Dört yıl boşa gitti zaten ilerisi de gitmesin
Cevap sahibi1 yılO kadar haklisin ki 4 yıl cok ciddi bir sure
- 1 yıl
Tabi öyle kullanıp attı Allah ona dert ustune dert yaşatsin sevmeyi bırakmış olsa bile sıkılmış olsa bile bir insan aldatıp bunu yaşatmaz çekip gider rezildir işte adam diye ortalıkta geziniyor
Cevap sahibi1 yılAldatmak cok ezikce bir hareket cocukluktur bence, sana olan ilgisi gittiyse karsisina seni alip derki ben artik seninle yapamiyorum duzgun bir sekilde ayrılır, bende eski sevgilimle fikir ayrililiklarimiz yuzunden ayrildik ama duzgunce konuşup ayrildik yani
- 1 yıl
Öyle valla ezikce çocukça
- 1 yıl
Vallahi bilmiyorum ben ne yaşadım
- 1 yıl
Çok manipüle edildim bunu anladım
Cevap sahibi1 yılManipule edilmek cok kotu birsey
Cevap sahibi1 yılBenimde başıma ufaktan geldi insanı ağır yaralıyor
- 1 yıl
Öyle öyle bu şeytanın yardımcıları var ya öyle kafası şeytan gibi çalışıyor hemen yalan söyleyebiliyor
Cevap sahibi1 yılYalan söylüyolar birde çok profesyoneller doğruyu anlamana rağmen yanlış düşündüğünü düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılYani o haklı sen haksız yanılmışsın gibi oluyor
- 1 yıl
Zaten öyle bir konuşuyor sanki normal bişey yapmış *
- 1 yıl
Bana bi de Eyşansin demişti ergen bi aralar hahshshdhd
- 1 yıl
Çevresi berbat bunun insan tanıştığı kişinin arkadaşlarına bakacak aslında
Cevap sahibi1 yılAynen öyle arkadasini soyle bana sana kim olduğunu söyleyim, uzum uzume baka baka kararir
- 1 yıl
VALLAHİ O KADAR DOGRU CUMLEYMİS Kİ MEĞER YAŞANDI BİZZAT
Cevap sahibi1 yılBu hataya bende düştüm merak etme yalnız değilsin biri vardı hiç beğenmiyordum onu gittim onun yakın arkadaşıyla sevgili oldum m*l gibi yani bu lafı bile bile gittim onunla oldum farklı birseyler bekledim aynisiydi
- 1 yıl
Demekki onunla ciksaydin aynı şeyi yaşayacaktin bu yaşadıklarimiz umarım bizi akıllandirir
Cevap sahibi1 yılYani evet ikiside ayni ama sadece tip farkli 😂
Cevap sahibi1 yılAyrıldıktan sonra asıl benim arkadaşım olan bana sulandı zaten merak etme olayları verdiği tepkiler mimikler bile ayniydi ama bende final de ikisinden de kurtuldum ikisini de engelledim tek taşla iki kuş 😂
- 1 yıl
Ya kaşar insanlar bi gitsin ya valla billa
- 1 yıl
Bende artık tipe bakıcam karakteri düzgün dedik deccal çıktı awk
Cevap sahibi1 yılHahaha ama sana bir tavsiye tipe bakarsan daha da deccal cikar
Cevap sahibi1 yılGerci ben tipe fizige takılmadımda ne oldu, tofaşın içinden ferrari motoru cikti 😂😂
- 1 yıl
Yinede yinede insan standartlarını unutmasın
- 1 yıl
Zaten önce karakteri oturmuş insan olsunda
- 1 yıl
Arabacı erkekten olmuyormuş bunu da anladım piyasaya dönmek istedi herhalde yapamadı ciddi
Cevap sahibi1 yılBende arabacıyım ama piyasa huylarım yok mesala benim arkadaslar caddeye inip bpden 5 kere dönüyorlar kendini göstermek icin
- 1 yıl
Bak bu çocuğun ailesi muhafazakar benimde öyle Allah'tan dileğim onu ailesine rezil edecek şeylerin yaşanması gerçi bu uyanık kendini koruma altına almak için herkesi satar
- 1 yıl
Yani piyasa yapınca bi halt olmuyor ne bu piyasa sevdası karı kız sevdası
Cevap sahibi1 yılDoyumsuz demekki
- 1 yıl
O dört lastiği patlatmak nasıl fikir sence
Cevap sahibi1 yılKafana göre valla ben bisey diyemem bu konuda
- 1 yıl
Niye ya fikir ver
- 1 yıl
Bi sabah kalksa baksa o halde ne güzel olurdu
Cevap sahibi1 yılYapma bence
- 1 yıl
Niyeki
Cevap sahibi1 yılboş ver ya sana yakışmaz o allahindan bulur 4 sene seni kullanıp atmış
- 1 yıl
Bulur demi inşallah
Cevap sahibi1 yılBulur bulur merak etme er ya da gec hak yerini bulur
- 1 yıl
AMİNNNNN
- 1 yıl
Bi de görsen eski sevgilisi keşke ölsen demişti kaza geçirdikten sonra ben ona iyi geldim 4 sene boyunca karşılığı bu oldu şimdi bu rezil erkek değil mi
Cevap sahibi1 yılTabii rezil erkek yazık
Cevap sahibi1 yılBen biriyle sevgili olunca max 1 ayda çözüyorum onu ilerisi olmayacaksa kırmadan dokmeden güzelce ayrılıyorum bosuna oyalamaya gerek yok
- 1 yıl
Aynen abi madem korktun yapamiyacaktin ne diye oyaladin
- 1 yıl
En azından sen bilip yol veriyorsun
Cevap sahibi1 yılNapayim yani oyalamaya gerek yok
- 1 yıl
Bi de bu önce çok peşimden koştu başta ben istemiyordum sonra öyle böyle olduk böyle bişey de varmış erkeğin önce istediği ilişki kızın hüsran olmasıyla bitiyormus
- 1 yıl
Gerek yok tabi
Cevap sahibi1 yılAslinda tam tersi diyolarda erkegin istedigi iliskide kiz daha cok mutlu olur diye de
- 1 yıl
Öylede ben bişey anlamadım bu işten
- 1 yıl
Aman 4 seneye unutacam bende
Cevap sahibi1 yılSenin sansin
- 1 yıl
He ya şansızım biraz
- 1 yıl
Çıkarttıgim insanları gidip eklemiş abi gördükçe eskiden yavsadigi kızları eklemiş ağlıyorum madem boyle kardeşim ne diye beni yanında tuttu anlamıyorum
- 1 yıl
Hakkımı helal etmiyorum sevgimde haram olsun tertemiz kızdım diye kullanildim
- 1 yıl
Allah'ın cezası yalancı güzel kardeşim psikolojimi bozdu Allah'ın belası
Cevap sahibi1 yılGecmis olsun ne diyim
- 1 yıl
Bu uygulama küfürleri düzeltiyor hahshshhx
- 1 yıl
Güzel kardeşim nedir ya jsmsmsmjx
- 1 yıl
Yazmış az önce baktım ben sana ihanet etmedim diye içini dökmüş belki buraya kadardı demiş
- 1 yıl
Tekrar olmak istiyormuş 1 hafta sonra döndü sebebi ne dedim özledim dedi
1 yılaradan 2 3 ay geçsin öyle yaz
07 Yorumla- 1 yıl
Yazdım
- 1 yıl
şu an
- 1 yıl
İçim rahat etmiyor yoksa
- 1 yıl
cevap verdi mi
- 1 yıl
? Bunu attı
- 1 yıl
Yazacam şimdi güzel bi dille hissettiklerimi
- 1 yıl
hafi bakalım kolay gelsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım ya, içinin daralmasını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Geçmişte yaşanan şeyler bazen peşimizi bırakmıyor işte... Bence eğer sevgilinle hala konuşabileceğin bir ortam varsa, onunla dürüstçe hislerini paylaşabilirsin. Ah mevzusu ağır gelebilir ama en azından ona kendini nasıl hissettiğini, pişman olduğunu ve iyi dileklerini iletmekten zarar gelmez bence 💕 İçin rahatlar, hem de biraz olsun yükünü hafifletirsin! Onun da cevabına göre hareket edersin. Kim bilir, belki arayı düzeltmek için güzel bir başlangıç bile olur 💌 Ne dersin?