Ama sadece rahatlamak ilk ayrılırken aklına gelenleri demediğin için birikmişlik duygusunu yok etmekse sevgi aşk değilse? İçinizi rahat ettirmek adına yazar miydiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ezikliktir evet
Yazmazdım tam tersim umrumda değilmiş gibi davranırdım. Yazsan unutamadığını düşünecek
Zaten şu an kızla beraber yani bir yanım söyle ne düşünürse düşünsün diyor ama bir yanım kaç aydır yazmamissin dayanmişşın yazma diyor
Yazma yazma
Sen hiç yaşadın mi böyle bir durum
Yok yazmayacam
Ben sonradan bir şey soylemem ayrılırken içimi döker öyle ayrılırım şunuda deseydim keşke diye pişmanlık duymamak için
😪 işte ben bunu yapamadım keşke yapsaydım ya da daha 1 ay geçmemisken ayrılmaya ama şu da var biz daha ilk bu konuları konuşurken ayrılmaya niyetlenmisti o günü o da bir kızdan şüphe ettim çıkart dedim çıkartmadı o gün oldu ne olduysa zaten sonrada kızla sevgili oldular
İlk ayrılırken her şeyi konuştuk ama ben yine tam duygularımı yansitmadım yüzeysel gitti daha derinden bir kaç mesaj atacaktım yazmadım şu an hiç yazamam zaten
Yazdim ya bemde satır satır ama umursamadi
Ne yazdın ama ben aşığım dön deyip yalvarmayacam bitirirken demem gerekenleri demedim onları diyecem
Ya bana ne kadar haksizlik yaptigini anlattim hemde defalarca ama umursamadi
Srfsiz şu an mutlu mu
Ya zaten baskasi icin terk etmisti, Şu an onunla birlikte
Off aynı şeyleri yaşamışız ne zamandır birlikteler peki kaç aydır
Ağustos sonu. Ama ben bilmyodum bunu ve ekimde ogrendim, ben tesadufen ogrenince heryerden engelledi
İnşallah o kız da ona nasip olmaz
Seninle kaç sene çıktı ya da ay
2 yıla yakın
Amin amin amin
İnanmıyorum yaa
🤮🤮🤮🤮🤮
Benimle 5 aydı çokta bir şey yaşamadık bulunmadık bile uzaktık bulusacaktik beni oyaladi ama oyaladi başkası bulunca beni köşeye attı hakkımı helal etmiyorum belki de hiç sevmedi bilmiyorum
Inan benimkide beni sevmemiştir.. dogum gunumde başkasını buldu. Benimde hakkim helal degil elbet eden bulur
Madem sevmiyorlar neden seviyor gibi davranıyorlar neden tutmayacaklari sözleri veriyorlar da dürüst olmuyorlar? Seni ailesiyle tanıştırdı mi hiç
Evet tanıştırdı hatta evlenmek istyodu
Bana işte annemle ev konuşturacam görüştürecem falan dedi evlenecekmjsiz ciddiymişiz gibi davrandı ama düşünsene insan hiç mi merak etmez yan yana gelip kokusunu yüzünün ayrıntılarını oturuşunu kalkisini sevmeyen insan bile merak eder ya o hiç merak bile etmedi başka biri buldu diye mi yoksa belki de abana karşı duygusu yoktu varmış gibi davrandı inan insan anlayamıyor her dakika konuşmak istiyor yazmak sesini duymak eee o zaman neden bunları istediler oynadılar işte
maalesef eden bulmuyor şu an sevgililer ve gayet mutlular kızı annesiyle birlikte tanıştırdı
Al işte 😂😂😂 ulan orspu çocuğu bunlar cidden ya
Vallah bilmyorum hiç sevmemiş olabilirler bilmyorum, ama Allah’in adaletine inanyorum, adalet tecelli ettiginde buraya yazicam:)
Tamam bende bu yorumu silmiyorum eğer olurda bir gün dediğin olursa bende buraya yazacam ama şuanlım hiç öyle gözükmüyor🥲
😘😘
😍..
yazdığın anda hala beni düşünüyor der
Böyle düşünmesi de bir taraflarını kaldırır muhtemelen
Yazmazdim bitmiş gitmiş
Yazma yazma
Yazmadım kendimi tutuyorum zaten ama yazmasam da hiçbir şey kazanmayacam yazsam da kazanmayacam onun için şu an etkisiz elemanim
Eziklik
Sırtın midemi bulandırdı
Ağlayabilirsin
Gerçekten ciddiyim ama midem kalktı
Çokta skimdeydi
evet