10 ay önce 3 senelik ilişkim bitti aramıza 3. Bir şahıs soktu bende herkesin yaptığı gibi onu ardımda bıraktım bu olay ameliyat olacağım günün gecesinde gerçekleşmişti önceliğim sağlığım olduğu için ilk zamanlar çok üzülmedim ama zaman geçtikçe bu duygu bende çok ağırlaştı o sıralar sağlıksal sorunlar yaşadığım için pek ses etmemiştim ama tam şu an ona yazıp içimi dökmek istiyorum bu istek hiç gitmiyor sizce ne yapmalıyım?
İçini dök
İçini dökme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkolar önemsemiyor amaan diyor azcık vicdan yapar gibi olur sonra boşverir sende keşke yapmasaydım dersin boş ver ya da 2. Bir görüşüm var ndnsjsksks içinde kanser olacağına anlat ona dert olsun
Bonibomcuuuk karar ver ya hangisini yapayım ama 2. Şık bana daha yakın geldi durduk yere kanser olmaya gerek yok değil mi jsjshash
Onunla geçirdiğin vakitler değerliyse ve seni affedilmez bir şeyden kırmadıysa al karşına adam akıllı konuş sen bunları şunları yaptın bak ben kırıldım de böyle olmalıydı de önemsemezse de onun kaybı yoluna bak devam et kimse senden değerli değil herkesten daha iyisi vardır devam et yoluna
Onunla geçirdiğim her an çok kıymetliydi benim birşeyler oldu kötü ayrıldık ben yazıcam galiba ya teşekkür ederim bu arada
Dedi ki umursamazsa amaaan sana mı kaldım ben senden de daha iyisi var
Zaten onunla tekrardan bir ilişki başlatmak için yazmıycam sadece beni ne kadar kırdığını anlasın ve bende rahatlayim diye yazıcam hem en kötü karar kararsızlıktan iyidir ya ne olacaksa olsun artık
Mantıklı
Yazmak istiyorsan eğer yaz bence içinde kalmasın en azından
Yemin ederim bende de öyle şu an içimi dökmek istiyorum ama bana çok kötü şeyler yaşattı
Bana da çok kötü şeyler yaşattı bence içimizi dökersek rahatlarız ben buna inanıyorum normalde gururlu biriyimdir ama gün geçtikçe daha fazla üzülmemek için yazsak iyi olur sanki
sakın yapmayın umrumda olmuyor aynısını ben yaptım neye değdi diyin hiç birşeye
@iremmmnyrr insanı rahatlatmıyor mu bu durum yani yazarsak ne kaybederiz ki olmayan birini kaybedemeyiz zaten değil mi?
daha da sinir oluyorsun
@iremmmnyrr kafamı karıştırdın kız 🥲
düşünsene karşındaki gram önemsemiyor sen ise o esnada onun sana yasattiklarini anlatıyorsun benim çok sinirlerim bozulmuştu insan üzülür biraz ya bu kadar öküz olmaz
@iremmmnyrr abi çok kötü ya bide bunu yaşama durumu da var erkekler kapatılsın ya
gerçekten kapatılsın hepsi bulsun karşılığını
@iremmmnyrr ay amiin
Bence icini dökme kendini bir halt sanmasin
Bunu da düşündüm ama bu duygu bende ağırlaştıkça sağlık sorunlarım başladı kalbim ağrıyor hep ona yazarsam rahatlayacağıma da inanıyorum kafam çok karışık
Ozmn yaz sonunada sey yazarsin zerre umrumda degilsib ama yazmasan daha iyi 10 ay olmus
Haha sonunda kesin derim zerre umrumda değilsin diye
B şıkkı
Neden peki?
Dene