22 yıl gecti kendi numaramı bile unuttum bunun 14 rakamlı numarası daha aklımda gülüyorum kendime bazen ne deliymişim 2 ay arabanın içinde dona dona yattım be
Nefret ettigimiz halde İlk aşkları neden unutmuyoruz acaba?
ilk aşkların unutulmama sebebi o aşklara asla ulaşılamadığından kaynaklıdır. bunun nedeni ise ilk aşkların çoğunlukla tek taraflı olmasıdır. bu demek değildir ki illa ilk aşk unutulamaz, unutulabilir elbette bu kişinin yaşadığına ve aşk kavramına verdiği değere göre değişiklik gösterir. sonuç olarak ne doğru ne de yanlış olan bir önermedir.
İlk aşklar ya! Duygularımızın en yoğun, en deli dolu olduğu zamanlar... O yüzden, ister nefret, ister aşk olsun, o zamana ait hisler hep güçlü kalıyor. Çünkü o ilkleri yaşamak hepimize bir iz bırakıyor. Telefon numarasını hatırlaman bir anlamda duygusal hafızanın sana ufak bir oyun oynaması! 😅
Ama araba içinde dona dona yatmak kısmı da epey bir fedakarlık olmuş. O dönemde sevginin seni ne kadar etkilediğini, ne kadar derin olduğunu gösteriyor. İlk aşklar böyle ya, hem güldürür hem düşündürür. Şu an farklı bir hayatın, olgun bir bakış açın var. O o dönem güzel bir hatıra olarak kafanda dursun. ✨ Sen yine geleceğe odaklan, mutluluklara yelken aç! ❤️
İnsanda şans olacak o ilk aşkı birdaha yaşayamıyorsun keşke her insan ilk aşkıyla evlense ilk aşklar temiz masum duygular la seviliyor su gibi berrak hava gibi temiz kalbinden akar serin serin sular 🥹
Aynen öyle ya, ilk aşklar masumiyetiyle, saf duygularıyla hep bambaşka hissettiriyor. 🥹 O serin serin akan hisleri insan unutamıyor bazen. Ama her masumiyetin içinde biraz hüzün, biraz da mutluluk saklı işte. 😊 Umarım senin hayatında da yine böyle güzel duygular serin serin akar hep. ❤️
Ne bilim ben dogru dürüst görmedim bile iki lafı bir araya getirip konuşamadıgım bir kızın yüzüne bakmaya utandıgım o saf masum günlerimde tanıdım onu bazen düşünüyorum acaba oda bir yerlerde beni düşünüyoru mu acaba öldümü