Birkaç gün önce onu gördüm ve asla aklımdan çıkmadı unutamıyorum sanırım hani tek onda böyle oluyo
3 ay
Birkaç gün önce onu gördüm ve asla aklımdan çıkmadı unutamıyorum sanırım hani tek onda böyle oluyo
Cevap
2Cevap
Çünkü her ilki onunla yaşarsın ve bu insanda sağlam bir yer tutar
Ya öyle bişey yaşamadık sevgili bile olmadım ama ona rağmen unutamiyorum
İlk aşkın değil mi sonuç olarak? Bu da bir şeydir bence
Evet gene onu saf şekilde sevmiştim onu görünce olan kalp atislarin vs olsun sevgililerim de bile böyle hissetmedim o üzüyor ama çocukla da olamayız imkansız birisi
İlkler asla unutulmazdır işte. Ben de kendi ilk aşkımı unutamıyorum mesela, ama senin aksine ben onla çok şey yaşadım
Ya tabii herkesin kendi ilişki durumu farklı ama nasıl olucak ki o zaman mesela ondan sonra hoşlandım kişiler tabii oldu ama aşığım diyemiyorum
İşte ilkine olan aşkın hepsinin önüne geçmiş ve yolları tıkamış. Aynısını ben de yaşıyorum şu anda. Kimseye aşık olamıyorum, flört edemiyorum ilk aşkımı unutamadığım için. Aklımda birisi varken başkasıyla olmuyorum. Bunu sana da tavsiye ederim. Onu unutana kadar başkasıyla olma ki, yeni biriyle olduğunda ona gerçekten aşık olabil
Ama ben onu unutamam ki yani çocuğun aslında karakterini bilsem neyse ama çocuk bana bi kötülük yapmadı o yüzden soguyamiyorum çocuktan hani arkadaşlarım diyor mesela çok yakışıklı değil tamam bazen bende öyle diyorum ama niye unutamıyorum ki
Yeni birine aşık olmak istiyorsan unutmak zorundasın. İlkine geri dönmek istiyorsan, birisiyle ise bekleyeceksin ve hiçbir şey yapmayacaksın, değilse de tüm cesaretini topla ve duygularını aç ona
Ben ilk aşkıma defalarca açıldım çocuğun istememe sebebei çok farklı ve haklı aslında ama onu görünce olan hissin geçmiyor bide hep hayatımda olcak birisi maalesef
Seni istemiyorsa yapacak bir şey yok, yoluna bakmak zorundasın. Rızası birliktelik olmaz
Bende öyleyim bi de her gün gördüğünü düşün ruhuna bıçaklarken saplanırken sen sadece izlemekle yetiniyorsun bakmakla
Her gün nerde görüyorsun kii
Üni
O daha kötü benimki çocukluk aşkımdi ve imkansız birisi
Ayni siniftayiz😕 bitnesine 2 yıl var ve duvarlar ustume geliyor yani cok zor
Sınıftan sevgili pişmanlıktır benimde arkadaşım öyle bi hata yaptı:(
Harbi yemin ederim öyle
Çok kötu ya
Nasi atlatti arkadasin ben cozum bulwmadim
Valla o da bulamıyor yeni ayrıldılar bide hani Allah affetsin çocuğun tipi çok kötüydü ne buldum diyorum ama sevince seviyor ne kadar tavsiye versen zor biraz yanlış tavsiye olcak ama birini unutmanın en kolay yolu başkasıyla konuşmak bence tabii kimsenin kalbini kırıp duygusuyla oynamadan
Ben ayrilali yedi sekiz ay oldu hala ayniyim
Çirkin degil de bende yari yolda birakti yani karısıkti
Ustune engelleyim
"*engelledi beni
Sizin baya olmuş aynı sunifta unutmak zor ama bence başkalarını şans vermeyi dene ona ait herşeyi sil yaşadınız iyi günleri değil kotu setleri hatirla
Iste gönlümden istedgiim biri yok maalesef sadece iliski icinde iliski kuramam kimsenin hakkina giremem bu sekil
Yani görüyorsun sesini duyiyosun ama doyasi yasamiyosun doyasi gidemiyosun icinden geldigince ozgur olamıyosun
Yani o zaman sana onercem şey sürekli beynini başka şeye meşgul et mesela o gün ders çıkışı eve mı yurda mi gidiyorsun bilmiyorum mesela yalnızken düşünüyorsan olabildince yalnız kalma ya da ne blim dizi falan izle kitap oku bunlar kafanı dağıtır zaten düşünmeye düşünmeye unutursun
Aynn haklisin canım bilmiyorum ya tekrar birini sevemeyecegim gibime geliyor gönul bu ama yani bana saygisiz davransigini ayıp ettigini biliyorum bunlari unutmamam lazim
Aşkım hiç olmadı benim
Soruna gelince ilk olduğu icin
Öyle evet ama insan hiç sogumaz mi çocuğu hiç kotuleyemiyorum bilr
Valla ya dün gibi hatırlıyorum
Demek ki çoğu ksii de var bu
Mutlaka vardır o heyecanı hatırladımda şimdi ne güzeldi ya
Evet çok farklı oluyo maalesef
kim olduğunu bile hatırlamıyorum
Böyle olmak isterdimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk aşk kafaya kazınıyor çünkü ilk kez böyle yoğun duygular yaşıyorsun, kalp ilk defa “update” alıyor resmen 😅 Hele kapanışı tam yapamadıysan, yarım kalmışlık da eklenince beyin dönüp dönüp onu oynatıyor 🎞️
Onu görünce tetiklenmen çok normal, bu unutamadığın anlamına değil, duygunun hâlâ işlem görmediği anlamına geliyor 💔 Konuşup vedalaşsan mı, yoksa kendine yeni anılar mı biriktirsen sence hangisi sana şu an daha iyi gelir? 💭💕