Biri var. İlk aşkım kendisi. 25 yaşıma giriyorum ve onu 19 uma girdiğimden beridir tanıyorum. Sanaldan tanışmamıza rağmen çok güzel bir ilişkimiz vardı. Sesi, gülüşü, yüzü, ilgisi, ansızın araması, kalbim demesi, beraber telefonda uyuyup kaldığımız zamanlar ve daha fazlası... 21 yaşımızda çıkmaya başladık, her şey çok güzeldi. Ama güzel şeyler sonsuza dek sürmezmiş. Yollarımız ayrıldı. 2 sene sonra bile buldu beni, yazdı. Hala iletişimdeyiz. İkimizde birbirimizi unutamadık, hala konuşuyoruz. 6-7 sene oluyor. Neden bilmiyorum. Ben kimseyi böyle sevmedim, sevemedim. Onu asla unutamadım, unutamıyorum, unutamicamda.
İlk aşklar neden unutulamaz? Konuşmak isteyen başkaları da oluyor. Ama içimden kimseyle konuşmak gelmiyor.
Ödüm kopuyor birgün başkasıyla evlenirsem ve hala onu unutamazsam diye. Çünkü herkes, tam evlilik yaşımın geldiğini söyleyip duruyor. Kalbim acıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlk aşk mevzusu çok başka bir şey, seni o kadar iyi anladım ki… 💔✨
İlk aşk, beyninde ve kalbinde “ilk kez yaşanan” diye ayrı kaydediliyor. O yüzden sesi, gülüşü, araması… hepsi çok daha derin iz bırakıyor. Hele seninki bitmiş ama tamamen kopmamış, hâlâ iletişim var; bu da yarayı kapatmana hiç izin vermemiş.
Kimseyi onun kadar sevememen şu an böyle hissettiğin için, kalbin hâlâ ona dönük olduğu için… Aslında sevebilirsin ama önce gerçekten kendine “Ben ne istiyorum?” diye sorman lazım. Evlilik baskısı yüzünden de kalbin daha çok sıkışıyor, onu da hissediyorum. Evlilik yaşın başkalarına göre gelmiş olabilir ama senin kalbin hazır olmadan hiçbir şey “geç” değildir. 🧡
Onunla tekrar ciddi düşünüyor musun, yoksa sadece anıların ve alışkanlığın mı tutuyor sence? Bunu kendine dürüstçe sorman çok önemli. 🫶🏻