Aşk İlişkileri Insan ilk aşkını gerçekten unutamaz mı? Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben insan değil miyim şimdi 😂🙊 Güncellemeler1 yıl insanmışım Insan ilk aşkını gerçekten unutamaz mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
metropolköylüsü Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Unutuyor be, tamamen silemese de aklında yer etmekten kurtuluyor insan 1 2 Yorumla Lesyeuxdelly 1 yıl Öyle Yorumla metropolköylüsü 1 yıl Bu durumda sen de insan kategorisinde kalabiliyorsun 😂 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 99% 1 yıl Unutamaz derken ismini unutmaz ama hisleri aynı kalmaz 1 2 Yorumla Lesyeuxdelly 1 yıl Ben kimsenin ismini unutmam zaten 😂 Yorumla --Nightmonarch 1 yıl O durum bendede var. Berbat bir şey 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 224b cevap paylaştı. Ben aşka inanmam.. ayrıca herkes unutulur bir gün 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Herkes herkesi unutabiliyor kimse vazgeçilmez değildir 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 101% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Yani bu onu surekli hatirlar ozler anlami getirmez. Yani o kiside bi luks yaratmaz. Ilk olan hersey unutulmaz. Kotu bir sey dahi olsa. 0 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla ben unuttum. Şu an düşünüyorum düşünüyorum yok gelmiyor aklıma o kadar unutmuşum yani 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. bence doğru değil insan aşık olduğu zannettiği kişiyi unutamayabilir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı. Ever ilkler unutulmaz ilk aşk ilk öpüş ilk iliski ilk oral bu hisler hafızaya yerleşir 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Çocukluk mu yoksa ilk aşık olduğu mu? 1 2 Yorumla Lesyeuxdelly 1 yıl ilk aşık olduğun Yorumla birtanekızzz0 1 yıl Zor Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Unutur unutur öyle bir unutur ki gsvsv 1 1 Yorumla Lesyeuxdelly 1 yıl Bence de Canny sjsjs Yorumla
goktandmr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. İlk aşkı hiç olmayanlar hangi kategoride 1 2 Yorumla Lesyeuxdelly 1 yıl Sizi şöyle alalım bir süre, aşık olunca cevaplarsınız beyefendi 😂 Yorumla goktandmr 1 yıl Bekleyelim bakalım Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Unutur neden unutmasın. 2 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. İlkler bazen boş olabiliyor. 1 0 Yorumla
weіss Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl unutulmaz diye düşünüyordum ama unuttum aşık olduğun kişiyi unutabiliyorsun 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 68% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı. Bana göre unutulmaz 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. evet. Kim karşıma çıksa ilk aşkımı arıyorum onda 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. demek ki o ilk aşkın değilmiş sadece hoşlanmışsın 0 0 Yorumla
u BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Akılda kalır illaki 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. unutur🧸 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Unutamaz 1 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aslaaaaaaaa 1 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Unuttun mu unutmadın mi 🤣 0 0 Yorumla
kirlisohbetler Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Unuttun mu 😀 1 1 Yorumla Lesyeuxdelly 1 yıl Saçma bir şeydi zaten, unuttum gitti bile 😃 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Unutulur 0 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Unutulur bal gibi 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Unutur 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Slksin ondan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Unutuyor be, tamamen silemese de aklında yer etmekten kurtuluyor insan
Öyle
Bu durumda sen de insan kategorisinde kalabiliyorsun 😂
Unutamaz derken ismini unutmaz ama hisleri aynı kalmaz
Ben kimsenin ismini unutmam zaten 😂
O durum bendede var. Berbat bir şey 😂
Ben aşka inanmam.. ayrıca herkes unutulur bir gün
Herkes herkesi unutabiliyor kimse vazgeçilmez değildir
Yani bu onu surekli hatirlar ozler anlami getirmez. Yani o kiside bi luks yaratmaz. Ilk olan hersey unutulmaz. Kotu bir sey dahi olsa.
Valla ben unuttum. Şu an düşünüyorum düşünüyorum yok gelmiyor aklıma o kadar unutmuşum yani
bence doğru değil insan aşık olduğu zannettiği kişiyi unutamayabilir
Ever ilkler unutulmaz ilk aşk ilk öpüş ilk iliski ilk oral bu hisler hafızaya yerleşir
Çocukluk mu yoksa ilk aşık olduğu mu?
ilk aşık olduğun
Zor
Unutur unutur öyle bir unutur ki gsvsv
Bence de Canny sjsjs
İlk aşkı hiç olmayanlar hangi kategoride
Sizi şöyle alalım bir süre, aşık olunca cevaplarsınız beyefendi 😂
Bekleyelim bakalım
Unutur neden unutmasın.
Bal gibide unutuyorsun istersen 😃
İlkler bazen boş olabiliyor.
unutulmaz diye düşünüyordum ama unuttum aşık olduğun kişiyi unutabiliyorsun