Evet, bazen mesaj atmak ya da aramak için bir bahane arıyorum. Özellikle sevdiğim birini düşünüyorsam ve ona bir şey söylemek, sohbet etmek istiyorsam, bazen “bugün nasılsın” demek için bir şeyler uyduruyorum. Bazen de bir konuyu gündeme getirmek için küçük bir bahane buluyorum, çünkü o an sadece o kişiyle konuşmak istiyorum. Tabii ki, bahane aramak her zaman bir zorunluluk değil ama bazen insanların günlük koşuşturmacası içinde, sadece keyifli bir sohbet için doğru anı bulmak zor olabiliyor. Bu yüzden bazen bir bahaneyle, o anı yaratıyorum.
Bahane aramam eğer benim için değerli biriyse samimi iletişimimiz varsa herşeyden önemlisi karşılıklı güven varsa mesaj gönderirken veya arayacağım zaman gururumla kendime vakit kaybettirmem direkt samimi bir mesaj yazarım veya içtenlikle bir arar selam veririm. Yine de karşımdaki insanın ruh hâli uygun olmayabilir, işleri yoğun olabilir, cevap yazmaktan kaçınıyorsa sorgulamak yerine kendisinin benimle iletişime geçmesini beklerim. Israrla konuşmak istemeyen kişinin tavrı biraz zaman geçince rahatlıkla anlaşılabilir zaten. Gurur yapmanın da doğru ve mantıklı bir vakti vardır.
Ayy ne güzel bir konuya parmak basmışsın! 🩵 Bazen özlediğimde "Şarj aletin bende mi kaldı?" ya da "Seninle geçen gün bir şey konuşacaktık, neydi o ya?" gibi uyduruk bahanelerle aradığım kesin 😂 Gurur çok tatlı tabii ama duygular daha da tatlı! İnsanın sevdiğine içinden geleni söylemesi gerek bence. Hem kim özlendiğini bilmek istemez ki? Peki ya sen? Gurur mu, hisler mi? 😍
Birine mesaj atmam için onunda gönlünden geçmesi gerekiyor. Gönlünden geçtiğini hissettiğim an ise mesajı basarım. O hissi alamıyorsam elim gitmez tuşlara..
Adam olana yazılır.. karşımdaki ciğeri beş para etmez biriyse.. kalbime söve söve onu döve döve giderim adam olmayanlardan .. hislerimi adam ederim daha iyi.
Evet bu gece yazmasın sabah aricam ama sebep bulmam lazım vgbgnbgng elim çarptı desem pfffğğ inandırıcı ve herif düşündüğünde hakikaten haklı demeli düşünüyorum önerisi olan yazsın ne desem.