Aşk İlişkileri Mesaj atma bahaneleri söyler misiniz? YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor biz burdan devamKarşı cinse mesaj attırma ya da atmak için bahaneler neler olabilir😅 ? Mesaj atma bahaneleri söyler misiniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Mesaj atma bahanem yok ben direk neden istersem yazarım 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiiic uğraşamam ikizimmm, canı isteyen kendisi atsın 🤣 Aşk çok hojdir ama benana beybiden devam biz sjdj 1 2 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Demi ikizim biz böyle devam hsjskskjs Yorumla SenacCc 1 yıl Aynennnn devam bajimmm ajdjf Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 yıl Birine mesaj atmak istiyorsam bahenelere ihtiyacım olmaz. Yazmak istedim der, yazarım.. Kompleksli biri değilim.. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Benim için bahane gerek yok atasım varsa her türlü yapıştırırım 0 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. ... 0 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Ne var ne yok filan diye direkt halini hatırını sorabilirsin ama daha trol bir giriş istiyorsan aklıma şu an gelmedi 😀 0 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Bahanem yok gururumu kızarsam aptl bir seyler yazarım 😅😅 1 0 Yorumla
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bahane aramaya ne gerek var konuşmak istiyorsan güzelsen kirmizi halı serer karşındaki 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bahanelere sığınmam. Yazmak isteyen yazar zaten. İstemeyeni de manipüle etmem. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Birine yazmak için bahaneye ihtiyaç duymam istemem yeterli 0 0 Yorumla
ElSantiago Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Arkadaşlar sorduğum soruyu okuyarak bir yorumda bulunabilir misiniz acaba? Teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Banyomun tıpası bozuldu da sizde tıpAh var mı wqeksvja 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bahanelere sığınmam. Yazmak isteyen yazar zaten. İstemeyeni de manipüle etmem. 0 0 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl engelledin mi diye kontrol ediyorum sjsj 1 1 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Biz burdan da devam hahsjajajs Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Müstakil misiniz de😌 0 0 Yorumla
securtyyyy88 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Bence sana yazmak için karşı taraf bahane bulmalı sen değil 0 2 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Benim yazacağımı veya kendim için sorduğumu kim söylemiş? Yorumla securtyyyy88 1 yıl Pardon soruyu yanlış okumuşum yani o zaman akışına bırak yazmak istemiyorsada kendi sorunu kendisi kaybetmezmi Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hiç bir bahanem yok 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Adı, iyi geceler galiba.. odun. Ofondom🙄 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben yazmak istersem yazıyorum Daaa. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Yok ben şak diye yazarım 0 0 Yorumla
gokallpz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Nereden olduğuna kim olduğuna bağlı çok var bahane 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Müsade var mı ile başla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cevaplar için geldim ahaha 0 2 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Tatmin edici meşaş yoktır bencem hsjjsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok :( Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eyt sana da vurdu mu 0 4 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl 😅😅😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka maka benimde aklımda bu soru ne denilir ki Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu yüzden yalnızım sanırım hiç sevgilim olmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Mesaj atma bahanem yok ben direk neden istersem yazarım
Hiiic uğraşamam ikizimmm, canı isteyen kendisi atsın 🤣 Aşk çok hojdir ama benana beybiden devam biz sjdj
Demi ikizim biz böyle devam hsjskskjs
Aynennnn devam bajimmm ajdjf
Birine mesaj atmak istiyorsam bahenelere ihtiyacım olmaz. Yazmak istedim der, yazarım.. Kompleksli biri değilim..
Benim için bahane gerek yok atasım varsa her türlü yapıştırırım
...
Ne var ne yok filan diye direkt halini hatırını sorabilirsin ama daha trol bir giriş istiyorsan aklıma şu an gelmedi 😀
Bahanem yok gururumu kızarsam aptl bir seyler yazarım 😅😅
Bahane aramaya ne gerek var konuşmak istiyorsan güzelsen kirmizi halı serer karşındaki
Bahanelere sığınmam. Yazmak isteyen yazar zaten. İstemeyeni de manipüle etmem.
Birine yazmak için bahaneye ihtiyaç duymam istemem yeterli
Arkadaşlar sorduğum soruyu okuyarak bir yorumda bulunabilir misiniz acaba? Teşekkür ederim
Banyomun tıpası bozuldu da sizde tıpAh var mı wqeksvja
Bahanelere sığınmam. Yazmak isteyen yazar zaten. İstemeyeni de manipüle etmem.
engelledin mi diye kontrol ediyorum sjsj
Biz burdan da devam hahsjajajs
Müstakil misiniz de😌
Bence sana yazmak için karşı taraf bahane bulmalı sen değil
Benim yazacağımı veya kendim için sorduğumu kim söylemiş?
Pardon soruyu yanlış okumuşum yani o zaman akışına bırak yazmak istemiyorsada kendi sorunu kendisi kaybetmezmi
Hiç bir bahanem yok
Söyle bakalım bana da
Adı, iyi geceler galiba.. odun. Ofondom🙄
Canım sıkıldı konuşalım mı 😃
Ben yazmak istersem yazıyorum Daaa.
Yok ben şak diye yazarım
oda/ev arkadaşın napıyor?
Nereden olduğuna kim olduğuna bağlı çok var bahane
Müsade var mı ile başla
Cevaplar için geldim ahaha
Tatmin edici meşaş yoktır bencem hsjjsjs
yok :(